Dodaj do ulubionych

Kto ma dość Celine Dion??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 12:54
Już nie mogę słuchać Celine Dion, ma wszystkie piosenki w jednym sosie.
Drażni mnie już nawet jej głos (nie przeczę, że dobry). Polskie radiostacje
kochają bombardować słuchaczy jej utworami, tylko czy słuchacze tego chcą?
Czy ma ktoś podobne odczucia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lekito Re: Kto ma dość Celine Dion?? IP: 62.181.160.* 10.08.04, 12:56
      Ja!!!! No i jeszcze mam dość Bajmu, Lejdi Pank, Włajaż włajaż, lajf is lajf i
      całej reszty tego syfu, do ktorego jestem przymuszany do słuchania w robocie!!!
      • maroon Re: Kto ma dość Celine Dion?? 10.08.04, 13:13
        Gość portalu: Lekito napisał(a):

> Ja!!!! No i jeszcze mam dość Bajmu, Lejdi Pank, Włajaż włajaż, lajf is lajf i
        > całej reszty tego syfu, do ktorego jestem przymuszany do słuchania w
        robocie!!!

A ja dorzucę do tej listy "Lukę" Suzanne Vegi, "Time to say goodbye" duetu
        Bocelli & Brightman, "Bo tutaj jest jak jest", "We build this city", "Mandy",
        no i Garou.
      • eirinn Re: Kto ma dość Celine Dion?? 10.08.04, 13:15
        I ja!!!! Od dawna!!! Jest nudna i monotonna. Jak usłyszałam, co zrobiła z "I
        Drove All Night' Cyndi Lauper, to byłam bliska samobójstwa. A mój mąż uwielbia
        panią Kozidrak i daje ją na całą parę w samochodzie. No to ja mu podkręcam U2.
        • Gość: Lekito Re: Kto ma dość Celine Dion?? IP: 62.181.160.* 10.08.04, 14:06
          I Drove All Night jest Roy'a Orbison'a!!!!!

Powoli dostaje szału od RMFuuuuuuuuuu!!! Nie moge wlaczyc 3, bo w biurze sie
          buntuja, bo podobno za duzo gadaja sad Co za dół sad
          • eirinn Re: Kto ma dość Celine Dion?? 10.08.04, 14:28
            No przecież wiem, tylko jakoś zawsze bardziej mi podchodziła lekko spunkowiała
            Cyndi smile))
            • grimsrund Re: Kto ma dość Celine Dion?? 16.08.04, 01:53
              Gwoli ścisłości, Cyndi była pierwsza, a ś.p. Roy nagrał cover...
    • Gość: As Re: Kto ma dość Celine Dion?? IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 10.08.04, 14:30
      Miałem jej serdecznie dość od momentu gdy usłyszałem ją po raz pierwszy. Gdy
      niedługo później zobaczyłem jej zdjęcie, miałem jej dość jeszcze bardziej.
      Ten stan do dziś się nie zmienił.
    • Gość: bombonierka Re: Kto ma dość Celine Dion?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 11:31
      Oj tak, mam podobne odczucia. Powiela samą siebie, trudno odróżnić jedną
      piosenkę od drugiej. A radiowe playlisty to już inny temat, mogłabym o tym
      pisać bez końca...
      • Gość: pszemcio Re: Kto ma dość Celine Dion?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 18:34
        Celine powoduje u mnie odruch wymiotny. Pamiętam jak Radiohead odmówili występu
        na wręczeniu nagród (bodajże Brit Award), uzasadniając: Nie będziemy występować
        na tej samej scenie co Celine Dionsmile
        • Gość: As Re: Kto ma dość Celine Dion?? IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 12.08.04, 18:44
          Gość portalu: pszemcio napisał(a):

> Celine powoduje u mnie odruch wymiotny. Pamiętam jak Radiohead odmówili
          występu
          >
          > na wręczeniu nagród (bodajże Brit Award), uzasadniając: Nie będziemy
          występować
          >
          > na tej samej scenie co Celine Dionsmile

Od razu zaczynam ich bardziej lubić smile
          • kraciak Re: Kto ma dość Celine Dion?? 16.08.04, 00:21
            Gość portalu: As napisał(a):

> Gość portalu: pszemcio napisał(a):
            >
            > > Celine powoduje u mnie odruch wymiotny. Pamiętam jak Radiohead odmówili
            > występu
            > >
            > > na wręczeniu nagród (bodajże Brit Award), uzasadniając: Nie będziemy
            > występować
            > >
            > > na tej samej scenie co Celine Dionsmile
            >
            >
            > Od razu zaczynam ich bardziej lubić smile
            Pokochałam Radiohead. A Celina z Dyjonu niech sczeznie, razem z Bajm,
            Krawczykiem+rozmaite dodatki (rozmaici dodatkowie?smile, Andrea Bocelli+Sarah
            Brightman i inne takie, moi sąsiedzi ich lubią, moje kuzynki też, tylko ja się
            taka jedna wyrodziłam, co to nie lubismile)))I myslovitz też nie+ podobnesmile)))A
            miało być o Celiniesmile)))))))))))))))))
    • haribo_goldbaren Re: Kto ma dość Celine Dion?? 16.08.04, 22:31
      Ja. Beznadziejny glos, beznadziejne pioseneczki dla rozszalalej gawiedzi ktora
      uwaza ze sluchajac Dion jest taka ą i ę i w ogóle. Nic bardziej mylnego,
      muzyczne gowno dorownujace hip hopowi
    • mandolinista Re: Kto ma dość Celine Dion?? 25.08.04, 21:50
      Czas na zmiane radia.
    • grace81 Re: Kto ma dość Celine Dion?? 25.08.04, 22:51
      Ja się tam nie czuję bombardowana, nie puszczają jej.
    • zoe82 Re: Kto ma dość Celine Dion?? 25.08.04, 23:23
      widziałam dzis teledysk "my heart will go on" i bardzo sie wzruszylam crying taka
      wrazliwa jestem :]
    • sylvi7 Re: Kto ma dość Celine Dion?? 26.08.04, 09:20
      co wy wiecie o dobrej muzyce?NIC!Celinka jest superowa i wasze teksty tego nie
      zmienia.
      • ihopeyouwilllikeme Re: Kto ma dość Celine Dion?? 26.08.04, 09:24
        sylvi7 napisała:

> co wy wiecie o dobrej muzyce?NIC!Celinka jest superowa i wasze teksty tego
        nie
        > zmienia.

Nic nie wiemy, ale nie zmienia to w niczym faktu, że pani Celiny mamy dość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka