janek0 14.04.04, 20:13 Ma jakąś gwiazdkę, a my nie mamy ? Kto wie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina moja interpretacja;-) 14.04.04, 20:31 pewnie dlatego ze jest to jakies porzadne forum (np bez tzw brzydkich slow) ))) i zapewne jest w tzw "najlepszych prywatnych forach" (niewiem bo nie sprawdzalam) domyslam sie ze owa gwiazdka oznacza wyroznienie.. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Dlaczego Draconessa pod nami 14.04.04, 21:06 tia.... wśród najlepszych ona.... ale czekajcie aż przyjdzie letni (czytaj : ogródkowo-oszczędnościowy)sezon piwny, od razu staniemy się bardziej wymowni Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Dlaczego Draconessa pod nami 14.04.04, 21:46 Moze jest to zwiazane z naszym wejsciem do UE?! A my Ciemnogrodzianie i na gwiazdke nie zasluzylim (?) Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re:...but seriously 14.04.04, 22:01 Gwiazdka oznacza, ze forum jest interesujace i godne polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re:...but seriously 14.04.04, 23:29 nefil napisał: > Gwiazdka oznacza, ze forum jest interesujace i godne polecenia. Czyli co ? Że nasze nie jest interesujące i godne polecenia ? To ja pierdolę tą gazetę... :-] Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re:...but seriously 15.04.04, 00:04 wiec snujac dalej rozwazania "na powaznie" to nasze bardziej jest forum towarzyskim niz muzycznym.. i pewnie dlatego brak przy naszym tej gwiazdeczki) no ale Janku naprawde chcialbys to odznaczenie miec? Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re:...but seriously 15.04.04, 00:32 mallina napisała: > no ale Janku naprawde chcialbys to odznaczenie miec? No ba ! Przecież o to mi tylko chodziło z tym forum :-] Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re:...but seriously 15.04.04, 00:34 trzeba wiec ustalic delegacje ktora wystosuje pismo ewentualnie uda sie osobiscie do Tebe w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re:...but seriously 15.04.04, 01:30 mallina napisała: > trzeba wiec ustalic delegacje ktora wystosuje pismo ewentualnie uda sie > osobiscie do Tebe w tej sprawie To może niech guru idzie :-] Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re:...but seriously 15.04.04, 03:32 to jest dobry pomysl, ale guru jest jakis przyczajony))) Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re:...but seriously 15.04.04, 13:33 mallina napisała: > to jest dobry pomysl, ale guru jest jakis przyczajony))) właśnie. nawet taki film o nim zrobili: przyczajony guru, ukryty smok. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Już wiem!!! Coorvah. 15.04.04, 08:26 Nie mamy gwiazdki, bo my (tu posłużę się cytatem z Piżmaka) "używamy słów powszechnie używanych". Proste jak trzy metry sznurka w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Już wiem!!! Coorvah. 15.04.04, 13:36 h8red napisał: > Nie mamy gwiazdki, bo my (tu posłużę się cytatem z Piżmaka) "używamy słów > powszechnie używanych". Proste jak trzy metry sznurka w kieszeni. > Czyli p**e**b**e. i nigdy nie dorobimy się gwiazdki... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Eeeh 15.04.04, 14:38 janek0 napisał: > Czyli p**e**b**e Chyba nie jestem w stanie tego odszyfrować... Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Eeeh 15.04.04, 15:41 h8red napisał: > > Czyli p**e**b**e > Chyba nie jestem w stanie tego odszyfrować... p**ejeb**e :-] Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Eeeh 15.04.04, 16:02 po prostu przejebane.. co to Janku, nagle boisz sie tego ladnego slowa Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Eeeh 15.04.04, 16:05 mallina napisała: > po prostu przejebane.. > co to Janku, nagle boisz sie tego ladnego slowa no, liczyłem na to, że jak się wykropkuję to może dadzą nam tą gwiazdkę. ale cuś się nie zanosi :-] Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Turskawy się dorobiły 25.01.05, 19:24 Turskawy to też przecie my. A przynajmniej niektóre my Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Że niby co??? 25.01.05, 19:58 grimsrund napisał: > Turskawy to też przecie my. A przynajmniej niektóre my Że są tacy co mało tam pisują ;p Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 Re: Że niby co??? 29.01.05, 15:13 trzeba Cze przycisnac do ściany, przydusić i jeszcze kolanem w brzuch - to moze zdradzi jak załatwil gwiazdke. A u draconessy oj czasem to dają sobie popalic... wulgaryzmy ze az miło. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Że niby co??? 29.01.05, 16:35 Powiem bez bicia - zadecydował wysoki poziom merytoryczny oraz ponadprzeciętna kultura osobista forumowiczów mego forum... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Cały czas tak będzie!!! 07.02.05, 22:09 Chyba, że w końcu ruszycie zadki i zaczniecie dopisywać się do Mameluchowego podania o gwiazdkę. A oto i linek: gwiazdka Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Cały czas tak będzie!!! 07.02.05, 22:41 no! cza leni przycisnac, bo co to niby ma byc 6 wpisow?! ma byc 66 przynajmniej! jak kto bedzie chcial to se kolejna 6 dopisze markerem na monitorze Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: a może 666??? :))) [nico] 08.02.05, 09:04 no tak sugerowalem, bo w sumie na forumnie tolerancyjny w miare jestem, to niech se jacys tam smieszni szataniszczi egzorcystuja mi wystarczy 66, no chyba ze 667 tez moze byc Odpowiedz Link Zgłoś