siostrabronte 05.10.10, 20:23 Zdarzyło Wam się jakaś nowa muzyczna fascynacja ostatnio? Kilka dni temu przypadkiem natknęłam się na Tindersticks i zakochałam się Myślałam że we współczesnej muzyce już nic mnie nie ruszy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gr.een de press 05.10.10, 20:28 Bo jo Cię kochom. fajna muzyka i łatwo wpadający tekst w ucho dobra do jazdy samochodem. ja lubię śpiewać w samochodzie . Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: de press 06.10.10, 21:36 po kumpla 18-nastce wracaliśmy do domu i darlismy papę na maxa o godz 5 rano z utwórem Bo jo cię kochom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kidd Re: Muzyczne odkrycia IP: 81.219.121.* 06.10.10, 21:05 Monika Brodka - W pięciu smakach Odpowiedz Link Zgłoś
elzunia.0 Re: Muzyczne odkrycia 24.11.10, 17:01 W ostatnim czasie bardzo spodobał mi się nowy angielski duet Hurts, nie tylko ich przebój Wonderful life, ale ich cała debiutancka płyta. Taki powrót do muzyki z lat 80, coś jak new romantic, pop w bardzo dobry wykonaniu. Choć to nie jedyny zespół wracający do brzmień z lat 80, norweski zespół Donkeyboy, też tworzy taką muzykę. Podoba mi się szczególni ich utwór Ambitions. Moda na 80 lata wraca nie tylko w modzie ale i też w ubraniach. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Muzyczne odkrycia 24.11.10, 17:29 z nowych ostatnio spodobal mi sie duet La Roux poza tym Silbermond, Eiffel pierwszy niemiecki drugi francuski. stare fascynacje bez zmian, maja sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś