Gość: asia IP: *.acn.waw.pl 13.10.10, 11:26 Jak sie nazywa taki rodzaj muzyki?: www.youtube.com/watch?v=8fntQ8BxRoU Bo ja normalnie odleciałam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kossace Re: Ella Fitzgerald - remix 13.10.10, 19:51 pytasz o wokal czy elektroniczny podkład? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Ella Fitzgerald - remix IP: *.acn.waw.pl 14.10.10, 10:31 Pytam tak ogólnie. Chodzi mi o to, że jak będę chciała szukać innych utworów w tym stylu, to czego mam się trzymać? (jakieś hasło przewodnie). Wiem, że jest sporo kawałków w tym klimacie, niekoniecznie musi to być Ella F. A może znasz jakieś podobne? Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: Ella Fitzgerald - remix 14.10.10, 16:53 biorąc pod uwagę całość utworu, nie sugerując się bluesowo-jazzowym wokalem, szukałbym kolejnych kawałków dziale "elektronika"lub "chill out". Akurat ten utwór przez Ciebie podany pochodzi z płyty "Cafe Ibiza, Vol. 7: Best of Balearic Ambient and Chill Out Music". www.allmusic.com/album/cafe-ibiza-vol-7-best-of-balearic-ambient-and-chill-out-music-r742087 Ponadto spróbuj np. tu www.youtube.com/watch?v=13zRqI4xPlo , powinno Ci się również spodobać pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Ella Fitzgerald - remix IP: *.acn.waw.pl 16.10.10, 10:20 Kossace, teraz mam większą jasność, dziękuję pięknie i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś