Dodaj do ulubionych

boski carlos

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 20:49
sluchacie carlosa santany ?dla mnie to podstawowa( oprocz soulu i funku)
muzyka do tanca.niestety nie znam wielu podobnie sluchajacych osob,teraz
tanczy sie do j.lopez ,czy innej spears,zapominajac,ze mozna troche inaczej...
Obserwuj wątek
    • klymenystra Re: boski carlos 27.06.04, 21:24
      jezdzac na rowerze slucham "supernatural" smile)
    • yatzeq3 Re: boski carlos 28.06.04, 10:19
      OLE!!! Carlos rządzi! mam kilkanaście płyt i potrafię słuchać ich w kółko.
      Carlos zainspirował mnie do gry na gitarze - dla mnie to jeden z największyc
      geniuszy tego instrumentu... niesamowity kompozytor... fenomenalna
      artykulacja... nieprawdopodobny zmysł improwizatorski... Twórczość Carlosa to
      po prostu Muzyka - niedająca się zaszufladkować. Cieszę się, że na tym forum
      wreszcie znalazł się ktoś kto jest jego fanem tak jak ja smile))
      • Gość: afromarta Re: boski carlos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 11:23
        och.to ja sie ciesze!dzieki tym 2 wpisom nie bede sie czula juz taka samotnawinkz
        jednej strony raduje mnie caly ten latynoski boom,ale jak w przypadku kazdej
        mody,przedstawia sie tylko ta najbardziej komrercyjna strone,a jest tyle,tyle
        wspanialosci do odkrycia.jezeli Santana ,to takze przed suprtnatural,czy
        szamanem-a moze szczegolnie wtedy?!mnie sie marzy impreza...
        • klymenystra Re: boski carlos 28.06.04, 16:44
          ech, to oczywiste... najwczesniejsze lata..mrrrau..

moze zrobmy impreze smile
          • Gość: afromarta Re: boski carlos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 18:43
            ok!gdzie i kiedy?
            • klymenystra Re: boski carlos 28.06.04, 22:23
              w krakowie lub okolicach smile))))))))))))))))))))))))) knajpe mozna zarezerwowac,
              wlasna muzyke dac i bedzie dobrze smile
              • Gość: afromarta Re: boski carlos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 09:30
                cha cha,w lipcu wybieralam sie do k-owa,to zznaczy ,ze czytasz w moich
                myslachwinkpozdrawiam
                • klymenystra Re: boski carlos 29.06.04, 11:19
                  o widziiiiiiisz smile))) tyle ze w pierwszej polowie tongue_out smile
        • yatzeq3 Re: boski carlos 28.06.04, 19:19
          Ja uważam pierwsze płyty Santany za genialne. Ale najlepsze w nim jest to, że
          choć później nieco stracił świeżość, to zawsze potrafił nawet na słabej płycie
          zamieścić jakieś arcydziełko, które przypominało, że to wciąż ten sam Carlos. A
          dziś będąc pod 60. wciąż ma więcej spontaniczności i energii od niektórych
          młodych gitarzystów. No i to brzmienie...
    • dreaded88 Re: boski carlos 28.06.04, 16:12
      No, owszem - ale raczej starszych albumów (s/t, "Abraxas", "Caravanserai") i
      nie do tańca, jeno intelektualnie.
      • yatzeq3 Re: boski carlos 28.06.04, 19:12
        taa, "Caravanserai" to było coś! ostatnie płyty są spoko, ale to już nie ten
        poziom sad
        • Gość: afromarta Re: boski carlos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 21:59
          poziom nie ten/niestety/ale nie zenujacy jak to sie zdaza
          niektorym"dinozaurom".bylam niestety zamala kiedy santana byl w polsce/byl moj
          brat/ale moze ktos z was ma jakies ciekawe wspomnienia z tego
          wydarzenia?aha-santana to nie tylko muzyka do tanca,jak moglo wynikac z my
          1postu,ale i do sluchania!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka