aric 31.03.04, 11:43 Ktos gra?? Zajebista sprawa dla fanów menagera piłkarskiego. Piłkarzyki to małe gogusie przy tym.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric Re: Hattrick.org 31.03.04, 12:31 zaczołech tydzień temu jak sie dowiedziałech, że coś takiego istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Hattrick.org 31.03.04, 15:53 To jest Manager Wejdź na stronke i poczytaj, nie wymaga to poswiecania wiele czasu. Wystarczy pare minut dziennie. A nawet co drugi dzień by się pobawić i przezyc trochę emocji. Oczywiście to cholerstwo wciąga, i po pewnym czasie spedza się wiecej czasu w swiecie Hattricka.)) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Czekam na koda 01.04.04, 08:26 Poczytaj regułu, to się toczy w czasie rzeczywistym więc tak szybko ich nie rozwalisz. Jak dostaniesz drużynę co pewnie bedzie za kilka dni to daj znać, będziemy sie na sparingi umawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Coorvah 01.04.04, 08:40 Właśnie odwalili moje podanie. Ale złożyłem drugie )) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Aric grasz sparing? 01.04.04, 14:55 Umówmy sie na sparing bo w sobotę mam pierwszy mecz.. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Aric grasz sparing? 01.04.04, 16:12 Sparing dopiero w przyszłą środe bedzie. Pogadamy w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Hattrick.org 01.04.04, 22:06 V.107 - w razie czego służę pomocą... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Hattrick.org 05.04.04, 08:43 Własnie rozpierniczyłem inny zespół 6:1!!!!!! Ugu , a jak sie nazywa twój zespół?? Niemyte Rulez w VII.109.)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Aaaaaa, jeszcze cos mi sie przypomniało... 05.04.04, 08:46 Powiedz mi czy opłaca się zatrudniac personel oraz co jest lepsze, zwolnić słabiaków i wydac kase na jakichs lepszych zawodników czy postawic na szkolenie swojej druzyny?? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Hattrick.org 05.04.04, 10:55 I ja właśnie również się przyłączyłem, ale nic nie zrobiłem i jakiś mecz w międzyczasie przeleciał i 0:8 Ale teraz im pokażę! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Hattrick.org 05.04.04, 10:57 W której jestes lidze i jak się nazywasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Buuuu... 05.04.04, 15:15 Nikt nie chce ze mną sparingować. Ilhan, jak się twoja druzyna nazywa i w której jestes lidze.?? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Buuuu... 05.04.04, 16:31 aric napisał: > Nikt nie chce ze mną sparingować. > Ilhan, jak się twoja druzyna nazywa i w której jestes lidze.?? Drużyna Rubbersouls, liga VI.880 Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Buuuu... 06.04.04, 08:13 Złożyłem ci propozycję sparingu, więc gołforyt. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Buuuu... 06.04.04, 08:51 aric napisał: > Złożyłem ci propozycję sparingu, więc gołforyt. OK Aric, ale teraz nie mam czasu kurde, mogę wieczorem się tym zająć? Mam nadzieję Miłego dnia wszystkim i w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Buuuu... 06.04.04, 08:56 ilhan napisał: > aric napisał: > > > Złożyłem ci propozycję sparingu, więc gołforyt. Kurde, najpierw się pokazało że Niemyte Jeże chcą zagrać, a potem w menu sparingi tego już nie było. O co chodzi? Anyway, wychodzę. Na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Buuuu... 06.04.04, 09:18 Odpowiedział jeden z wczesniejszych, którym złożyłem propozycyję. Więc się zgodziłem, sorry, umawiamy sie więc na za tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Buuuu... 06.04.04, 14:20 aric napisał: > Odpowiedział jeden z wczesniejszych, którym złożyłem propozycyję. > Więc się zgodziłem, sorry, umawiamy sie więc na za tydzień. No nie wiem Aric, sorry, ale za tydzień to ja już z Milanem będę grał... P Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Ogłaszam 07.04.04, 08:50 Wszem i wobec, że jebię Hattricka. Ponieważ trzy razy próbowałem i trzy razy mi się nie udało to ja to olewam. Może jeszcze spróbuję kiedyś tam ale chwilowo mam to w dupie. I nie chodzi o czas oczekiwania na drużynę. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Dałem im ostatnią szansę 08.04.04, 10:29 I zmiękli. Mam drużynę called "Frustrat" w lidze VI.505. Odpowiedz Link Zgłoś
aric 8 minut do rozpoczecia meczu:) 14.04.04, 08:53 Hejt, mam nadzieję, że nie wystawiłes jakichś kilerów.))) Bo ja gram zupełnie rezerwowym składem. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Well 14.04.04, 08:59 Z taką ławą jak moja to wiesz... dwie równorzędne 11 cieniasów )) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Linek dla Arica ;) 14.04.04, 09:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=11447818&a=11968909 Odpowiedz Link Zgłoś
aric hehehe 14.04.04, 09:35 32. minuta: Po kilku ewidentnych przypadkach szarpania rywali za koszulkę, zawodnik Niemyte, Bogusz Dolatowski, został ukarany żółtą kartką. )))) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red No właśnie 14.04.04, 09:38 aric napisał: > 32. minuta: Po kilku ewidentnych przypadkach szarpania rywali za koszulkę, > zawodnik Niemyte, Bogusz Dolatowski, został ukarany żółtą kartką. > )))) Miałem też na ten temat napisać )) Panie Trenerze!!! Kurwa!!! Może troszkę mniej agresywnie??? )) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red No to 1:1 14.04.04, 11:14 W przewie ich objechałem i potem były zagrywki w stylu "atletycznym" )) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Jak on to robi??? 15.04.04, 08:56 Teraz w lidze będę grał z gościem, który w sparingach najmniej przegrał 6-1. Za to w lidze idzie jak przecinak. Ciekawie sie zapowiada )) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Jak on to robi??? 15.04.04, 09:38 Bo na sparingi wystawia cieniaszy a na mecze kilerów. Zaraz go zlustruje. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Jak on to robi??? 18.04.04, 13:57 Ej nikt ze mną nie ma ochoty zagrać w środę? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Jak on to robi??? 18.04.04, 20:30 Wysłałem ci zaproszenie ale nie dałeś odpowiedzi. Za to teraz jadę za granicę )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Jak on to robi??? 18.04.04, 20:33 h8red napisał: > Wysłałem ci zaproszenie ale nie dałeś odpowiedzi. Przecież Ci napisałem wiadomość że się zgadzam Ja nie wiem o co chodzi, mam tam siedzieć 24h na dobę i zaczajać się aż przyjdzie propozycja? Wchodzę raz dziennie No nic, może ktoś inny się zgodzi... Grunt że dziś pojechałem gościa 3:0 i wyszedłem ze strefy spadkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Hattrick.org 19.04.04, 11:43 A jak tam zakupy moi drodzy, jakies ciekawe transfery były?? Aaaa, i sciagnijcie sobie ze strony www.hattrick.de program Hatrick Budy, trochę ułatwia stworzenie optymalnych ustawień graczy. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Aricu 20.04.04, 08:07 Podeślij mi ten programik o którym pisałeś. NIe mogę wejść na stronkę żeby go sobie ściągnąć (( Odpowiedz Link Zgłoś
aric wiesz, co... 20.04.04, 08:57 Pomyliłem się w adresie. Ten jest dobry: www.hattrickbuddy.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
aric Chwała dla zwycięzców.:) 26.04.04, 08:30 Widzę, że dzisiaj wszyscy z benjamonków posuneli swoich przeciwników. Niestety kurdem chyba nastepny meczyk w plecy mam, bo gram z najsilniejszym w lidze i mi dwóch najlepszych i bardzo kluczowych zawodników skasowali.((( Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Chała dla zwycięzców :((( 26.04.04, 08:50 Ja też mam następny z twardziakami i to na wyjeździe (( Za to na sparing przyjeżdżają Wikingowie z Norwegii )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Chwała dla zwycięzców.:) 26.04.04, 09:16 Ja wygrałem drugi meczyk z rzędu do zera (2:0). Sparingu oczywiście ustawionego nie mam. Czy Wy nie możecie ze mną w końcu zagrać? ) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red No dobra 26.04.04, 09:19 To umawiamy sie na przyszły tydzień. Oki??? Po tym sparingu wysyłam ci zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: No dobra 26.04.04, 10:02 h8red napisał: > To umawiamy sie na przyszły tydzień. Oki??? Po tym sparingu wysyłam ci > zaproszenie. Super Odpowiedz Link Zgłoś
aric Ilhanie drogi mój:) 26.04.04, 10:30 Weż ty połaź po ligach i powysyłaj do 30 zespołów zaproszenia, to pewnie ci ktoś odpowie. Sparing to podstawa dla rezerwistów. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ilhanie drogi mój:) 26.04.04, 11:59 aric napisał: > Weż ty połaź po ligach i powysyłaj do 30 zespołów zaproszenia, to pewnie ci > ktoś odpowie. > Sparing to podstawa dla rezerwistów. Nie chce mi się jakoś Obecny sezon i tak jest już stracony... Spadek ani awans raczej mi nie grożą, muszę ustabilizować skład, zrobić jakieś zakupy i przyatakować w nowych rozgrywkach. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Ilhanie drogi mój:) 26.04.04, 13:33 Właśnie jestem po lekturze ciekawych watków na forum. Jeżeli zostajesz w VI lidze to nastaw się na trening młodych zawodników. Okazuje się bowiem, że kupowanie nie jest za bardzo opłacalne, jeżeli nie masz zamiaru nastawiac się na awans. Z kazdym rokiem trening zawodnika jest około tygodnia dłuższy w stosunku do 17 latków(dokładnie 0.7-0.8). Czyli 25 letni piłkasz szkoli się ok 6 tygodni dłużej niz 17 latek. Przyszły sezon przeznaczam na szkółke, wyciaganie debeściaków i szkolenie podczas sparingów. Już mi skoczyła o trzy poziomy. A staruchy niech grają sobie i ciagną mi mecze. Mam przy tym nadzieję, że awansuję oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Aric..:))) 26.04.04, 17:50 No to już niedługo gramy..)))...wystawiam prawie rezerwowy skład..ale i tak mam zamiar wygrać..)))....moim celem jest zajęcie 3-4 miejsca w mojej lidze....bo na awans nie mam juz raczej szans..)) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aric Gregkor:) 27.04.04, 08:24 No ja mam nadziję na awans, ale w VI to chyba posiedze ze dwa sezony, co by podszkolic młodziaków i ruszyc na Berlin. A jutro o 9 pewnie dostane bęcki. Silną masz pomoc?? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Totalny maksik 28.04.04, 09:16 (...)nazwał sędziego ślepym idiotą, co niestety uniemożliwiło mu kontynuowanie meczu...(...) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Totalny maksik 28.04.04, 09:31 "W 18 minucie zespół JazzWarsaw na wszelki wypadek podwyższył na 2-0." to tez jest dobre Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Nazwy zespołów 28.04.04, 09:18 Oststnio wypatrzyłem zespół : "Posępna jajecznica". Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Gregkor 28.04.04, 10:47 Kurde wysłało się. Ty grałes rezerwami?? No to powiem ci, że przykurwiste masz te rezerwy... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Gregkor 28.04.04, 11:01 aric napisał: > Kurde wysłało się. > > Ty grałes rezerwami?? > No to powiem ci, że przykurwiste masz te rezerwy... Faktycznie grało u mnie tylko 2 z podstawowego składu....ale mecz był ciekawy..i gdyby trwał 120 minut pewnie bym przegrał..))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Gregkor 28.04.04, 11:16 No to w przerwie miedzy sezonami umawiamy się na sparing pierwszymi składami, ok, bo az mnie zatkało, jak zobaczyłem twoją ocenę pozycji. Kurde, teraz mnie czeka mecz na szczycie a moich dwóch najlepszych kilerów jeszcze dwa tygodnie przykibluje... Trzeba bedzie zagrac z kontry... Odpowiedz Link Zgłoś
aric znalazłem forum:) 29.04.04, 13:51 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15861 le słabo rozwiniete, może by tam czasem się powymieniać uwagami. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Ilhan!!! 29.04.04, 18:58 Dostałeś zaproszenie na sparing??? Bo jak do jutra nie dostanę odpowiedzi to szukam kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan No i co się rzuca... 29.04.04, 19:21 Trzeba dać napis żeby wpuszczać tylko w krawatach. Klient w krawacie jest mniej awanturujący się. Akurat dziś wszedłem na Hattricka dopiero teraz Luzik, nie bój, gramy w środę i dostaniesz smary Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: No i co się rzuca... 29.04.04, 20:33 ilhan napisał: > dostaniesz smary Żebyś się bombel nie ździwił )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: No to bęc 05.05.04, 17:40 h8red napisał: > Znaczy się Iluś spuścił mi bęcki )) Aż sam jestem mile zaskoczony ) Przychodzę do domu i taka sympatyczna nowina... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Hattrick.org 05.05.04, 13:29 Mój zespół zaczyna się staczać. Dołek finansowy mnie zaczyna dopadać. Także awans ligowy wisi na włosku. Wyjście z kryzysu planuje dopiero nie wiadomo kiedy. Czarno widzę moje dalsze poczynania... Jak nie awansuję, przeprowadzam restrukturyzacje totalną mojego zespołu.)) Albo w sumie od razu restrukturyzować się czas zacząć. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Hattrick.org 05.05.04, 21:30 aric napisał: > Albo w sumie od razu > restrukturyzować się czas zacząć. Znaczy się wyjebujesz wszystkich na zbity pysk??? )) Odpowiedz Link Zgłoś