Gość: noja IP: *.toya.net.pl 13.04.04, 23:27 hej wiecie gdzie mozna znalezc jakies blizsze informacje o tym koncercie? wiem ze sopot i wiem ze czerwiec.. tylko tyle z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typ_negatywny Re: koncert sean paul'a 15.04.04, 08:36 ehmm wydaje mi sie ze tu dyskutuje sie o muzyce?? nie uwazasz..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Randall Re: koncert sean paul'a IP: 195.245.217.* 15.04.04, 12:39 > ehmm wydaje mi sie ze tu dyskutuje sie o muzyce?? nie uwazasz..? Owszem, dyskutuje, a debile przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: koncert sean paul'a IP: *.toya.net.pl 15.04.04, 19:46 powiem tyle, drogi randalu: PALANT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Randall Re: koncert sean paul'a IP: 195.245.217.* 15.04.04, 20:07 > powiem tyle, drogi randalu: > PALANT Miło mi, jestem Randall (przez dwa L). To, że większość bywalców tego forum lubuje się w muzyce rockowej, to nie znaczy, że Sean Paul nie ma tu prawa bytu. Aktualnie to najpopularniejszy toaster na świecie, dzięki jego sukcesowi wiele osób (zwłaszcza z kręgów hiphopowych) zainteresowało się riddimami i ogólnie jamajskim graniem. Ale co Was to obchodzi, ważne że IRA i TSA wydały nowe płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: koncert sean paul'a 15.04.04, 20:20 to niedobrze ze widzisz tu(na tym forum) tylko radosc(hmmmm)) ) z tego, ze dwa polskie, przebrzmiale zespoly wydaly plyte.. wydaje mi sie, ze wiele osob tu obchodzi dobra muzyka. a Sean Paul jest tutaj rowniez znany, na przyklad przeze mnie pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture jedna prośba (nie na temat Seana Paula) 15.04.04, 21:02 W zasadzie nie interesuje mnie Sean Paul, ale demonizowanie forumowiczów, słuchających rocka (nie po raz pierwszy w przypadku pewnych upierdliwców), jest i śmieszne, i zakrawa na debilizm. Bardzo proszę pana Randalla, który jakoś nie może się powstrzymać od komentowania pozostałych wątków (i innych gatunków muzycznych) na forum, i bez tego nie umie się wypowiedzieć na temat muzyki przez siebie słuchanej o zastanowienie się nad sobą. Jeśli w wątku o przyjeździe Seana Paula pan Randall przede wszystkim wylewa żal, że Ira i Tsa wydały albumy, którymi parę osób na forum się interesuje, to coś nie tak chyba. Mallino, co do "przebrzmiałości" - płyty Iry i Tsa sprzedają się świetnie Pozdrawiam i przepraszam za wtargnięcie nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: jedna prośba (nie na temat Seana Paula) 16.04.04, 02:00 vulture napisał: > Mallino, co do "przebrzmiałości" - płyty Iry i Tsa sprzedają się świetnie > Pozdrawiam i przepraszam za wtargnięcie nie na temat. slyszalam fragmenty TSA w radio, moglo byc gorzej trudno zaprzeczyc, ze i TSA i Ira(a moze tez IRA?? )maja swoich oddanych fanow wiec ktos te plyty kupi. pozdrawiam)) a dla zalozyciela watku sorry za zboczenie w tematy polskohewjimetalowe Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: jedna prośba (nie na temat Seana Paula) 16.04.04, 08:41 vulture napisał: > Bardzo proszę pana Randalla, który jakoś nie może się powstrzymać od > komentowania pozostałych wątków (i innych gatunków muzycznych) na forum Och jej, jakie oburzenie, dokładnie jak byś sam tego nie robił po 3 razy dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Randall Re: jedna prośba (nie na temat Seana Paula) IP: 195.245.217.* 16.04.04, 14:15 Usiłuję dojść, dlaczego post nr 1 został skomentowany tak, jak został, w poście nr 2. Jeśli zastanowić się, jaki gatunek dominuje na tym forum, odpowiedź narzuca się sama: dla niektórych wszystko, co nie jest rockiem, nie zasługuje na miano muzyki. Uderz w stół, a odezwie się Vulture. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: jedna prośba (nie na temat Seana Paula) 16.04.04, 15:33 1. Jak się z czegoś napierdalam, to przynajmniej na wesoło (a nie utyskując na wstrętny rock, jak Randall), panie Ilhanie, do niczego się nigdy nie dopisujący i nie nabijający. Zawsze podoba mi się, jak mnie opierdala ktoś, kto sam nie jest lepszy ode mnie 2. Do tego drugiego: sam się idiotycznie wpisałeś, więc nie widzę, czemu się dziwisz. Słucham nie tylko rocka, a jeśli ktoś twierdzi inaczej, to niech sobie poszuka w wyszukiwarce i poczyta moje posty o różnych wykonawcach. A to że na forum dominuje rock to - moim zdaniem - odskocznia od mediów, w których dominuje nierock. Jak Ci nie pasuje, włącz MTV, kup "Bravo" i tam wstrętnego rocka nie będziesz miał. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: jedna prośba (nie na temat Seana Paula) 16.04.04, 16:14 vulture napisał: > 1. Jak się z czegoś napierdalam, to przynajmniej na wesoło (a nie utyskując > na wstrętny rock, jak Randall), panie Ilhanie, do niczego się nigdy nie > dopisujący i nie nabijający. Zawsze podoba mi się, jak mnie opierdala ktoś, > kto sam nie jest lepszy ode mnie Oczywiście, kto byłby tu lepszy od Ciebie?? ;P Mi się bardzo podoba jak ustawiasz wszystkich po kątach w różnych wątkach. Oczywiście na wesoło, jak np. Randalla tu parę postów w górę. Przyjmując bardzo wesoły ton, och taki zdystansowany i wyluzowany ) Co do mnie - oczywiście możesz mi zarzucić wszystko, ale olewam to po całości. Jakoś mi się już wcale nie chce angażować w to forum. Powody myślę że są wiadome - przynajmniej tym, którym również się odechciało, a jest ich trochę. Życzę w dalszym ciągu świetnego samopoczucia! ) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: jedna prośba (nie na temat Seana Paula) 16.04.04, 16:16 ilhan napisał: > > Mi się bardzo podoba jak ustawiasz wszystkich po kątach w różnych wątkach. Oczy > wiście na wesoło, jak np. Randalla tu parę postów w górę. Przyjmując bardzo wes > oły ton, och taki zdystansowany i wyluzowany ) To nie ja zacząłem utyskiwać na wstrętne coś tam. > > Co do mnie - oczywiście możesz mi zarzucić wszystko, ale olewam to po całości. > Jakoś mi się już wcale nie chce angażować w to forum. Powody myślę że są wiadom > e - przynajmniej tym, którym również się odechciało, a jest ich trochę. > > Życzę w dalszym ciągu świetnego samopoczucia! ) Trzymam za słowo. Wzajemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture P.S. 16.04.04, 16:19 ilhan napisał: > > Jakoś mi się już wcale nie chce angażować w to forum. Powody myślę że są > wiadom > > e - przynajmniej tym, którym również się odechciało, a jest ich trochę. Ależ skąd, napisz, chętnie wszyscy poczytamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: koncert sean paul'a IP: *.toya.net.pl 15.04.04, 20:38 jedno L, dwa L, czy 5- wszystko mi jedno. nie rozumiem tego co robisz i jak mnie traktujesz. zadalam pytanie o sean'a, a otrzymalam odpowiedz ze jestem 'debilem' ktory zakloca szanownemu Randallllllllowi spokoj. bardzo Cie przepraszam jesli rzeczywiscie moj post wytracil Cie z rownowagi i sprawil ze poczules sie zle, szejm on mi, rzeczywiscie jestem niedobra. rocka nie slucham, ale nie widze najmniejszego zwiazku rocka z zadanym przeze mnie pytanie. i naprawde nie wiem o PO CO ta Twoja zlosliwa gadka zgryzliwego, niezadowolonego z zycia dziadka. warto sobie odpuscic czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: koncert sean paul'a IP: *.provider.pl / 62.233.177.* 15.04.04, 21:00 ale to chyba nie było do Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kod88 Re: koncert sean paul'a IP: *.topolowa.net 15.04.04, 22:37 to ten pedal co go na mtv puszczja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Randall Re: koncert sean paul'a IP: 195.245.217.* 16.04.04, 13:05 > to ten pedal co go na mtv puszczja O, proszę bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
typ_negatywny Re: dosyc tego.... 16.04.04, 18:07 koniec..kropka..prosze sie do tego watku nie dopisywac.. ... Odpowiedz Link Zgłoś