Dodaj do ulubionych

Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdjęcia

IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 02.08.04, 17:13
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: mazi Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: *.efekt.net.pl / *.wl.efekt.net.pl 02.08.04, 17:18
      nieprawda!!! świat teraz żyje Oldfieldem i muzyką filmową zwłaszcza
      z "Gladiatora" i "Helikoptera w ogniu".
    • Gość: Marta Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: *.cplus.com.pl 02.08.04, 17:23
      Zgadzam się..
    • Gość: ja Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 17:38
      "zyjemy w czasach muzyki hiphop, house, techno, drum'n'basse, trance, nujazz"

to sobie słuchaj tego shitu
      gratuluje zakupu klapek na oczy
    • Gość: bigOS Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 17:41
      taki jesteś cwany to zrób festiwal hiphopowy na 300 tys. uczestników! dalej
      czekam! napewno przyjadę! albo zróbcie zlot fanów muzyki filmowej! ha ha ha, ale
      śmieszne rzeczy piszeciesmile i nie wyrażaj się tak prosto bo pomyślę, żeś prosty
      jak cep! zresztą byłeś tam, widziałeś? jak nie to się nie wypowiadaj. woodstock
      rules forever i każdy to wie kto był i się tam bawił. pozdrowienia dla
      wszystkich woodstockowiczów! byłem widziałem bawiłem się.
      • Gość: Kapuśniak Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.04, 22:11
        > taki jesteś cwany to zrób festiwal hiphopowy na 300 tys. uczestników!

czlowieku, idziesz w ilość a nie w jakość i to właśnie potwierdza opinie ze tam
        sie zjezdza biedota z wiosek bez gustu muzycznego bo nie chodzi o zajaranie sie
        muzyką i wykonawcami tylko spęd bydła które chce sie wytaplać w błocie.
        poczytaj sobie w internecie co piszą o tym festiwalu: jaki był "klimat", czy
        ktos dostał w morde czy nie, kogo okradli, który irokez był fajny, jakim
        pociągiem dojechali, gdzie mieli rozbity namiot i kto sie załapał na jedzenie
        od krisznowców. i czasami że "ten ostatni zespół fajnie grał, ale w sumie to
        nie pamiętam bo akurat sie najebałem".

to jest właśnie impreza woodstock - darmowa okazja do najebki i dobry pretekst
        do tego żeby sie przez trzy dni nie myć i poczuć smak "ostrej jazdy".
        • Gość: bigOS jak już wczesniej pisałem znasz cel woodstocku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 23:12
          chyba nie. to ty musisz poczytać. to nie jset bezsensowny spęd. to
          podziękowanie. jeżeli ktoś Ci dziękuje to jak się zachowujesz? cieszysz się.
          własnie to jest na woodstocku. zadam jeszcze raz pytanie byłeś? nie to nie pisz.
          dobranoc
        • Gość: Robson Techno PROSTAKI !!! IP: *.zaw9.1000lecie.pl 02.08.04, 23:49
          Qwa prostaki co wy piszecie ??? jaka era techno ??? Jaka komuna w rocku ???
          Głąbie jak była komuna to pewnie jeszcze w kondomie za oknem wisiałeś
          debilu !!! Muzyka ROCKOWA w Polsce zawsze występowała przeciwko komunie w
          latach 70-80 !!! To była jedyna droga przekazu przekonań młodego pokolenia !!!
          A BURAK to ty musisz być zupełny i pewnie ten kompleks małej miejscowości Ci
          wychodzi z butów !!! Rock był jest i będzie a ta twoja "SZTUCZNA" muzyka z
          komputera przeminie jak wszystkie tego typu śmieci !!! Dowód jest prosty Parady
          Ciot i Pedałów w Berlinie już niema !!! I jak nie byłeś gdzieś i nie widziałeś
          tych 400000 osób to się nie wypowiadaj !!! Ja byłe w Berlinie i widziałem
          kompletny brak organizacji komercję i kosmiczne ceny !!! Parada ciuli już nigdy
          nie dorówna WOODSTOCKOWI i nie zbierze 400 000 osób w jednym miejscu !!!
          • Gość: Pusheck Re: Techno PROSTAKI !!! IP: *.frh.faurecia.com 03.08.04, 08:53
            No, może nie powiedziałbym tego tak dosłownie jak ty, ale się z tobą zgadzam:
            hiphop, techno i inne tego typu "wynalazki" przeminą (jak np. disco polo, czy
            wspomniana Love Parade). A muzyka z korzeniami, historią - punk, metal, blues
            czy inne tego typu gatunki - pozostaną. Czy to się niektórym podoba, czy nie. I
            ludzie będą tego słuchać, będą zbierać nagrania, jeździć po nastu latach na
            koncerty itd. A hiphop czy techno? Gość piszący, że na Woodstock słucha się
            muzyki z komuny, niech sobie wydrukuje swój "genialny" email i schowa do albumu
            ze zdjęciami. Czytając go po latach, zastanowi się: o czym ja pisałem, co to
            jest hiphop, czy ma ktoś może nagrania z disco polo?

Pozdramiam i trzymajcie się.

Pusheck
          • Gość: NOE52 Re: Techno PROSTAKI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 18:37
            Brawo Robson!
            Rock jest ponadczasowy co dawno już udowodniono.
            Rapowo-hiphopowy bełkot to syf i nowotwór który
            przerzuca się na coraz to nowe gatunki muzyki.
            Wdziera się nawet(o zgrozo) do jazzu!
            Niedługo zacznie rapować Sting i Pawarotti.
            Najlepsze lekarstwo na tę chorobę to skalpel.
        • joly.roger Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj 03.08.04, 15:25
          Gość portalu: Kapuśniak napisał(a):

> > taki jesteś cwany to zrób festiwal hiphopowy na 300 tys. uczestników!
          >
          > czlowieku, idziesz w ilość a nie w jakość i to właśnie potwierdza opinie ze
          tam
          >
          > sie zjezdza biedota z wiosek bez gustu muzycznego bo nie chodzi o zajaranie
          sie
          >
          > muzyką i wykonawcami tylko spęd bydła które chce sie wytaplać w błocie.
          > poczytaj sobie w internecie co piszą o tym festiwalu: jaki był "klimat", czy
          > ktos dostał w morde czy nie, kogo okradli

W internecie to mozna napisac wszystko. Np ze odprawiano tam czarne msze i
          gwalcono nieletnich.
          Natomiast wedlug danych policji (wczorajsza GW) na imprezie na ktorej bylo
          250tys ludzi doszlo do 23 (sic!) drobnych kradziezy, zatrzymano 1 dealera
          narkotykow i 7 osob za posiadanie. Nie doszlo natomiast do _zadnej_ bojki czy
          rozboju. Zyczylbym sobie zeby takie "zepsucie i demoralizacja" byly na moim
          osiedlu...
          Znaczy Pan nie wiedzial a powiedzial?
      • Gość: rataj Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: *.olsztyn.mm.pl 03.08.04, 07:04
        Ja nie byłem choć chciałbym tam kiedyś pojechać-jest to moje wielkie marzenie.
        Dziwi mi że ludziom którzy czytają "GW" tak łatwo przychodzą słowa brudas itd.
        Oceniając ludzi zacznijmy od siebie!!!.Dla mnie jest to fenomen ludzie, którzy
        uważani są za tą straconą i złą młodzież potrafią zorganizować się i pomóc
        potrzebującym(WOŚP),a gdy się bawią nie robią nikomu krzywdy. A oceniają to
        wszystko i dorabiają ideologie CI ,którzy tolerują jedynie swój sposób na życie
        i nienawidzą wszystkich oprócz siebie.
    • Gość: Byłem tam Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 02.08.04, 18:09
      Rock'n'roll forever. A "muzyki hiphop, house, techno, drum'n'basse, trance,
      nujazz itd" to jest muzyka dla ludzi nie myślących, pozbawionych tolerancji i
      jakiego kolwiek gustu muzycznego. To się dotyczy szczególnie tych którzy
      krytykują coś czego sami nie znają !!!
    • Gość: mm Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: *.chello.pl 02.08.04, 18:09
      A ty na jakim etapie sie zatrzymales?
      • Gość: jaka Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 20:29
        Ludzie!! skad ta agresja i brak tolerancji. no i czy nikomu nie przyszlo do
        glowy ze mozna sluchac i rocka i nujazzu?! po co tworzyc nieporzebne podzialy i
        zamykac sie w pelnych stereotypów kastach, he??
    • Gość: dinozaur Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: *.twcny.rr.com 02.08.04, 18:10
      Gratuluje gosciu tolerancji. No ale to juz chyba cecha ludzi "wysokiej kultury"
      z duzych miast zyjacych stylami muzycznymi ktore wymieniles. Wiesniactwo nie
      jest zwiazane z miejscem zamieszkania czy pochodzenia, ale z gloszonymi
      pogladami. Znam paru wiesniakow zyjacych w stolicy, nie tylko Polski.........
    • Gość: życzliwy VS XXI Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: *.mos.gov.pl 02.08.04, 18:13
      sorry ale ten palnt co o hip hooopiee i techno wspomiał, to jakiś bałwan.
      wiele można powiedzieć, można też krytykować jak się ma klapki na oczach i
      uszach (warto wspomnieć,że wymienione przez ciebie "gatunki muzyczne" nierzadko
      bazują na starych kawałkach z epoki upadającej komuny). no ale w wolnym kraju
      żyjemy... sam nie jestem fanem tego typu imprez ale jak komuś to frajdę sprwia
      (a na zdjęciach widać, że tak !!!!), to super. oby więcej tego typu imprez na
      których młodzież może się wyszaleć. a co do tych małych miasteczek (bo pan
      pewnie ze stolicy albo jakieś innej metropolii)i zatrzymania się na pewnym
      etapie - przeczytaj swójh list jeszcze raz i może sam dojdziesz do wniosku, że
      się nie zatrzymałeś na pewnym etapie ale się cofasz. pozdrawiam i zdrowia
      życzę
      • Gość: mazi Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: *.efekt.net.pl / *.wl.efekt.net.pl 02.08.04, 18:19
        "Amarok" Oldfielda płytą wszechczasów.
    • Gość: mentos Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 18:19
      "XXI century boy"(??????)...hahahahahahaha!!!!!!!Jeśli słuchasz takiego gówna
      to jesteś raczej typowy gminny maczo z wiejskiej gibawki...hahahaha...żel z
      włosków ci chyba na mózg spłynął
      PStongue_outozdro dla wszystkich woodstokowiczów...
      • Gość: mazi Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: *.efekt.net.pl / *.wl.efekt.net.pl 02.08.04, 18:39
        Oj nie. Przepraszam najmocniej!!! Jednak "Ommadawn" Oldfielda płytą
        wszechczasów!!!
    • sebabel Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj 02.08.04, 18:27
      Przykładem zatrzymania się w rozwoju umyslowym jest tępa i ograniczona muzyka
      techno do wytworzenia której wystarczy komputer i zero talentu oraz tandetny
      hip hop, kilku pajaców macha bez sensu rękami. Trzeba być totalnie tępym żeby
      coś takiego napisać o muzyce, która wymaga o niebo więcej talentu, włożonej
      pracy i nauki. Polska upadnie jak będzie miała takich Polaków jak Ty frajerze.
      • Gość: meg Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: *.chello.pl 03.08.04, 14:07
        Ej...Nie slucham hip-hopu, techno i tak dalej, jezdze na Woodstock co roku, ale
        to nie znaczy, ze mam obrazac tych, ktorzy sluchaja czego innego niz ja. Nie
        wszyscy hip-hopowcy i inni technowcy sa glupi i ograniczeni jak ten pan ze
        wstepu. Badzcie troche bardziej tolerancyjni, to w koncu przeciez jedna z idei
        Woodstocku.
    • Gość: Maciek Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 18:57
      Chcialem cos dodac ,aae widze ,ze juz po nim pojechaliscie. To byl moj 7 woodstock -nie ostatni.......smile
    • Gość: Rafi Fotagraf oślepł i zobaczył tylko bloto!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 02.08.04, 18:59
      Sorry, ale właśnie wróciłem z Przystanku i mam zupełnie inne odczucia niż to co
      zobaczyłem na waszych zdjęciach, mam wrażenie że wg: autora zdjęć najciekawiej,
      było w okolicach fontanny i błota, ok, źle nie było jednak były zdecydowanie
      ciekawsze miejsca, jakie? Jeśli zmienicie fotografa na kolesia z szerszym
      horyzontem nie tylko w obiektywie, jest szansa że za rok się dowiecie!
    • Gość: bigOS wystarczy www.wosp.org.pl tam jest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 19:10
      galeria z tysiącami znakomitych zdjęć z woodstocku. juz niedługo pojawi się tam
      wielkie panoramiczne zdjęcie na którym kazdy kto był wtedy pod scena będzie się
      mógł zobaczyć.
      pozdrowienia dla wszystkich, którzy czują klimat tamtego miejsca
      • Gość: Robert1 ludzie!!!!! historia przechadza sie kolo nas!!!!! IP: *.ipt.aol.com 02.08.04, 19:29
        Ludzie!!!! toz to historia co sie zdarzylo z naszym udzialem!!!! Jakie to
        piekne jak kapele, ktore rozwalaly mury w ludzkich glowach przed 20laty i 15,
        robia to teraz!!! I maja swe "dzieci" i "wnuki" - jak powiedzial Jurek badzmy
        dumni z tego kraju i z tych setek tysiecy, ktore zdazyly na Przystanek, zanim
        odjechal tak wazny moment w historii naszego kraju!!! Na pochybel tym
        pseudonowinki "drum`n`srasom" i innym "bingobogom", a wiecie przede wszystkim w
        tych dniach Schröderom, co nie maja jaj i Steinbachowym, co to twierdza, ze
        Ziemie Zachodnie sa pod tymczasowa polska administracja!!!! Prawie pol miliona
        mlodych ludzi dalo znak, ze 60 lat temu bili sie ich dziadowie w Warszawie, a
        oni dzis sa nad Odra, a nad ich bezpieczenstwem czuwaja niemieccy policjanci i
        sluzba zdrowia!!!! Veni Vidi!!!
    • Gość: Niva Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 19:32
      zyjemy w czasach muzyki hiphop, house, techno, drum'n'basse, trance, nujazz
      itd
      No i? Co to ma do rzeczy? Czy to znaczy że wszyscy muszą tego słuchać? Kto mnie
      zmusi? To jakiej muzyki słuchasz jest tylko i wyłącznie kwestią gustu i
      przydało by się trochę tolerancji...A tak BTW to wiesz z czego wywodzi się
      hiphop? Ale ten prawdziwy nie ten przy którym serce klęka? Z PUNK ROCKA!
      • Gość: kmiotek Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 22:21
        Ciekawe, nigdy bym na to nie wpadł. Myslałem, że czarni robili swoja muzykę wiele lat przed punk rokiem. Najwyraźniej się myliłem HAHA
        • joly.roger Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj 03.08.04, 15:29
          Gość portalu: kmiotek napisał(a):

