Dodaj do ulubionych

Nudne to forum

18.07.07, 14:21
No ale jak opiekunem jest ksiądz to jak ma być ciekawe .No chyba że o
gosposiach porozmawiamy to zrobi sie ciekawie .
Obserwuj wątek
    • maruda_54 Re: Nudne to forum 18.07.07, 15:01
      Ksiądz?! A to ciekawie powinno być.

"jakość" forum nie od moderatora zależy, a od piszących, od ich wzajemnych relacji - sympatii i tolerancji.

• toja50 Re: Nudne to forum 18.07.07, 20:17
        Ksiadz? i my nic o tym nie wiemy?
        • misshka Re: Nudne to forum 18.07.07, 22:36
          Kocham takie wątki. Metabo gdyby nie twoje watki, a nawet pojedyncze posty w
          których mądrość, głębia przemyśleń oraz erydycja co żarem bije to forum
          zdechłoby. Dziękujemy ci, jesteś wielki.
          • ac3 Re: Nudne to forum 18.07.07, 23:03
            zwłaszcza ta erydycja, no ale na klawiaturze y i u są koło siebie
            • maruda_54 Re: Nudne to forum 19.07.07, 00:10
              nowe towarzystwo wzajemnej adoracji, się zawiązało ? :)
          • metabo2 Re: Nudne to forum 19.07.07, 08:02
            misshka napisał:

> Kocham takie wątki. Metabo gdyby nie twoje watki, a nawet pojedyncze posty w
            > których mądrość, głębia przemyśleń oraz erydycja co żarem bije to forum
            > zdechłoby. Dziękujemy ci, jesteś wielki.

Hej Misshka !!!
            Powątpiewam w szczerość Twojej wypowiedzi - no ale może sie mylę.Jeżeli sie
            mylę to dzieki za przychylność .
            Wiesz denerwuje mnie ,że jacys ludzie decyduja o czym można na forum rozmawiać
            i jakie tematy poruszać . Wydaje mi sie że na forum nie powinno być zadnych
            ograniczeń . Co o tym myślisz .Pozdrawiam
            • toja50 Re: Nudne to forum 19.07.07, 21:09
              Raczej sie nie mylisz, i troche masz racje :-)
              • naata Re: Nudne to forum 20.07.07, 13:57
                No, ale przyznacie, że odważny to On jest.. he he he
                • zaporka7 Re: Nudne to forum 20.07.07, 18:21
                  A ja widze rzecz raczej nieskomplikowanie. Puszczaj wodze fantazji. Dziel sie
                  doswiadczeniem. Wyraz swoj poglad. Mozna zaisniec na rozne sposoby. Trafisz z
                  tematem;- bedzie frajda dla Wszystkich. Nie powinno byc reklam dla partii, firm,
                  swinstw obyczajowych, osobistego obrazania obecnych na forum. Mozna szukac sigla
                  lub singelki na urlop, dentysty lub psa (np. jack russel terrier :D). Prawda
                  jest, ze mamy tu "elite forumowa", ktora zna sie osobiscie od lat. Mnie osobis-
                  cie to nie przeszkadza, poniewaz wlasnie tym swoim typem komunikacji na forum
                  sklonily mnie ktoregos wieczora do zalogowania sie;- no to niech juz zostana ja-
                  cy sa, choc to pojecie TWA tez mi gdzies tam kielkowalo. A pomysly sa pozadane..
                  • naata Re: Nudne to forum 23.07.07, 10:41
                    Re: Nudne to forum
                    zaporka7 20.07.07, 18:21 + odpowiedz

A ja widze rzecz raczej nieskomplikowanie. Puszczaj wodze fantazji. Dziel sie
                    doswiadczeniem. Wyraz swoj poglad. Mozna zaisniec na rozne sposoby. Trafisz z
                    tematem;- bedzie frajda dla Wszystkich. Nie powinno byc reklam dla partii, firm,
                    swinstw obyczajowych, osobistego obrazania obecnych na forum. Mozna szukac sigla
                    lub singelki na urlop, dentysty lub psa (np. jack russel terrier :D). Prawda
                    jest, ze mamy tu "elite forumowa", ktora zna sie osobiscie od lat. Mnie osobis-
                    cie to nie przeszkadza, poniewaz wlasnie tym swoim typem komunikacji na forum
                    sklonily mnie ktoregos wieczora do zalogowania sie;- no to niech juz zostana ja-
                    cy sa, choc to pojecie TWA tez mi gdzies tam kielkowalo. A pomysly sa pozadane..
                    *******************************************************************************

To, prawie, jak instrukcja posługiwania się forumem :-)

Trudno się z Tobą nie zgodzić, jednak, jestem za tym, by każdy pisał, jak chce, lub jak potrafi. Proponuje wątki tylko dla zaawansowanych-wypisanych, po przeczytaniu których, reszcie "koparki" poopadaja z wrażenia i zachwytu. ;-))

Ale i tak wszystkich nie zadowolisz, bo póki co Metabo nie lubi ogórków i spada hehehe
    • gologolo Re: Nudne to forum 20.07.07, 18:30
      Owe TWA nosi znamiona istnienia. Są tu od początku, znają się. Ale niech tam. Są tematy gorące, ciepłe i flakowate. Są też osoby różne i czasem można się spotkać z niezrozumieniem. Ostatnio rzeczywiście wieje nud(t)ką jak dla mnie. O kebabie nikt nie pisze w kontekście policji, bo to mój konik bujany. O innych kontrowersyjnych rzeczach też bym porozmawiał, ale trochę tu za grzecznie. A może ktoś się skusi podjąć temat jaki ostry?
      • toja50 Re: Nudne to forum 20.07.07, 18:38
        No to luuuu jakie ogorki wolicie ?konserwowe czy kiszone, jak sezon to sezon:-)
        Zaporka! dzieki za wyzrozumienie:-)
        • gologolo Re: Nudne to forum 20.07.07, 18:45
          najlepsza woda z kiszonych, taka zimna.
          • toja50 Re: Nudne to forum 20.07.07, 18:51
            Taka jest dobra na kaca, ponoc i oliwa ze szprotek do tego, tak mowia ci co
            miewaja kaca. Moze ktos tu potwierdzi:-)
            • naata Re: Nudne to forum 23.07.07, 10:44
              ..ta oliwa ze szprotek..pierwsze słyszę :-))

u nas mówią, że na kaca najlepsza jest praca ;)
              a w ogóle, najlepiej, to dzień wcześniej - nie pić! :D
        • zaporka7 Re: Nudne to forum 20.07.07, 19:10
          ...grzyby... Grzyby lubie... Niekiedy juz ugotowane smazenia nie doczekaja ,,,
          :-)
          • gologolo Re: Nudne to forum 20.07.07, 19:13
            ostatniego kaca miałem 10 lat temu i więcej nie przewiduję.
        • metabo2 Re: Nudne to forum 23.07.07, 08:56
          Kiście sie jak te ogórki - ja stąd spadam
          • toja50 Re: Nudne to forum 23.07.07, 19:44
            No i bardzo dobrze, a co? liczyles,ze bedziemy cie zabawiac?
            • misshka Re: Nudne to forum 23.07.07, 20:58
              Wreszcie ktos mu kota pogonil, mam nadzieję, że skutecznie. Toja, senkju wery
              mucha.
              • chetor Re: Nudne to forum 24.07.07, 11:23
                Twoja diagnoza okraszona nadzieją okazała się błędna - co widać, i czytać, i czuć.
                • gologolo Re: Nudne to forum 24.07.07, 11:28
                  chyba metabo wyznaje zasadę, że trzeba dużo mówić żeby powiedzieć. No i te nudne tematy np. kebab.
                  • chetor Re: Nudne to forum 25.07.07, 20:34
                    To także Twój temat, ale "okraszony" policją ;-)
                    • gologolo Re: Nudne to forum 26.07.07, 20:22
                      ale ja nie twierdzę ,że forum jest nudne. Jest specyficzne:)
    • sto100 Re: Nudne to forum 27.07.07, 14:10
      w zalewie wszelakich burzliwości, zdecydowanie lubię nudę. Ponudzić się, ech,
      marzenie.
      • toja50 Re: Nudne to forum 30.07.07, 22:40
        No baaaaaaaa, nudzic sie tez trzeba umiec:-)
        • misshka Re: Nudne to forum 30.07.07, 22:55
          Jest to wtedy nuda tzw. konstruktywna. Coś jak konstruktywne votum.
          • naata Re: Nudne to forum 31.07.07, 07:43

wygląda na to, że "nudzimy się" na ten sam temat
            • metabo2 Re: Nudne to forum 31.07.07, 09:45
              Pierdu , pierdu !
              Pozdr.
              • chetor Re: Nudne to forum 31.07.07, 12:20
                Hm, pojawia się i znika jak murzyn na pasach. Miało go nie być, a przychodzi i
                smrodzi ;)
                • toja50 Re: Nudne to forum 31.07.07, 20:47
                  Ale jak ciekawie daje znac o sobie, prawie mistrzostwo swiata :-(
                  • misshka Re: Nudne to forum 31.07.07, 21:09
                    I nie jest to smrodek, o którym pisał mistrz Melchior. To taki zwykły smród po
                    gaciach.
                    • naata Re: Nudne to forum 31.07.07, 21:53

Nie, Misska, Metabo-Placebo nie o smrodku dydaktycznym myślał :-)

Coś czuję, że On, mnie, lubi...

zaczepiać!
                      • metabo2 Re: Nudne to forum 03.08.07, 09:46
                        No !
                        • naata Re: Nudne to forum 03.08.07, 16:53
                          wiem!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka