Gość: irka IP: *.mad.east.verizon.net 01.08.04, 22:50 Od czego zaczac ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TG Re: LOREENA McKENNITT IP: *.waw.pl / *.waw.pl 01.08.04, 22:52 od posluchania, proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiak Re: LOREENA McKENNITT IP: *.autocom.pl 01.08.04, 23:29 "Mask And The Mirror" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Re: LOREENA McKENNITT IP: *.mad.east.verizon.net 02.08.04, 00:38 Dzieki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seweryn Re: LOREENA McKENNITT IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 02.08.04, 10:49 zależy... jeśli chcesz miec przekrój jej twórczosci to kup podwójny album "Live in Paris and Toronto" natomiast jeśli chcesz zasmakować w nagraniach studyjnych to polecam "the visit"... a tak własciwie kupuj wszystko jak leci... nie zawiadziesz sie... Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: LOREENA McKENNITT 02.08.04, 12:02 radze chronologicznie, od elemental boadajze, chociaz moje pierwsze trzy to byly parallel dreams, mask and the mirror i the book of secrets. potem przyszla the visit i cala reszta. i jakos sie nie uwazam za pokrzywdzona. i nie znam zadnego zlego utworu tej pani. po rpsotu nie znam ) Odpowiedz Link Zgłoś
conqistador Re: LOREENA McKENNITT 02.08.04, 17:39 Ja zaczalem od koncertowych utworow uslyszanej w Trojkowej audycji Piotra Kosinskiego, tak mi sie spodobalo, ze postanowilem nabyc plyte, pierwsza byla "The Visit" i tam tez sie nie zawiodlem, dzis mam juz wszystkie. Niestety na kolejna plyte Loreeny przyjdzie nam czekac do jesieni 2005 roku, ale napewno bedzie warto Odpowiedz Link Zgłoś