IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.04, 02:08
Ta płyta "Golec uOrkiestry 4" jest The Best.
Panowie i Panie ta płyta braci Golec jest czymś wspaniałym,słucha sie jej w
moim domu na okrągło.Mam jeszsze ich płyte kolędowa z Wyborczej,o którą
prawie sie nie pobiłem z sąsiadem przed kioskiem-jest to moim zdaniem
najlepiej nagrana płyta z kolędami w tym kraju.Słucham jej nie tylko podczas
świąt ,ale kiedy mam taki nastrój "świąteczny" to wkładam do kompaktu i śpewam
razem z nimi.
A ostatnia ich płyta mnie poprostu powaliła-jest na niej kilka świetnych
piosenek.Moja babcia 82 letnia słucha i słucha i nie ma końca.Super.
Polecam wszystkim.Marek P. z Krakowa
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia USA Byłam na Golcach w Nowym Yorku-super zespół IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.04, 02:14
      Są bardzo miłymi Panami.W zeszłym roku byłam i słyszałam icstkichh na żywo,ale
      jazda.
      Sa swietni i płyta zreszta też.

Polecam ich wszystkim ,robią swoje i świetnie im to wychodzi.
      Tak dalej kochane Golce.
      Kasia Hej!!!!!
    • Gość: Marek z Wisły Golce górą i Małysz z nimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.04, 03:21
      Sa poprostu świetni przygotowani,muzycy z górnej półki.
      Słyszałem ich jak graja jazz.Poprostu najwyższa półka w tym kraju.
      W czerwcu był jubileusz Akademii Muzycznej e Katowicach gdzie studiowali bracia.
      Grali tam z Alchemikiem -zespołem jazzowym.Do sali w której grali nie można
      było sie dostać tyle ludzi.A faktem jest że jazz nie jest tak popularną muzyką.
      To był szok jak ich usłyzsałem grających jazz-są świetni i ta ich najnowsza
      płyta również.
      Polecam
      Marek z Wisły
      • grimsrund Re: Golce górą i Małysz z nimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.08.04, 13:17
        No i było jednak lepiej zostać przy tym dżezie, panie Marku Wielu Nicków i
        Wielu Miast...
        • Gość: JAZZMEN GOLEC TO JAZZ,POP,FOLK,BLUES,Rn IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 04:17
    • Gość: 44 to jakaś prowokacja, prawda??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 08:38
      ...
      • Gość: pszemcio Re: to jakaś prowokacja, prawda??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 09:24
        co ja tutaj robię? co ja tutaj robię?????
        • Gość: MONIKIA Re: MYSL CO MÓWISZ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 04:01
          GOLEC uORKIESTRA to jedna z najbardziej poważnych i prowesjonalnych grup w tym
          kraju.Bylam na wielu koncertach polskich grup, ale żadna nie zachowywala sie
          jak oni.Rozdają autografy do końca.Robią to z wielką sympatią.Ich nowa płyta
          jest zarąbista, właśnie byłam na koncercie w Rewalu,pochodzę z Poznania.Było
          super i wszyscy się dobrze bawili.
        • Gość: GÓRAL Z RABKI Re: to jakaś prowokacja, prawda??? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 04:12
          TO SA GÓRALE NA 102.CHŁOPY Z JAJAMI.BYŁEM NA KONCERCIE W MILOWCE,LUDZI 20
          TYSIĘCY i WSZYSCY SZALELI(czemu w Rabce nie ma takich koncertow).Nowa płyta-
          kawał dobrej roboty.Golce mogą i po góralsku,i jazzowo, i rockowo i
          funkowo.Świetna sekcja rytmiczna.GÓRALE TAK TRZYMAĆ!!!!!!
    • Gość: devilevil321 Re: 4 IP: 80.51.90.* 13.08.04, 12:01
      idz lepiej spac, zamiast po nocach glupoty wypisywac big_grin
    • Gość: wandzia Golce super IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 03:06
      W końcu super muza "Golec uOrkiestra 4.
      Czekałam na ta płyte prawie 2 latka.
      Bardzo mi się podoba ,a w szególnoiści "Nogi same niosą" i "Życie jest piękne"
      są piosenkami które sa dla mnie życiem i wartościom.
      Wanda z Kożla(Sląskie)
    • Gość: bush Golce super IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 03:24
      golce są ok.
      płyta jest super.
      pozdrawiam za wielkiej wody.
      bush jr.
      • Gość: JAREK Z WADOWIC Re: IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 03:30
        Sledze chlopaków od początkich ich kariery i uważam że są profesjonalistami.
        Każda ich płyta była inną,
      • Gość: JAREK Z WADOWIC Re:GÓRALE 21 WIEKU IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 03:42
        Sledze chlopaków od początku ich kariery i uważam że są profesjonalistami.
        Każde ich płyty były inne,ale perfekcyjnie dopracowane.GOLEC 4 to absolutna
        kontynuacja,nowoczesne bity ale w starym stylu,teksty charakterystyczne(brawo
        OLGA I RAFAŁ)CZEKAM NA KOLEJNE PŁYTY.....PS:byłem na koncercie w Milówce,było
        cacy,A MY TU W MILÓWCE HEEEEEEEEEEEJ
    • Gość: WOJTEK TO JEST TO na co czekałem. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 04:30
      Jedna z najlepszych płyt Golec uOrkiestry.Profesjonalna muza okraszana
      góralskim charakterem rodem z Milówki.Moje faworyty to "STATECZEK","JUŻ NIE
      ZGAŚNIE OGIEŃ W NAS","KTO WODE PIJE" I "KONKRETNA POISENKA".Trzymam kciuki za
      dalsze płyty.Janek z ZAKOPANEGO(55 lat).ZAPRASZAM NA POSIADY U JANA
    • Gość: Jacek z ATEN Re: 4 IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 05:06
      MAM tę płytę i jest cool.Lubie i znam Golców,potrafią naprawde wiele,to świetny
      materiał i przemyślany.Oni nie wciskają kitu.Widziałem ich w akcji wiele
      razy:Ateny,Oberchauzen,Berlin 2 razy,Wiedyń 3 razy.....teraz zagrają w
      Kolonii,Frankfurcie i w paru innych miastach.Napewno tam będę .JACEK,rodem z
      Koluszek.
    • Gość: GOLEC TO HIT SŁUCHA WAS CAŁA RODZINA IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 05:15
      NIE słucham ale poważam i doceniam.Chlopcy świetnie improwizują,komponują.Moja
      mama i babcia(82) jest waszą fanką.Zawsze was podziwiają w telewizji.Wasza nowa
      płyta jest naprawde spoko,teraz cytuje babcie :GRAJCIE TAK DALEJ,MODLIMY SIĘ ZA
      WAS.Gracjan z Mazur
    • Gość: ARTUR WKU KATOWICE IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 05:20
      CZOLOM.Ostatnia piosenka o WKU jest perfekcyjna.Skąd te pomysły na te teksty?
      Pozdrowienia od żołnierzy z Katowic.
    • Gość: IWONA Z KRAKOWA TAK TRZYMAĆ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 05:29
      BYŁAM na koncercie w Bukowinie Tatrzańskiej i było cymes.Golce dały takiego
      czadu że szoku przeżyłam ja i moi rodzice.Ich ostatnie piosenki są
      czaderskie,najbardziej podobały nam się:"nogi same niosą" i "KONKRETNA PIOSENKA"
    • Gość: TERAZ JEST WIĘCEJ CZAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 05:36
      CZAD!!!!GOLEC uORKIESTRA 4 to czad,przebój za przebojem.Są góry i jest
      południe,nie da się od tego uwolnić.Niby nowocześniej,ale po staremu.LUBIE I
      POLECAM POLSKĄ MUZE.ZBYSZEK Z WISŁY.
    • Gość: SŁUCHACZ Z KANADY D IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 05:37
    • Gość: SŁUCHACZ Z KANADY DOCENIAM GOLCÓW IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 05:44
      2 lata temu byli w Toronto,wszyscy tu oszaleliśmy.Teraz byłem na ich koncercie
      w Rewalu-2 razy lepiej!!!!!Kupiłem nową płyte i jest pod noge.Tak trzymać
      bracia,zapraszamy do Kanady!!!!"KTO WODE PIJE TEN WIE ŻE ŻYJE".....SUPER
    • Gość: KS.BOGDAN NIE MA NIC IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 05:56
      SZCZĘŚĆ BOŻE! Drodzy byli ministranci bracia Golec!Kupiłem Waszą ostatnią płytę
      i bardzo mi się podoba.Szkoda że Edytka tak mało śpiewa na niej.Ale myślę że na
      kolejnych zaśpiewa więcej.Tekst do NIE MA NIC jest bardzo życiowym.Trzymam
      mocno kciuki za was,tak dalej ks.Bogdan z Gdańska.Ostatnio byłem w Milówce,jest
      bardzo malownicza.
    • Gość: KOLEJARZ Re: 4 IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 05:57
    • Gość: KOLEJARZ KONKRETNA PIOSENKA TO JEST CZAD IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 06:06
      Jestem kolejarzem i słucham Golców od 5 lat.Gram po weselach i ludzie bardzo
      lubią Golec uOrkiestre, w szczególności te nowe piosenki:"nie ma nic",
      i "konkretną piosenkę".Gram na saksofonie,akordeonie,organach i troche na
      trąbce.Zapraszam do Krakowa.Władek.
    • Gość: KASIA Z MURZASICHL ŚWIETNY KONCERT IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 06:15
      ŚWIETNY koncert w Rewalu,pozytywna energia i pełen profesjonalizm.Jesze nie
      byłam na takim szole.Jestem zachwycona perkusistą i gitarzystą.Sama troche gram
      na fortepianie.Pozdrawiam was i wasze dzieci,do zobaczenia w Murzasichlu
      k/Zakopca.
    • Gość: JASIEK BUKOWINA TATRZAŃSKA 2004 IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 06:24
      Ale grajom chłopcyska z Milówki.Umiom i po nasemu i po pańsku,za to im
      kwała.Nie som im dziwne stare zwycaje i łobrzondki,pielengnujom je i som cały
      cos nasi!!!GOLCE ZAKOPANE JES Ś WAMI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka