Dodaj do ulubionych

die fantastischen vier

IP: *.czeladz.msk.pl 01.07.04, 00:42
hej jest tuj akis fan tej niemieckiej grupy..?
Obserwuj wątek
    • Gość: RunDLL Re: die fantastischen vier IP: 195.245.217.* 01.07.04, 10:36
      Ja. Masz jakieś pytania czy chcesz się po prostu podzielić entuzjazmem?... smile
      • Gość: agara Re: die fantastischen vier IP: *.czeladz.msk.pl 01.07.04, 11:30
        aaaa tak z czystej ciekawosci tylko pytam...;D Widziales/las nowy
        teledysk "troy"? Jak dla mnie bomba! Ciekawe czy gdzies na polskich stronach w
        necie bedzie mozna nabyc drogą kupna ten singiel..?
        Pozdrawiam
        • Gość: RunDLL Re: die fantastischen vier IP: 195.245.217.* 01.07.04, 17:26
          > Widziales/las nowy
          > teledysk "troy"?

Nie widziałem, bo nie mam telewizji muzycznych smile

> Ciekawe czy gdzies na polskich stronach w
          > necie bedzie mozna nabyc drogą kupna ten singiel..?

Nie, ale pewnie będzie można go nabyć drogą złodziejskiego ściągania przez
          ogólnoświatowe sieci p2p.

Zresztą, wstyd się przyznać, dla mnie Fanta4 to głównie płyty "Lauschgift"
          i "Live und Direkt", co było potem, śledziłem sporadycznie.
    • methinks Re: die fantastischen vier 01.07.04, 11:39
      Nein, wir sind alle weg!
    • abranova Re: die fantastischen vier 01.07.04, 11:57
      Fanką to może nie jestem ale bardzo lubię Fanta4. I zastanawiam się nieraz, co
      myślą "prawdziwi Niemcy" o tym zespole. Bo co prawda telewizje muzyczne
      puszczają ich teledyski, koncerty i wywiady od lat, ale czy nie jest on jednak
      traktowany przez ludzi troche jak teraz nasz, no nie wiem...Scyzoryk czy kto?

A teledysku nowego nie widziałam sad ale od dziś będę polować!
      • Gość: agara Re: die fantastischen vier IP: *.czeladz.msk.pl 01.07.04, 23:22
        No ja tez znowu Fanką to nie jestem. Ale dla mnie to obok Die toten hosen jeden
        z ciekawszych zespołów niemieckich( oczyeiscie nie porównując ich muzyki do
        siebie).Nie wydaje mi sie zeby Niemcy traktowali ich jak my np.Liroy`a.To
        raczej klasyka dla nich. Widac ze "chłopcy" wink maja juz ogromny dystans do ich
        muzy,co mozna zauwazyc w ostatnim singlu a szczegolnie videoclipie..
        • Gość: renfree Re: die fantastischen vier IP: *.adsl.highway.telekom.at 04.07.04, 15:27
          NAjciekawszym niemieckim zespolem jest w tym momencie Sportfreunde Stiller, co
          nie znaczy ze nie lubie Fanta4, bylam na ich koncercie tydzien tem i jedyne co
          moge powiedziec....absolutniefantastyczni, na scenie niczym Beastie Boys,
          muzycznie bez zarzutu, zagrali wszystko...TAg am Meer, MfG, Populär, Buenos
          dias messias itd.......lubilam ich zawsze ale teraz lubie ich bardzo........
    • Gość: kubu Re: die fantastischen vier IP: *.chello.pl 03.07.04, 20:45
      troy taki sobie (chociaz thomas d smiesznie wyglada jako rambo)
      mnie rozwalil dawniejszy MICHI BECK IN HELL, a zwlaszcza pomysl na to, jak ma
      to pieklo wygladac smile))
      • Gość: agara Re: die fantastischen vier IP: *.czeladz.msk.pl 03.07.04, 22:40
        Noo MiTchi bech in hell jest niezłe,ale Troy i tak mnie powala.Sczegolnie w
        wersji a`la Travolta i Goraczka sobotniej nocy...smile
        • Gość: renfree Re: die fantastischen vier IP: *.adsl.highway.telekom.at 04.07.04, 18:12
          wlasnie widzialam Troy po raz pierwszy przed chwila...jiiiiii, super!!!!!
    • Gość: sie ist weg Re: die fantastischen vier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 02:31
      sie ist weg --------
      • Gość: RunDLL32 Re: die fantastischen vier IP: 195.245.217.* 19.07.04, 17:08
        > sie ist weg --------
    • oratio Re: die fantastischen vier 19.07.04, 11:34
      nie jestem fanem, ale od dawna mnie interesują
      w polsce ich nagrania są niedostępne, a w necie nie mam czasu szukać
      moze macie jakąś stronkę z mp3?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka