Dodaj do ulubionych

koncert sean paul'a

IP: *.toya.net.pl 13.04.04, 23:27
hej wiecie gdzie mozna znalezc jakies blizsze informacje o tym koncercie?
wiem ze sopot i wiem ze czerwiec.. tylko tyle
z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • typ_negatywny Re: koncert sean paul'a 15.04.04, 08:36
      ehmm wydaje mi sie ze tu dyskutuje sie o muzyce?? nie uwazasz..?
      • Gość: Randall Re: koncert sean paul'a IP: 195.245.217.* 15.04.04, 12:39
        > ehmm wydaje mi sie ze tu dyskutuje sie o muzyce?? nie uwazasz..?

Owszem, dyskutuje, a debile przeszkadzają.
        • Gość: ja Re: koncert sean paul'a IP: *.toya.net.pl 15.04.04, 19:46
          powiem tyle, drogi randalu:
          PALANT
          • Gość: Randall Re: koncert sean paul'a IP: 195.245.217.* 15.04.04, 20:07
            > powiem tyle, drogi randalu:
            > PALANT

Miło mi, jestem Randall (przez dwa L).

To, że większość bywalców tego forum lubuje się w muzyce rockowej, to nie
            znaczy, że Sean Paul nie ma tu prawa bytu. Aktualnie to najpopularniejszy
            toaster na świecie, dzięki jego sukcesowi wiele osób (zwłaszcza z kręgów
            hiphopowych) zainteresowało się riddimami i ogólnie jamajskim graniem.
            Ale co Was to obchodzi, ważne że IRA i TSA wydały nowe płyty.
            • mallina Re: koncert sean paul'a 15.04.04, 20:20
              to niedobrze ze widzisz tu(na tym forum) tylko radosc(hmmmmwink)) ) z tego, ze
              dwa polskie, przebrzmiale zespoly wydaly plyte..
              wydaje mi sie, ze wiele osob tu obchodzi dobra muzyka.

a Sean Paul jest tutaj rowniez znany, na przyklad przeze mniesmile
              pozdr.
              • vulture jedna prośba (nie na temat Seana Paula) 15.04.04, 21:02

W zasadzie nie interesuje mnie Sean Paul, ale demonizowanie forumowiczów,
                słuchających rocka (nie po raz pierwszy w przypadku pewnych upierdliwców), jest
                i śmieszne, i zakrawa na debilizm.

Bardzo proszę pana Randalla, który jakoś nie może się powstrzymać od
                komentowania pozostałych wątków (i innych gatunków muzycznych) na forum, i bez
                tego nie umie się wypowiedzieć na temat muzyki przez siebie słuchanej o
                zastanowienie się nad sobą. Jeśli w wątku o przyjeździe Seana Paula pan Randall
                przede wszystkim wylewa żal, że Ira i Tsa wydały albumy, którymi parę osób na
                forum się interesuje, to coś nie tak chyba.

Mallino, co do "przebrzmiałości" - płyty Iry i Tsa sprzedają się świetnie smile
                Pozdrawiam i przepraszam za wtargnięcie nie na temat.
                • mallina Re: jedna prośba (nie na temat Seana Paula) 16.04.04, 02:00
                  vulture napisał:

> Mallino, co do "przebrzmiałości" - płyty Iry i Tsa sprzedają się świetnie smile
                  > Pozdrawiam i przepraszam za wtargnięcie nie na temat.

slyszalam fragmenty TSA w radio, moglo byc gorzejwink
                  trudno zaprzeczyc, ze i TSA i Ira(a moze tez IRA??wink )maja swoich oddanych
                  fanow wiec ktos te plyty kupi.

pozdrawiamsmile))

a dla zalozyciela watku sorry za zboczenie w tematy polskohewjimetalowesmile
                • ilhan Re: jedna prośba (nie na temat Seana Paula) 16.04.04, 08:41
                  vulture napisał:

> Bardzo proszę pana Randalla, który jakoś nie może się powstrzymać od
                  > komentowania pozostałych wątków (i innych gatunków muzycznych) na forum

Och jej, jakie oburzenie, dokładnie jak byś sam tego nie robił po 3 razy dziennie smile
                • Gość: Randall Re: jedna prośba (nie na temat Seana Paula) IP: 195.245.217.* 16.04.04, 14:15
                  Usiłuję dojść, dlaczego post nr 1 został skomentowany tak, jak został, w poście
                  nr 2. Jeśli zastanowić się, jaki gatunek dominuje na tym forum, odpowiedź
                  narzuca się sama: dla niektórych wszystko, co nie jest rockiem, nie zasługuje
                  na miano muzyki. Uderz w stół, a odezwie się Vulture.
                  • vulture Re: jedna prośba (nie na temat Seana Paula) 16.04.04, 15:33

1. Jak się z czegoś napierdalam, to przynajmniej na wesoło (a nie utyskując na
                    wstrętny rock, jak Randall), panie Ilhanie, do niczego się nigdy nie dopisujący
                    i nie nabijający. Zawsze podoba mi się, jak mnie opierdala ktoś, kto sam nie
                    jest lepszy ode mnie smile

2. Do tego drugiego: sam się idiotycznie wpisałeś, więc nie widzę, czemu się
                    dziwisz. Słucham nie tylko rocka, a jeśli ktoś twierdzi inaczej, to niech sobie
                    poszuka w wyszukiwarce i poczyta moje posty o różnych wykonawcach. A to że na
                    forum dominuje rock to - moim zdaniem - odskocznia od mediów, w których
                    dominuje nierock. Jak Ci nie pasuje, włącz MTV, kup "Bravo" i tam wstrętnego
                    rocka nie będziesz miał.

• ilhan Re: jedna prośba (nie na temat Seana Paula) 16.04.04, 16:14
                      vulture napisał:

> 1. Jak się z czegoś napierdalam, to przynajmniej na wesoło (a nie utyskując
                      > na wstrętny rock, jak Randall), panie Ilhanie, do niczego się nigdy nie
                      > dopisujący i nie nabijający. Zawsze podoba mi się, jak mnie opierdala ktoś,
                      > kto sam nie jest lepszy ode mnie smile

Oczywiście, kto byłby tu lepszy od Ciebie?? ;P
                      Mi się bardzo podoba jak ustawiasz wszystkich po kątach w różnych wątkach. Oczywiście na wesoło, jak np. Randalla tu parę postów w górę. Przyjmując bardzo wesoły ton, och taki zdystansowany i wyluzowany wink)

Co do mnie - oczywiście możesz mi zarzucić wszystko, ale olewam to po całości. Jakoś mi się już wcale nie chce angażować w to forum. Powody myślę że są wiadome - przynajmniej tym, którym również się odechciało, a jest ich trochę.

Życzę w dalszym ciągu świetnego samopoczucia! smile)
                      • vulture Re: jedna prośba (nie na temat Seana Paula) 16.04.04, 16:16
                        ilhan napisał:

>
                        > Mi się bardzo podoba jak ustawiasz wszystkich po kątach w różnych wątkach.
                        Oczy
                        > wiście na wesoło, jak np. Randalla tu parę postów w górę. Przyjmując bardzo
                        wes
                        > oły ton, och taki zdystansowany i wyluzowany wink)

To nie ja zacząłem utyskiwać na wstrętne coś tam.

>
                        > Co do mnie - oczywiście możesz mi zarzucić wszystko, ale olewam to po
                        całości.
                        > Jakoś mi się już wcale nie chce angażować w to forum. Powody myślę że są
                        wiadom
                        > e - przynajmniej tym, którym również się odechciało, a jest ich trochę.
                        >
                        > Życzę w dalszym ciągu świetnego samopoczucia! smile)

Trzymam za słowo. Wzajemnie.
                        • vulture P.S. 16.04.04, 16:19

ilhan napisał:

> > Jakoś mi się już wcale nie chce angażować w to forum. Powody myślę że są
                          > wiadom
                          > > e - przynajmniej tym, którym również się odechciało, a jest ich trochę.

Ależ skąd, napisz, chętnie wszyscy poczytamy.
            • Gość: ja Re: koncert sean paul'a IP: *.toya.net.pl 15.04.04, 20:38
              jedno L, dwa L, czy 5- wszystko mi jedno.

nie rozumiem tego co robisz i jak mnie traktujesz. zadalam pytanie o sean'a, a
              otrzymalam odpowiedz ze jestem 'debilem' ktory zakloca szanownemu
              Randallllllllowi spokoj. bardzo Cie przepraszam jesli rzeczywiscie moj post
              wytracil Cie z rownowagi i sprawil ze poczules sie zle, szejm on mi,
              rzeczywiscie jestem niedobra.
              rocka nie slucham, ale nie widze najmniejszego zwiazku rocka z zadanym przeze
              mnie pytanie. i naprawde nie wiem o PO CO ta Twoja zlosliwa gadka zgryzliwego,
              niezadowolonego z zycia dziadka.
              warto sobie odpuscic czasami.
              • Gość: ona Re: koncert sean paul'a IP: *.provider.pl / 62.233.177.* 15.04.04, 21:00
                ale to chyba nie było do Ciebie...
    • Gość: kod88 Re: koncert sean paul'a IP: *.topolowa.net 15.04.04, 22:37
      to ten pedal co go na mtv puszczja
      • Gość: Randall Re: koncert sean paul'a IP: 195.245.217.* 16.04.04, 13:05
        > to ten pedal co go na mtv puszczja

O, proszę bardzo.
        • typ_negatywny Re: dosyc tego.... 16.04.04, 18:07
          koniec..kropka..prosze sie do tego watku nie dopisywac..
          ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka