eveliina 15.08.04, 22:55 dla mnie chris isaak WIKCED GAMES Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kondoreus po polsku? 15.08.04, 23:36 . YUGOTON "elektryczny orgazm" Elektryczne dupy Z targowiska próżności Prezentują swe atuty Na oczach gości Niewinne zakonnice Się modlą za ich dusze Elektryczny orgazm Nie chcę, ale muszę Elektryczny orgazm We dnie i w nocy, W nocy! One wieczorami W pary się łączą Prądotwórcze agregaty Na noc je zabiorą Elektryczne nożyce Rano przetną krótkie związki Elektryczny orgazm Za małe pieniążki Elektryczny orgazm Do poduszki zamiast książki . Odpowiedz Link Zgłoś
kondoreus po ichniemu? 15.08.04, 23:37 . SWPULTURA "orgasmatron" I am the one Orgasmatron the oustreched grasping hand my image is of agony my servants rape the land obsequious and arrogance clandestine and pain two thousend years of misery of torture in my name hypocrisy made paramount paranoia the law my name is called religion sadistic sacred whore I twist the truth I rule the world my crown is called deceit I am the emperor of lies you grovel at my feet I rob you and I slaughter you your downfall is my gain and still you play the sycophant and rebel in your pain and all my promises are lies all my love is hate I am the politician and I decide your fate I march before a martiant world an army for the fight I speak of great heroic days of victory and might I hold a banner drenched in blood I urge you to be brave I lead you to your destiny I lead you to your grave your bones will build my palaces your eyes will stud my crown for I am mars the god of war and I will cut you down . Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: po ichniemu? 16.08.04, 19:36 kondoreus napisał: > SWPULTURA "orgasmatron" To nie jest kawałek Sepultury, tylko Motorhead, zresztą z albumu o tym samym tytule. Odpowiedz Link Zgłoś
kondoreus a tak w ogóle... 15.08.04, 23:43 . ...to co to ten orgazm? bo ja swoje latka już mam i jakoś mi to przez tego niemca takiego (no jak mu tam...) z głowy uleciało . Odpowiedz Link Zgłoś
eveliina Re: orgazmalna piesn 16.08.04, 15:09 a kawalek ktory niekoniecznie posiada w tytule slowo ORGAZM a jednak o niego przyprawia? Odpowiedz Link Zgłoś
eveliina Re: orgazmalna piesn 17.08.04, 20:51 no wlasnie chodzi o kawalki przyprawiajace o orgazm a nie z orgazmem w tytule Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono-man Re: orgazmalna piesn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 19:40 Until the end of the world, zwłaszcza w momencie gdy Bono śpiewa 'love love love' z dyskretnym, malutkim echem Odpowiedz Link Zgłoś
eirinn Re: orgazmalna piesn 16.08.04, 23:34 Oj tak, tak! I jeszcze 'If You Wear That Velvet Dress'... Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: orgazmalna piesn 16.08.04, 22:20 Dla mnie zdecydowanie I fuck you stupid bitch zespolu Black Blood Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: orgazmalna piesn 17.08.04, 11:07 a może "fuck me like a chicken, you sexy mitherfucker" zespołu nie wiem jakiego, słyszałem parę razy w radiu, nie wiem nawet, czy to się ukazało na płycie - ale ma orgazmalny rytm, oj ma tu tu tu tu tu tu TU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: orgazmalna piesn IP: *.chello.pl 17.08.04, 22:25 zdecydowanie "Hypogirl" Swans - na ostro )) lub lagodniej "Lavender girl" Jarboe - ilez tu pieknych zapachow i niezwykle doznania... oba kawalki w polaczeniu z zapachem "Deep Red" Hugo Bossa (wersja dla Pan) lub "Fahrenheit'em" Diora (wersja dla Panow) to niezwykle seksualne doznanie... jak ktos wyprobuje to czekam na relacje )) pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
eveliina Re: orgazmalna piesn 17.08.04, 23:01 STOCKHOLM SYNDROME I HYSTERIA muse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: orgazmalna piesn IP: *.chello.pl 18.08.04, 00:14 ach tam... nie przesadzaj... wokalista jest tylko "orgazmalny" )) i lubi kobiety w skarpetkach czy jakos tak... Odpowiedz Link Zgłoś
devilevil321 Re: orgazmalna piesn 19.08.04, 19:03 hmmm... slucham tych dwoch kawalkow prawie na okraglo (szczegolenie 'stockholm') i nic takiego mi sie nie przydazylo raczej odczucia mam estetyczne i duchowe Odpowiedz Link Zgłoś
