bojarowski 28.07.04, 13:26 CZy w BLACK EYES PEAS spiewa WYCLEF JEAN????? bardzo prosze o szybka odpowiedz, bo w biurze wybuchla z tego powodu bomba! edgar.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renfree Re: Black EYES Peas IP: *.adsl.highway.telekom.at 28.07.04, 13:35 oczywiscie ze nie, ten pan to chyba Will ma na imie, co jest do Wyclefa podobny... Odpowiedz Link Zgłoś
bojarowski Re: Black EYES Peas 28.07.04, 13:37 serio??? no przeciez w SHUT UP to na pewno byl on!!!!! Gość portalu: renfree napisał(a): > oczywiscie ze nie, ten pan to chyba Will ma na imie, co jest do Wyclefa > podobny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renfree Re: Black EYES Peas IP: *.adsl.highway.telekom.at 28.07.04, 13:41 ok, chyba nie ma tak na imie ale mowia na niego Will I am, i jak chcesz, to moze to jean sie pod ta ksywa ukrywa, ale watpie powiem szczerze....dodam, ze nie jestem zadna fanka bep i moge sie mylic....tak wiec polecam najprostsze rozwiazanie znalezc ich strone i sprawdzic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojarowski Re: Black EYES Peas IP: 217.31.67.* 28.07.04, 14:01 sprawdzam, ale nie moge sie doczytac! na pewno to on!!! tez nie jestem fanem, ale tak mnie zirytowala pewna osoba, ze musze sie tego dowiedziec!!!!! pozdrawiam renfree Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ave Re: Black EYES Peas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 14:12 ...chyba niestety musisz przełknąć smak porażki Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Black EYES Peas 28.07.04, 14:20 Myślę, że to nie on. Ktoś by o tym fakcie wspomniał. Zbyt znany Jean jest. Tymczasem to pierwsza taka sugestia na jaką się natknąłem. Na stronie Wyclefa nic nie widzę na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Black EYES Peas 28.07.04, 22:16 Może byście, drogie dzieci, zaczęły od nauczenia się właściwej pisowni nazwy swojego ulubionego zespołu... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Black EYES Peas 28.07.04, 22:28 Nie jest to mój zespół ulubiony, a błędu najnormalniej nie chce mi się poprawiać. Każdy ma do niego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ton2 Re: Black EYES Peas IP: 81.210.22.* 28.07.04, 14:29 Nie, w BEP nie śpiewa Wyclef Jean. Nie było go też w klipie do Shut Up, choc na drugiej plycie BEP "Bridging The Gap" pojawia sie w kawałku "Rap Song". Amen Odpowiedz Link Zgłoś