Dodaj do ulubionych

O.T.R na żywo

IP: 82.160.7.* 19.08.04, 14:18
Czy ktoś widział Old Time Radio na żywo? Czy warto wybrać się na ich
koncert?
Obserwuj wątek
    • Gość: spinka Re: O.T.R na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 21:06
      byłam w lutym w Krakowie.
      nie wiem, czy mogę polecać, bo moja opinia będzie baaardzo subiektywna smile
      wg mnie warto. dla samego sennego, bujanego klimatu, dla siedzenia na podłodze
      i możliwości porozmawiania z nimi po koncercie. niektórzy stwierdzili, że
      koncert był po prostu nudny, ale dla mnie to jeden z najlepszych koncertów w
      tym roku. polecam więc bardzo-bardzo, bo sama na pewno wybiorę się ponownie,
      gdy tylko będa gdzieś w okolicy smile
    • Gość: jucy Re: O.T.R na żywo IP: *.gwo.pl 27.08.04, 09:11
      ja widziałam w lipcu w sopocie. było super - koncert siedzący (nie zawsze
      trzeba wyskakiwać 5 litrów potu), ale na pewno nie nudny!!!jak masz okazję
      zobaczyć ich na żywo - polecam.
      • Gość: bobik Re: O.T.R na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 11:28
        ...heh, bydgoski koncert(OTR występowali jako support, wspaniałego zresztą
        Jacka Lachowiczasmilezaliczam do niezmiernie udanych...szkoda, że zgromadził
        niespełna 20 osób...warto- dla specyficznego klimatu, rozanielenia, lekkości...
        • Gość: jucy Re: O.T.R na żywo IP: *.gwo.pl 27.08.04, 11:33
          20 osób? nie no, w Sopocie było pełno... ale inna sprawa, że koncert był
          darmowy, a to zawsze zwiększa publikę smile
          • Gość: spinka Re: O.T.R na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:46
            ale taka frekwencja to chyba norma na tego typu koncertach. na krakowskim
            Lachowiczu z OTR było jakieś 30 osób, na Lachowiczu w czercwu koło 20, nawet
            każdy się przedstawił smile ale też specyfika takich koncertów jest zupełnie inna,
            bo przychodzą ludzie, którzy dokładnie wiedzą, na co przychodzą, co póxniej
            procentuje np pięcioma bisami smile
            gorzej, gdy na koncert debiutantów, jakimi są Usta Bilizowane, przychodzi 8
            osób, z czego połowa to znajomi. można się zniechęcić...
    • Gość: jimy Re: O.T.R na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 18:46
      pewnie, ze warto - super klimat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka