gucio60 15.11.13, 12:06 Może już mi niewiele zostało, czy doczekam się DVD z operą, w której w roli głównej śpiewa A. Kurzak, gwiazda światowych scen ? Nie mam możliwości bywania i oglądanie jej na żywo a tyle słyszy się o niej superlatywów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gucio60 Re: A.Kurzak 09.10.14, 07:31 Mija prawie rok od mojego wpisu i na youtube nic sie nie dzieje. Zaledwie kilka nowych i to amatorskich klipow, watpliwej jakosci. Glos ma dobry ale wyglada na to, ze ginie w masie, ze urodzila sie w zlym czasie. Pech. Zadnego medialnego zainteresowania nasza gwiazda. Chyba nawet w kraju malo sie o nie mowi .Romans z Francuzem tez Kurzak nic nie pomogl. A szkoda, bo glos ma naprawde dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
walek_f Re: A.Kurzak 25.05.15, 19:29 może ma złych doradców/ impresariów. Przejście przez łóżko nie zawsze działa (przykład literatów okresu międzywojennego i łóżka Iwaszkiewicza i Dąbrowskiej dla panów i pań). Przy okazji jest dvd z "Rigoletto". Opinie różne, nie widziałem. Wygląda, że przez polskich dystrybutorów przemknęła w lutym br i teraz cicho, głucho. Zastanawiam się nad Amazonem. Odpowiedz Link Zgłoś
gucio60 Re: A.Kurzak 11.12.15, 08:46 No i doczekalem sie. JEST na youtube. Brawo !!! Rigoletto z Aleksandra Kurzak. Odpowiedz Link Zgłoś
muzykow_dwoch Re: A.Kurzak 11.12.15, 10:28 Ale to jakis strasznie nieprofesjonalny pirat ! Nieprofesjonalny takze w opisach! A dzis A. Kurzak spiewa Rigoletto w Warszawie. Zobaczymy jak, bo juz zdazyla obrazic kolegow ze sceny, bo nie raczyla przyjsc na przedpoludniowa probe... Wszyscy musza byc , a ona sie tlumaczyla chorym dzieckiem, do ktorego ma podobno nianke. Na wieczornej probie byla, czyli co? Cudownie dziecko ozdrowialo? ciekawe, czy po takim numerze w Met lub Covent wywaliliby ja czekajac do wieczornej proby, czy tez wyslali gonca tuz po przedpoludniowej. W teatrze komentarze nie milkną... Odpowiedz Link Zgłoś