Gość: gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 13:17 czy ktoś z was słyszał o takim zespole?? jeśli tak to prosze coś wiecej o nich, a moze ktoś wie gdzie by tu kupić ich płytę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luv Re: bang gang 17.05.04, 17:49 hej Słyszałam i często wracam Tzn. znam plytę "something wrong". Niesamowita. Jak na razie nie dotarłam do niej w żadnym sklepie, niestety(( Na tej stronie znajdziesz coś więcej www.banggang.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
overfloater Re: bang gang 18.05.04, 16:57 Płyta "Something Wrong" jest piękna. Polecam na długie wieczory. Byle nie wtedy, kiedy się ma tendencję do popadania w depresję. A o kupnie w Polsce można raczej zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: bang gang IP: 213.134.139.* 18.05.04, 22:39 ja też szukałam tej płyty, że w polsce nie kupię to się domyślałam ale tego nawet w stanach nie mogłam kupić!!! no nic nie takie rzeczy się zdobywało, jak kupię to dam ci znać co i jak pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: bang gang IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 01:22 hej no i kupiłam i to w Polsce!!! na koncercie tortoise w warszawie było stoisko z płytami wydaje mi sie że miało ono coś wspólnego z serise terra.pl więc można pewnie tam próbować... a płyta rzeczywićcie ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: bang gang 20.05.04, 00:13 na ich polskiej oficjalce chyba trase po krainie naszej zapowiadaja www.gang-bang.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen78 Re: bang gang 20.05.04, 12:47 hehe dobre:] - calkiem ql choc ten link jest jakby blizszy prawdzie: www.banggang.net Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: bang gang 20.05.04, 13:04 ale tak na serio,plyta naprawde pikna jestta kobieta tam goscinnie spiewa czy jak?bo raz jest,raz jej nie ma jakby...jak jest z plyta "You"? na podobnym poziomie stoi? Odpowiedz Link Zgłoś