Dodaj do ulubionych

Black EYES Peas

28.07.04, 13:26
CZy w BLACK EYES PEAS spiewa WYCLEF JEAN?????

bardzo prosze o szybka odpowiedz, bo w biurze wybuchla z tego powodu bomba!smile

edgar.blox.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: renfree Re: Black EYES Peas IP: *.adsl.highway.telekom.at 28.07.04, 13:35
      oczywiscie ze nie, ten pan to chyba Will ma na imie, co jest do Wyclefa
      podobny...
      • bojarowski Re: Black EYES Peas 28.07.04, 13:37
        serio??? no przeciez w SHUT UP to na pewno byl on!!!!!

Gość portalu: renfree napisał(a):

> oczywiscie ze nie, ten pan to chyba Will ma na imie, co jest do Wyclefa
        > podobny...
        • Gość: renfree Re: Black EYES Peas IP: *.adsl.highway.telekom.at 28.07.04, 13:41
          ok, chyba nie ma tak na imie ale mowia na niego Will I am, i jak chcesz, to
          moze to jean sie pod ta ksywa ukrywa, ale watpie powiem szczerze....dodam, ze
          nie jestem zadna fanka bep i moge sie mylic....tak wiec polecam najprostsze
          rozwiazanie znalezc ich strone i sprawdzic....
          • Gość: bojarowski Re: Black EYES Peas IP: 217.31.67.* 28.07.04, 14:01
            sprawdzam, ale nie moge sie doczytac!smile na pewno to on!!! smile tez nie jestem
            fanem, ale tak mnie zirytowala pewna osoba, ze musze sie tego dowiedziec!!!!!
            pozdrawiam renfree big_grin
            • Gość: Ave Re: Black EYES Peas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 14:12
              ...chyba niestety musisz przełknąć smak porażkismile
              • humbak Re: Black EYES Peas 28.07.04, 14:20
                Myślę, że to nie on. Ktoś by o tym fakcie wspomniał. Zbyt znany Jean jest.
                Tymczasem to pierwsza taka sugestia na jaką się natknąłem. Na stronie Wyclefa
                nic nie widzę na ten temat.
                • grimsrund Re: Black EYES Peas 28.07.04, 22:16
                  Może byście, drogie dzieci, zaczęły od nauczenia się właściwej pisowni nazwy
                  swojego ulubionego zespołu...

• humbak Re: Black EYES Peas 28.07.04, 22:28
                    Nie jest to mój zespół ulubiony, a błędu najnormalniej nie chce mi się
                    poprawiać. Każdy ma do niego prawo.
    • Gość: ton2 Re: Black EYES Peas IP: 81.210.22.* 28.07.04, 14:29
      Nie, w BEP nie śpiewa Wyclef Jean. Nie było go też w klipie do Shut Up, choc na
      drugiej plycie BEP "Bridging The Gap" pojawia sie w kawałku "Rap Song".

Amen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka