Dodaj do ulubionych

MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 00:37
Kto lubi?
Obserwuj wątek
    • Gość: dekris Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 18:34
      ja lubie.

a propos w Media Markt, przynajmniej w W-wie mozna kupic 1 sza plyte.
    • Gość: dOjcze Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 04.03.02, 20:10
      ja troche lubie
      • Gość: lalka Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 20:11
        tylko troche?
        • Gość: dOjcze Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 04.03.02, 20:18
          Gość portalu: lalka napisał(a):

> tylko troche?

no. wstyd sie przyznac ale slyszalem tylko jeden numer. ale podobal mi sie.
          • Gość: moler Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.de.deuba.com 05.03.02, 09:16
            naprawdę uważacie, że warto MUSE poświęcić trochę czasu?
            • Gość: mUSE Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 09:22
              OCZYWISCIE
              • Gość: Flak Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 10:35
                Nawet wiecej niz TROCHE.
                Całe zycie mozna poswiecić!!!
                • Gość: juvenala Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 20:58
                  fantastyczny zespół!!!
                  • Gość: relom Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.de.deuba.com 06.03.02, 08:52
                    Gość portalu: juvenala napisał(a):

> fantastyczny zespół!!!

tak, a nawet science fiction

• mallina Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.03.02, 23:04
      jezu to jest jedna z tych kapel co nudziiiiiiiiii.......
      • Gość: mUSE Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 18:18
        NIE WIESZ CO MOWISZ >sad)
        • mallina Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.03.02, 18:52
          wiem....ale w koncu sa rozne gusta muzyczne..
    • digital_elvis Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.03.02, 11:11
      Muse graja charakterystycznie dla siebie i mi sie ten styl bardzo podoba. Lubie
      ich baaaardzo smile (zwlaszcza numer Citizen Erazed) smile
      • kugel Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.06.02, 11:04
        Czasem lubię ich posłuchać, mimo tego że w uk kapel grających podobnie jest
        więcej i muse niczym się nie wyróżniają, jednak na żywo to ich lider robi
        niezły showsmile)
        • ogrey Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.06.02, 11:37
          Nie lubię MUSE ponieważ nie prezentują sobą nic szczególnego, nie wierzę im, dla mnie są to oszuści, którym
          wydaje się, że wywołują emocje...muzyczka dla zbuntowanych nastolatek...
          Takich kapel jak MUSE jest bardzo wiele...
          Moje słowa są być może mocne, ale właśnie tak ich odbieram...
          • Gość: Miecio Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 11:47
            ogrey napisał(a):

> Nie lubię MUSE ponieważ nie prezentują sobą nic szczególnego, nie wierzę im, dl
            > a mnie są to oszuści, którym
            > wydaje się, że wywołują emocje...muzyczka dla zbuntowanych nastolatek...
            > Takich kapel jak MUSE jest bardzo wiele...
            > Moje słowa są być może mocne, ale właśnie tak ich odbieram...

Typowe słowa człowieka który nie przesłuchał ani jednej płyty.

• kugel Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.06.02, 11:54
            ogrey napisał(a):

> Nie lubię MUSE ponieważ nie prezentują sobą nic szczególnego, nie wierzę im, dl
            > a mnie są to oszuści, którym
            > wydaje się, że wywołują emocje...muzyczka dla zbuntowanych nastolatek...
            > Takich kapel jak MUSE jest bardzo wiele...
            > Moje słowa są być może mocne, ale właśnie tak ich odbieram...
            Zgadza sie, że kapel uprawiających gitarowe granie z domieszką elektroniki i
            harakterystyczną linią wokalną jest wiele, ale od razu oszuści? i dla
            nastolatek?? Mimo wszystko mają chłopaki swój klimat, uważam, że troszkę
            przesadzasz, lub... może rzeczywiście nie przesłuchałe/aś zadnej płyty??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka