Gość: mUSE IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 00:37 Kto lubi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dekris Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 18:34 ja lubie. a propos w Media Markt, przynajmniej w W-wie mozna kupic 1 sza plyte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dOjcze Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 04.03.02, 20:10 ja troche lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 20:11 tylko troche? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dOjcze Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 04.03.02, 20:18 Gość portalu: lalka napisał(a): > tylko troche? no. wstyd sie przyznac ale slyszalem tylko jeden numer. ale podobal mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moler Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.de.deuba.com 05.03.02, 09:16 naprawdę uważacie, że warto MUSE poświęcić trochę czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mUSE Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 09:22 OCZYWISCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flak Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 10:35 Nawet wiecej niz TROCHE. Całe zycie mozna poswiecić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juvenala Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 20:58 fantastyczny zespół!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: relom Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.de.deuba.com 06.03.02, 08:52 Gość portalu: juvenala napisał(a): > fantastyczny zespół!!! tak, a nawet science fiction Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.03.02, 23:04 jezu to jest jedna z tych kapel co nudziiiiiiiiii....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mUSE Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 18:18 NIE WIESZ CO MOWISZ >) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.03.02, 18:52 wiem....ale w koncu sa rozne gusta muzyczne.. Odpowiedz Link Zgłoś
digital_elvis Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.03.02, 11:11 Muse graja charakterystycznie dla siebie i mi sie ten styl bardzo podoba. Lubie ich baaaardzo (zwlaszcza numer Citizen Erazed) Odpowiedz Link Zgłoś
kugel Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.06.02, 11:04 Czasem lubię ich posłuchać, mimo tego że w uk kapel grających podobnie jest więcej i muse niczym się nie wyróżniają, jednak na żywo to ich lider robi niezły show) Odpowiedz Link Zgłoś
ogrey Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.06.02, 11:37 Nie lubię MUSE ponieważ nie prezentują sobą nic szczególnego, nie wierzę im, dla mnie są to oszuści, którym wydaje się, że wywołują emocje...muzyczka dla zbuntowanych nastolatek... Takich kapel jak MUSE jest bardzo wiele... Moje słowa są być może mocne, ale właśnie tak ich odbieram... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 11:47 ogrey napisał(a): > Nie lubię MUSE ponieważ nie prezentują sobą nic szczególnego, nie wierzę im, dl > a mnie są to oszuści, którym > wydaje się, że wywołują emocje...muzyczka dla zbuntowanych nastolatek... > Takich kapel jak MUSE jest bardzo wiele... > Moje słowa są być może mocne, ale właśnie tak ich odbieram... Typowe słowa człowieka który nie przesłuchał ani jednej płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
kugel Re: MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.06.02, 11:54 ogrey napisał(a): > Nie lubię MUSE ponieważ nie prezentują sobą nic szczególnego, nie wierzę im, dl > a mnie są to oszuści, którym > wydaje się, że wywołują emocje...muzyczka dla zbuntowanych nastolatek... > Takich kapel jak MUSE jest bardzo wiele... > Moje słowa są być może mocne, ale właśnie tak ich odbieram... Zgadza sie, że kapel uprawiających gitarowe granie z domieszką elektroniki i harakterystyczną linią wokalną jest wiele, ale od razu oszuści? i dla nastolatek?? Mimo wszystko mają chłopaki swój klimat, uważam, że troszkę przesadzasz, lub... może rzeczywiście nie przesłuchałe/aś zadnej płyty?? Odpowiedz Link Zgłoś