devilevil321 Re: orgazmalna piesn 19.08.04, 19:05 ale i tak doloze jeszcze 'unintended' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Książe Ciemności Re: orgazmalna piesn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 00:48 Jedynym i prawdziwym kawałkiem przyprawiającym o orgazm jest ten czarny kawałek banana, co go się odcina. Nie róbcie tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grace Re: orgazmalna piesn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 09:07 Piosenką traktującą o orgazmie jest "Hallelujah" w wykonaniu Jeff`a Buckley`a... Odpowiedz Link Zgłoś
pop_up Re: orgazmalna piesn 18.08.04, 12:09 "go motherfucker go" nashville pussy szczegolnie orgazmalny jest teledysk Odpowiedz Link Zgłoś
back.door Re: orgazmalna piesn 18.08.04, 12:35 Zawsze Midnight Blues - Gary Moore'a ( i wiele wiele innych, w zależności od humoru i nastroju, tez np. Back Door - Clan of Xymox, z Medusy hyhy) Odpowiedz Link Zgłoś
eveliina Re: orgazmalna piesn 18.08.04, 21:10 MINERVA deftones tez przyprawia o drzenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
methinks Re: orgazmalna piesn 18.08.04, 21:53 To posluchajcie projektu Mike'a Pattona pt. Lovage "Music to make love to your old lady by", a szczegolnie kawalka "Sex (I'm a)". To jest orgazmiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasienia Re: orgazmalna piesn IP: *.stnet.pl / *.stnet.pl 19.08.04, 15:52 Ja mam dwie które działają na mnie obezwładniająco (w pozytywnym sensie oczywiście): "Barra Barra" w wykonaniu Rachida Taha, który to utwór znalazł się na ścieżce z "Helikoptera w Ogniu" i "Yulunga" Dead Can Dance z płyty "Into The Labyrinth" Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.funkulo Re: orgazmalna piesn 19.08.04, 18:44 Herbaliser 'Sensual Woman'. W tle zdziebko klaustrofobiczny bas i nerwowy funkowy flet. Sluchac po 23ciej. "To become aware of my own sensuality I first become fully aware of my own tactile sense. In dim light I close my eyes and remove my clothes. Do I lose his respect for being so wild? Hardly. He treats me like a rare and precious jewel, and he goes through the day proud of the fact that with me he is the worlds most imaginative lover. Men pick amazing places for sexual adventures. The wildest adventure proposed to me was in a bathtub that was full of jello. All I could think of was how many boxes it would take- what would be the most alluring color? The most delicious flavour? And how would that affect our oral explorations? If the jello gets firm would I bounce? As you look around for what's new and different, remember these three important weapons that should be learned to keep a man in love: imagination, sensitivity to his moods and desires, and the courage to experiment with new sexual techniques, enticing situations and places. Lovemaking is physical and so is it's language. Suck, cock, fuck and prick are not bad words. When used in the bedroom by lovers to describe parts of the body and physical activities they are very proper indeed, and they distinctly enhance sex. Overhaul that prudish attitude. Don't grizzle and stick up your nose- at least not up in the air..." Odpowiedz Link Zgłoś
soulbrother Manadaryna i jej intergalaktyczny Hir Aj Goł Egen 25.08.04, 22:03 Manadaryna i jej intergalaktyczny Hir Aj Goł Egen - ten hit jest najbardziej orgazmalnogennym, a zarzem rzygogennym, utworem wszechczasów! Ihaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
zoe82 Re: orgazmalna piesn 25.08.04, 23:25 jakis tam rodzaj ekstazy przezywalam swego czasu przy "stella was a diver and she was always down" Interpol, szczególnie w momencie gdy spiewa "well she was my catatonic sex toy, love joy diver ..." uuuuhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thrashold Re: orgazmalna piesn IP: 213.199.192.* 26.08.04, 16:56 "schody do nieba" zeppelinów - gdzieś czytałem, że to najlepsza dźwiękowa ilustracja stosunku seksualnego , jak komuś mało to polecam jęki Planta w "whole lotta love" tegoż zespołu Odpowiedz Link Zgłoś