> Ciekawe, nigdy bym na to nie wpadł. Myslałem, że czarni robili swoja muzykę
          wie
          > le lat przed punk rokiem. Najwyraźniej się myliłem HAHA

Owszem. Widac ze masz tak okolo 15 lat (po Twojej wiedzy nt. muzyki)
          Czarni owszem robili - bluesa, z ktorego powstal r'n'r, a potem rock (i punk)
          Tyle ze to bylo na dlugo przed tym jak czarni zaczeli rapowac, o hh nawet nie
          wspominajac.
          • Gość: RunDLL32 Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: 195.245.217.* 04.11.04, 23:48
            > Owszem. Widac ze masz tak okolo 15 lat (po Twojej wiedzy nt. muzyki)
            > Czarni owszem robili - bluesa, z ktorego powstal r'n'r, a potem rock (i punk)

A ty tak około 12. Sądząc po Twojej wiedzy nt. muzyki.
            Hip hop powstał z disco, funku i electro (które jeszcze wtedy tak się nie
            nazywało). Jedyni biali grający po swojemu, którzy ewentualnie mogą się czuć
            ojcami hip hopu, to Niemcy z Kraftwerk.
            Kocham punk rock, ale udowadnianie, że z niego wziął się hip hop, to brednie.
            Przepływ inspiracji już prędzej miał miejsce w drugą stronę (The
            Clash "Magnificent Seven" z płyty "Sandinista" - toż to niemal kopia "Rapper's
            Delight" Sugarhill Gang).
    • Gość: Wawrzykos Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.04, 19:48
      O stary, masz szczęście, że jesteś na tyle głupi by cię ignorować, bo gdybym
      się postarał to doszedł bym do tego gdzie mieszkasz, a wtedy nie było by ci już
      tak wesłoło. Ale można ci wybaczyć, bo albo jesteś niepełnosprawną kurwą albo
      po prostu słuchasz hip-hopu, z tym że kurwa ma przunajmniej resztki honoru.
      Dumaj się technomule
    • Gość: wolf99 Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 19:58
      a wiesz dlaczego hip hop jest popularny? Bo coraz wiecej jest idiotów
      bezmózgowvców i tępych niemyślących kretynów.A jaki tzreba mieć talent żeby
      pisać teksty hip hopwe...żaden....To dopiero jest wieś.A jeśli uważasz że
      ludzie słuchający muzyki z przystanku to wieśniaki to twoja sprawa...ale
      przynajmniej to myślące i zdolne do czynu wieśniaczki(Orkiestra)....Disco
      Pololowcy tworzyli ciekawsze texty niż hiphopowcy
      • Gość: zmazik_ Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 15:57
        A wiesz debilu dlaczego grunge byl tak popularny w pierwszej polowie lat
        dziewiecdziesiatych?tez niby coraz wiecej bezmozgowcow go sluchalo?chyba nie.co
        do hip-hopu to owszem, jest sporo, nawet wiekszosc gownianych kapel ale sa tez
        wartosciowe kapele (ktorych texty sa bardziej zbuntowane od niejednych
        punkowych songow).tak ze kolego troche tolerancji.
    • Gość: gosc2004 festiwal Syfiarzy, wszyscy wygladaja tak samo..... IP: *.chello.pl 02.08.04, 20:04
      widzialem ich z pociagu, pociag byl nimi oblepiony, niezly stynks musial tam
      zalatywal. niedobrze by bylo byc ich wspolpasazerem.
      • numeron Re: festiwal Syfiarzy, wszyscy wygladaja tak samo 02.08.04, 20:15
        Gość portalu: gosc2004 napisał(a):

> widzialem ich z pociagu, pociag byl nimi oblepiony, niezly stynks musial tam
        > zalatywal. niedobrze by bylo byc ich wspolpasazerem.

Jak widzę kolejny nietolerancyjny kwasinowoczesny i tekstylny prowincjonalny
        który wyrwał się do większego miasta osobnik.Wolę być wpółpasazerem ludzi
        jadących na Woodstock niż takich małostkowych i zadumanych pajaców.Pewnie z
        kolegami zapierdzielasz co piątek na disco i jest fajnie.Myślisz że jesteś
        lepszy bo wyglądasz na bardziej czystego...to chyba Cie pogieło!!!Wszystkie
        dresy technomaniaki i inni " hip hopowi gangsterzy to cwaniaki i skończone
        ciule.To tacy jak wy robicie młodym reklamę że biją,okradają i czasem nawet
        zabiją.
        • Gość: k Re: festiwal Syfiarzy, wszyscy wygladaja tak samo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 21:45
          czy forum jest od wyzywania ludzi? chyba raczej nie, jest po to, by kulturalnie
          wymienic swoje zdania i uwagi, a Wy sie klocicie, wyzywac, grozicie sobie? po
          co? zgadzam ze xix century boy boy napisal jakies glupstwo ale to nie jest od
          razu powod do tego zeby sie wsciekac. sama slucham rockowej muzyki, kocham
          stare kawalki i nie widze nic ciekawego w techno czy hiphopie ale kazdy slucha
          tego co lubi, a jak lubi czegos z nizszej polki to juz jego problem
        • Gość: gosc2004 Re: festiwal Syfiarzy, wszyscy wygladaja tak samo IP: *.chello.pl 02.08.04, 21:47
          nie zgadles, skoro Wawe nazywasz wioska. jechalem ze Szczecina i widzialem
          prawde o tym syfie i wiem o co tam chodzi. szkoda, ze pseudo rock tak ci
          przycmil zdrowy rozsadek. slucham prawdziwego rocka a nie szajsu choc nie
          twierdze, ze jeden na tysiac z grajkow na woodstock cos soba reprezentuje w
          klasie muzycznej. tam nie chodzi o muzyke, bo to nie jest muzyka.
          • Gość: Słowa Prawdy Re: festiwal Syfiarzy, wszyscy wygladaja tak samo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.04, 22:00
            Proste, koleś ma racje. Na "festiwalu" agresji nie było bo tam takie cioty w
            skórzanych sandałkach i porozciąganych starych szmatach pojechały, ale teraz na
            internecie to każdy kozaczy.
            Impreza dla lamusów i tyle, co do ludzi i muzyki. Banda małolatów która raz na
            rok jedzie sie wyszaleć, bo normalnie rodzice nie pozwalają. Nikt tam za bardzo
            pewnie sie w muzyce nie orientuje, kto i co im zagra to i tak beda sie tarzać w
            tym błocie jak w chlewie. Zero orientacji, zero gustów. Ale i takie spędy musza
            być, przynajmniej bedzie sie czym pochwalić w szkole po wakacjach.

Dla mnie zabawa i muzyka to na przyklad ostatni Cypress Hill w Sopocie, 100%
            rozkminiających baze ludzi, profesjonalny występ i zajebista atmosfera.

Pozdro dla kumatych.
            • Gość: bigOS Re: festiwal Syfiarzy, wszyscy wygladaja tak samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 22:06
              byłeś? pewnie nie! dlatego nie widziałes jak 150 tyś. ludzi pod sceną śpiewa
              każdy kawałek razem z wykonawcą. wiesz dlaczego śpiewają? pewnie nie. a ja ci
              powiem. śpiewaja bo znają teksty. jeżeli według Ciebie to nieznajomość tego co
              się gra to nie wiem co Ty wiesz, chyba nic. pozdrowienia dla tych, którzy nic
              nie wiedzą.
              • Gość: Kapuśniak Re: festiwal Syfiarzy, wszyscy wygladaja tak samo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.04, 22:13
                > byłeś? pewnie nie! dlatego nie widziałes jak 150 tyś. ludzi pod sceną śpiewa
                > każdy kawałek razem z wykonawcą.

taaaa, chyba refren przeboju zespołu Hey sprzed 10 lat. nie trzeba być fanem
                żeby powtarzać za innymi dwie linijki.
                jak ktoś chce jeździc na imprezy gdzie grają jakies czerstwe składy to prosze,
                nikt nie zabrania. ja tam lubie nowe rzeczy odkrywać.
                • Gość: bigOS no i po co piszesz skoro nie wiesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 22:26
                  byłem widziałem bawiłem się jednoznaczne z wiem! ciekawe dlaczego myślisz, że na
                  woodstocku są same starocie? nowości nie ma? błąd. zresztą jeżeli chodzi o hey
                  to akurat ich koncert był zajebisty. wcale nie grali samych starych kawałków,
                  wiekszość była z nowych płyt. nasłuchałeś się i pleciesz jak połamany...
      • Gość: bigOS a ty myslisz, że wyglądasz inaczej? hahah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 21:50
        może masz 2 głowy albo 3 ręce? baran do potęgi.
    • numeron Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj 02.08.04, 20:08
      Własnie teraz szłucham Golden Live z przed 10 lat "Oprócz blękitnego nieba". I
      nie wydaje mi się żeby to była muzyka którą można odstawić z racji historii czy
      jej rzekomego "skamienienia" na zakurzoną pułkę.Kolega "XXI Century Boy" nie
      był na Woodstocku nigdy i podejrzewam że się nie wybiera, a szkoda bo gdyby
      przyjechał zobaczył jaka jest tam na miejscu atmosfera to by się bardzo
      zdziwił.Ludzie którzy tam przyjeżdżają są pozytywnie nastawieni do innych nie
      ma żadnych bójek wszyscy są bardzo uprzejmi.I nie jest prawdą że jakaś grupa
      budnych wieśniaków bo tam wszyscy są brudni nawet muzycy.Poprostu tam zawsze
      jest dużo kurzu ale to nie przeszkadza przy fantastycznej atmosferze jak
      jest.Wieśniaków??Ja jestem z Wrocławia i pojechałem z ekipą z mojego
      wspaniałego miasta.Twoja wypowiedż świadczy przede wszystkim o poziomie
      tolerancji jaką reprezentują Boje z Twoich klimatów, gdzie muzyka skrócona jest
      do kilku bitów powtarzających się wkoło przez 5 minut.Takiej fabrycznej
      prostoty nie użyczysz na koncertach rockowych.Aha i jeszcze tak odnośnie hip-
      hopu to powiem Ci koleś że widziałem i słyszałem koncert "Hip-hop" na małej
      scenie na Woodstocku w Kostrzynie.Więc jak widzisz muzyka jest czymś szerszym
      niż Twoje wielkomiejskie wąskiepojmowanie muzyki.Nie jesteś kompetentny do tego
      żeby oceniać:jaka muzyka jest nowoczesna a jaka nie.Pozwól ze oceni to historia
      i przyszłe pokolenia.
      Serdecznie pozdrawiam wszystkich Woodstockowiczów.
      • Gość: Do numerona Do numerona - GŁUPKU WIOSKOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 20:19
        numeron napisał:
        > Własnie teraz szłucham Golden Live z przed 10 lat "Oprócz blękitnego nieba".
        I
        > nie wydaje mi się żeby to była muzyka którą można odstawić z racji historii
        czy
        > jej rzekomego "skamienienia" na zakurzoną pułkę.

Do numerona - GŁUPKU WIOSKOWY! Żebyś jeszcze chociaż wiedział czyj to jest
        kawałek i ile ma naprawdę lat... A Golden Live to banda wieśniaków jest akurat
        i tyle...
        PS. Ucz się matole analfabeto ortografii..
        • Gość: rork te, majster IP: *.osk.pl / *.osk.pl 02.08.04, 21:55
          szacunku i pokory trochę !
          nie wiesz co pisać to milcz a nie wyzywasz innych
      • joly.roger Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj 03.08.04, 15:33
        numeron napisał:

> Własnie teraz szłucham Golden Live z przed 10 lat "Oprócz blękitnego nieba".

W kwestii formalnej: to jest kawalek Maanamu smile
    • jacpi Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj 02.08.04, 20:10
      Zdjęcia Krzysztofa Millera to rewelacja! To tyle.
    • Gość: gosc2004 a gdzie zdjecia z namiotami z Maryska i nawalonymi IP: *.chello.pl 02.08.04, 20:11
      kiepami, lezacymi nieprzytomnie w syfie, ktorzy sluchaja szarpania strunami i
      rzężenia i to nazywaja rockiem. jak to jest rock to ja k... jestem Jurek
      Owsiak. nara
      • Gość: bigOS Re: a gdzie zdjecia z namiotami z Maryska i nawal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 20:17
        gosc2004 - przykro mi to pisać, ale zniżę się do twojego poziomu dokładnie kurwą
        jesteś! kropka koniec.
      • numeron Re: a gdzie zdjecia z namiotami z Maryska i nawal 02.08.04, 20:21
        nawet nie wiesz co tam było grane.Słyszałeś kiedyś hymnu Polski wykonany na
        gitarze elektrycznej???Fantastyczna sprawa!! Coś wpaniałego!! Lepszy niż ten co
        zrobił Jimi Hendrix na Woodstocku 1969r.Wolę takich koleci : "kiepami, lezacymi
        nieprzytomnie w syfie, ktorzy sluchaja szarpania strunami"----> niż naćpanych
        pigułami połlmózgów.
        • Gość: KRzychu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 21:12
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: zmadrzalem NA ORKIESTRE SWIATECZNA OWSIAKA NIE DAM JUZ NIC IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 20:24
      po tym wszystkim co widze i slysze na ORKIESTRE SWIATECZNA JURKA OWSIAKA ja
      oraz moi znajomi i krewni nie damy juz nigdy ani grosza!!!czujemy sie oszukani
      przez OWSIAKA jak i TVP ze wczasie transmisji w TVP nigdy nie bylo zadnej
      wzmianki iz ze zbiorki przeznacza sie wg dzisiejszej informacji 1 200 000zl
      naWOODSTOCK.dlaczego TVP jak i GW na swych zdjeciach nie pokazujecie namiotow z
      flaga galazki marichuany?dlaczego nie pokazujecie namiotu z flaga HIRI KRISZNA
      zgodnie z UE nielegalna sekta a na WOODSTOCK wielki legalny namiot.czy nikt nie
      widzial iz w tych namiotach sprzedawano narkotyki?
      • Gość: bigOS Re: NA ORKIESTRE SWIATECZNA OWSIAKA NIE DAM JUZ N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 20:37
        zgodnie ze statutem o fudacjach wielka orkiestra ma prawo przeznaczać ok. 10%
        zebranych pieniędzy na cele statutowe. gdybyś się trochę interesował
        wiedziałbyś, że przystanek woodstock jest właśnie celem statutowym fundacji.
        impreza jest organizowana w podziękowaniu za zimową zbiórkę pieniędzy wielkiej
        orkiestrze.
        z taka złością wypisujesz swoje teksty, że nasuwa mi sie pytanie ZAZDROŚCISZ? to
        zorganizuj tak wielka zbiórkę pieniędzy i przekaz je na jakies szczytne cele.
        napewno przyjacielu nie życzę Ci nigdy jednego, abyś Ty lub ktokolwiek z Twoich
        bliskich lub dalszych czy to z rodziny czy znajomych nie musiał korzystać ze
        sprzętu kupionego za pieniądze fundacji Owsiaka. uważaj aby ta Twoja złość i
        zazdrość Ci nie zaszkodziła...
        pozdrowienia dla wszystkich woodstockowiczów
      • Gość: mentos Re: NA ORKIESTRE SWIATECZNA OWSIAKA NIE DAM JUZ N IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 11:24
        Gość portalu: zmadrzalem napisał(a):

> po tym wszystkim co widze i slysze na ORKIESTRE SWIATECZNA JURKA OWSIAKA ja
        > oraz moi znajomi i krewni nie damy juz nigdy ani grosza!!!czujemy sie
        oszukani
        > przez OWSIAKA jak i TVP ze wczasie transmisji w TVP nigdy nie bylo zadnej
        > wzmianki iz ze zbiorki przeznacza sie wg dzisiejszej informacji 1 200 000zl
        > naWOODSTOCK.dlaczego TVP jak i GW na swych zdjeciach nie pokazujecie namiotow
        z
        >
        > flaga galazki marichuany?dlaczego nie pokazujecie namiotu z flaga HIRI
        KRISZNA
        > zgodnie z UE nielegalna sekta a na WOODSTOCK wielki legalny namiot.czy nikt
        nie
        >
        > widzial iz w tych namiotach sprzedawano narkotyki?

O działaniu i sposobie wydatkowania pieniędzy Fundacji WOŚP napisano już wiele.
        Wszystko jest tu przejrzyste i jak najbardziej zgodne ze statutem...ale jak
        widać do niektórych co niby "zmądrzeli"to nie dociera.
        A z tego co wiem to Międzynarodowe Towarzystwo Świadomości Kryszny działa w
        wielu krajach świata i również w Polsce jest zarejestrowane.Widać "zmądrzały"
        człowieku,że termin "religioznawstwo" jest ci raczej obcy.Dla twojej wiadomości
        zatem:"Przed przyjęciem inicjacji obiecujemy,że będziemy wystrzegać się
        nielegalnego seksu(czyli pozamałżeńskiego),środków odurzających(i nie chodzi
        wcale jedynie o narkotyki, ale także alkohol),hazardu oraz jedzenia mięsa i
        tego przyrzeczenia trzeba dotrzymać.Wtedy zachowamy czystość.Jeśli zachowamy
        czystość i zawsze będziemy pałnić służbę oddania, nasze życie zostanie
        uwieńczone sukcesem i nie będziemy cierpieć żadnego
        niedostatku."A.C.Bhaktivedanta Swami Prabhupada-założyciel MTŚK.
        Ja osobiście nie utożsamiam się z ich ideologią, a szczególnie z ujęciem
        relacji "człowiek-bóg", ale na twoim miejscu powstrzymał bym się od opluwania
        kogoś o kim nic nie wiem.Poczytaj najpierw troszkę.
      • Gość: meg Re: NA ORKIESTRE SWIATECZNA OWSIAKA NIE DAM JUZ N IP: *.chello.pl 03.08.04, 14:20
        Nie, jakos nikt nie widzial. Sprzedawano tylko pyszne jedzonko. Trzeba bylo
        przyjsc i zobaczyc a potem sie wypowiadac.
      • joly.roger Re: NA ORKIESTRE SWIATECZNA OWSIAKA NIE DAM JUZ N 03.08.04, 15:37
        Gość portalu: zmadrzalem napisał(a):

> flaga galazki marichuany?

Mari_H_uana to sie inaczej pisze....

> dlaczego nie pokazujecie namiotu z flaga HIRI KRISZNA
        > zgodnie z UE nielegalna sekta

Odynarne klamstwo i w dodatku latwe do zdemaskowania.

> a na WOODSTOCK wielki legalny namiot.czy nikt nie
        > widzial iz w tych namiotach sprzedawano narkotyki?

Ojciec Rydzyk Ci powiedzial? Bo przeciez ty w tej Sodomie i Gomorze nie byles
        • Gość: mentos Re: NA ORKIESTRE SWIATECZNA OWSIAKA NIE DAM JUZ N IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 08:30
          ludzie!!!"sekta" "krisznowców" jak to niektórzy piszą jest absolutnie legalną
          organizacją zarejestrowaną zgodnie z polskim prawem...pisałem już że się z nimi
          nie utożsamiam,ale odwalcie się od nich-są ogólnie w porządku i naprawdę mają
          świetne żarcie<lol>
          pozdrowienia dla "joly rogera"......widać że w Wawie nie tylko sami dresiarze i
          blokersi....zgadzam się z tobą.....mieszkam w średniej wielkości mieście na
          raczej małym osiedlu(6tys.ludzi)i też chciałbym żeby
          zjawisko "demoralizacji"występowało tu w tak "ogromnych rozmiarach"(hahaha)jak
          na woodstocku...
    • Gość: aneczka Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: 63.238.27.* 02.08.04, 20:40
      na 33 tylko na trzech w tle widac scene, a tylko na jednym z nich jest jakis
      zespol. czy Woodstok to tylko spotkanie towarzyskie i zabawa w blotku?
      • Gość: garym Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: *.sie.siemens.at / 193.81.246.* 02.08.04, 20:59
        Bo te zdjecia wogole nie oddaja klimatu przystanku. Wiekszosc to paplanina w
        blocie jakby to bylo glownym celem spotkania w Kostrzyniu. Wiekszosc to raczej
        pamiatki, na ktorych poprzebierane dzieciaki pozuja zeby pozniej pokazac w
        szkole jacy to wyluzowani byli.
    • Gość: roz-ez-es Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 21:37
      Hehe dobre sobie XXI century boy. Kolejny pigulaż w całej okazałości. Gdybyś się
      interesował zamiast po wieśniackich dyskach latał, to byś wiedział, że ta twoja
      nowoczesność, z którą jak sądzę utożsamiasz zachód Europy, ta część która
      produkuje i słucha tą twoją wychwalaną nowoczesną muzyke, docenia i podziwia to
      co się dzieje na Woodstock-u. Gdybyś jeszcze wychylił się troszkę z tych twoich
      discoteck to bys zobaczył że na tym nowoczesnym jakby nie było zachodzie robi
      się imprezy, gdzie gra obok siebie i muzyka nowocziesna (toja ulubiona) i nawet
      wyobraź sobie ta nielubiana przez ciebie rockowa muzyka. Nie wierzysz zajedź
      zobacz, a nie cweluj mi tutaj. Pozdro.
      • Gość: W105N4 Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: 62.233.246.* 03.08.04, 00:22
        • Gość: W105N4 uotskok w bok IP: 62.233.246.* 03.08.04, 00:49
          kultura rockowa kwitnie na tym forum. bardzo podoba mi sie specyficzny styl dyskusji z wrogiem
          programowym. boy, nie radze ci wypowiadac swojego zdania na zywo bo dostaniesz wpierdol od
          tolerancyjnej i swietnie bawiacej sie na rockowych festiwalach mlodziezy (zart smile). wszystkich, ktorzy
          kochaja muzyke, ktorzy oddychaja muzyka KAZDEGO rodzaju, ktorzy jezdza na koncert nie po fizyczne
          podniety zapraszam w imieniu W105NY na astigmatic do plocka. 6,7,8 sierpnia 2004. pozdrawiam
          wszystkich woodstockowiczow i zycze zebyscie dojechali w calosci koleja - w przyszlym roku - na swoj
          festiwal tolerancji, milosci i zabawy.

Nie kloccie sie, przeciez obcujecie ze sztuka.
    • Gość: haldir Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.08.04, 00:43
      czlowieku, jestes tak prosty, ze to az boli. zdajesz sobie sprawe, co znaczy kilkaset tysiecy ludzi spiewajacych jednoczesnie ten sam kawalek...? no tak, Twoje imprezy maja piosenki o tresci mniej wiecej 'tararam, ups, bym bum' -> to jest klimat, co?

ciekawe, skad Ty jestes? ja na przyklad z warszawy i malo czuje sie brudnym wiesniaczkiem. (koncze studia i na codzien pracuje w centrali duzego banku) bylem tam ze znajomymi z innego duzego polskiego miasta. byc moze Twojego.

a nieswiezy to Ty masz oddech.

przyznam Ci sie, ze ludzie tacy jak Ty powoduja mnie o obrzydzenie. wymiotowac mi sie chce jak widze te Wasze imprezki pelne nacpanych dresow (zeby sie dobrze bawic). na przystanku bylem po raz drugi i pojade trzeci i kolejny. bo to jedyne miejsce w tym kraju, w ktorym pachnie magia...
      • Gość: frawes Re: Przystanek Woodstock - Kostrzyn 2004 r. - zdj IP: 81.210.14.* 03.08.04, 01:22
        Kto nie chce niech nie jeździ na Woodstock. Ja byłem pierwszy raz i nie żałuję.
        I pewnie pojadę za rok. Super klimat i muzyka. Ciekawi ludzie. Tego się nie da
        opisać. Aż żal odjeżdżać byłosad

Pozdrawiam i zapraszam za rok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka