Dodaj do ulubionych

kto to spiewa-błagam!

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.04.04, 12:31
Usłyszałam to wczoraj w sklepie i nie moge sie uwolnic. Stare to, bo
natknelam sie na to nie po raz pierwszy ale dopiero teraz mnie dopadlo.
Refren to cos w stylu "heart and soul..." i wszystko spiewane jakby przez
chór. BŁAGAM POMÓŻCIE!
Obserwuj wątek
    • Gość: bARTek Re: kto to spiewa-błagam! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 14:48
      Nie wiem ale może to Modern Talking "Your my heart, your my soul"???
    • pixie T'Pau - Heart and Soul? n/t 25.04.04, 15:05
    • jacol.g Re: kto to spiewa-błagam! 25.04.04, 15:16
      Nie mam pojęcia,ale czy to był Rock'n'Roll???
      • Gość: atosia Re: kto to spiewa-błagam! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.04, 18:50
        Nie, to na pewno nie był Modern Talking... Rock, przynajmniej ostry tez nie. W
        brzmieniu to bardziej przypominało grupe (chyba) Era (ci od "Ameno"). Tylko ze
        ten wczorajszy utwór brzmi nieco weselej. No nie wiem, jak to bardziej
        przyblizyc-spiewa facet a w tle chór. Troche jakby w kosciele na podnioslej
        uroczystosci. Aha, wydaje mi sie, ze utwor ten pochodzi gdzies z początku lat
        osiemdziesiątych. Dziekuje za wszelką probe pomocy i pozdrawiam!
    • Gość: odret tam też poszukaj:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 16:15
      www.muzyka.pl/forum/viewforum.php?f=45
      • lostdog Re: tam też poszukaj:) 26.04.04, 17:08
        JOY DIVISION!!!
        ----------------------------------------------
        actionnetwork.org/campaign/hungerstrike
        • Gość: atosia Re: tam też poszukaj:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.04, 19:23
          Dzieki wielkie ale to niestety nie jest Joy Division-sciagnelam z netu i to nie
          to... Ale dziekuje za probe pomocy. Pozdrawiam
    • emilly_soerenson Re: kto to spiewa-błagam! 27.04.04, 08:20
      A może od dłuższego czasu słyszysz głosy, chóry anielskie, wezwania duszy?
      Albo świadczy to o tym że ktos tam na gorze wzywa ciebie, a może poprostu
      zapomniałas o kilku lekach(efekt odstawienia)
      • Gość: oana hahahhehihihihehehahahahahuhuhuhehehehihe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 13:19
        ...nie mogę już....
        to było takie śmieszne...!!!!
    • Gość: b_l Re: kto to spiewa-błagam! IP: *.toya.net.pl 27.04.04, 09:18
      A czy część nie jest śpiewana po francusku?
      • Gość: atosia Re: kto to spiewa-błagam! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.04.04, 09:31
        Nie, z tego co pamietam nie ma tam fragmentów po francusku ale chyba wiem, o
        jakim utworze mówisz, sciągnelam go z netu (bo tytul ma cos wspolnego ze
        słowami refrenu). Ale to tez nie to... Widac mam pecha...
        • Gość: b_l Re: kto to spiewa-błagam! IP: *.toya.net.pl 27.04.04, 09:50
          Myślałam o 'Paris Paris' Malcolma McLarena & Catherine Denevue. Przez ten
          chór smile Ale tam chyba nie ma 'heart and soul' smile
          • Gość: atosia Re: kto to spiewa-błagam! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.04.04, 10:54
            A nie, ja nie miałam na mysli Paris Paris (ale od tego tez mozna sie uzaleznic-
            przerabialam to jakies 8 lat temu). A na ironie losu istnieje utwór "heart and
            soul" wykonywany przez T'Pau ale to nie to. Podwjrzewam, ze to, co mnie naszło,
            nosi inny tytul bo wszystko co do tego podobne to juz przez Kaze sprawdzilam.
            Kurcze, ze tez nie potrafie zacytowac wiecej-ale mam wrazenie, ze gdzies tam
            przewija sie tez cos w stylu "Only hearig that... heart and soul...". Nic
            wiecej nie pamietam chociaz to dosc znany utwór. Pozdrawiam
    • Gość: soso moze to to ? IP: 195.41.66.* 27.04.04, 10:49
      Huey Lewis and the News z plyty swietnej zreszta 'Sports'.

Tytul piosenki 'Heart and Soul' i od niej naprawde trudno sie uwolnic smile

Sprawdz na 'CD Univers' czy to to.

pzdrw

soso
      • Gość: mia_cara Re: moze to to ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 15:55
        Pewnie chodzi Ci o Sala Solo (Sal Solo, min. projekty z Classic Nouveau)
        i kawalek i plyta z 1985 r "Heart & Soul"

pozdrowki mia_cara
        • Gość: mia_cara Re: moze to to ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 15:56
          a kawalek to moze byc tez San Damiano smile

mia_cara
          • Gość: atosia Re: moze to to ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.04, 21:11
            TAK, TO JEST TO!!! DZIĘKUJE! I POZDRAWIAM WSZYSTKICH, KTORZY STARALI SIE MI
            POMOC! pOZDRAWIAM BAAAARDZO SERDECZNIE! -atosia
    • Gość: bywalec... Kto to spiewa? Błagam...! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 19:53
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=11675875&a=11675875
      spróbuj w ten sposób...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka