magdowka 26.08.04, 08:41 czy ktos widzial ten koncert? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ksenia Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 09:19 totalny luz, wokalna perfekcja, zabawa na scenie i pod sceną... świetny koncert! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ton2 Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: 81.210.22.* 26.08.04, 10:08 To prawda swietny koncert. Mnie pozytywnie zaskoczył Rahzel, ktory naprawde dal ognia. Byla tez nerwowka, po pamietajac koncert Naked City, na ktorym Patton oplul fotoreportera, troche sie spialem, jak kazal ludziom powylaczac kamery i dyktafony, ale na szczescie na słowach sie skonczylo. Tak czy owak fajne doswiadczenie i kupa dobrej zabawy. Ci co nie byli niech zaluja. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: MIKE PATTON & RAHZEL 26.08.04, 10:10 Ja żałuje już od tygodnia. Jestem na skraju załamania szczerze mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufus Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.04, 10:32 mistrzostwo świata !!!!!!!!!! po basach rahzela do dzisiaj "brzęczy" mi jeszcze w brzuchu patton fantomasowaty - jęki, kwilenia, prychanie, darcie mordy na maksa, choć parę razy zaśpiewał też "normalnie" (kapitalna wersja "papa was a rolling stone"). nieziemska była akcja z improwizowaniem z polskim radiem (m. in. transmisja z siatkarskiego meczu polska-brazylia i drący się wniebogłosy patton "gol !!! gol !!! gol !!!"). patton tryskał humorem, rahzel na początku trochę spięty, ale po małym "beef'ie" z nagrywaczami (tu, o dziwo, właśnie patton próbował żartem rozładować trochę napiętą atmosferę) rozkręcił się. kontakt z publiką znakomity, publika też wporzo (mimo niemiłosiernego ścisku zabawa była przednia). módlmy się, aby panowie uwiecznili swoje głosowe eksperymenty na jakiejś płytce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 10:40 patent z meczem prze radio - masakra ))) a płyta ma być! mam zassany koncert szacownego duetu z Colorado z listopada ub. roku i tam Rahzel parokrotnie zapewnia publikę, że pojedynki wokalne panów mają zostać studyjnie zarejestrowane. trzeba śledzić zapowiedzi Ipecac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga0 Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: 195.245.213.* 26.08.04, 20:10 Koncert fantastyczny. Obaj panowie rewelacyjni. I na dodatek goedzinę po koncercie Patton rozdawał autografy, robił sobie zdjęcia, gadał ze wszystkimi. Był super. Niestety Rahzel nie wyściubił nosa spoza kulis. Odpowiedz Link Zgłoś
magdowka Re: MIKE PATTON & RAHZEL 26.08.04, 10:50 tak bardzo zaluje, ze chyba sie zaraz rozplacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:16 ja wciąż jestem jeszcze w małym szokupowiedzcie mi proszę jak można z siebie TAKIE dzwięki wydawać?koncert kapitalny i rzeczywiście-nic tylko czekać na płytę Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: MIKE PATTON & RAHZEL 26.08.04, 11:18 Patton jest niesamowity. Ale przestańcie już zachwalać ten koncert bo się wezmę i pochlastam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozica Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 12:37 no właśnie juz przestańcie!!!!!!tez sie pochlastam.a rycze od dnia kiedy postanowiłam sie na koncert wybrac a z Tv sie dowiedziałam że juz bilety wyprzedane;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ton2 Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: 81.210.22.* 26.08.04, 13:29 Zalamie cie jeszcze bardziej, bo bilety sprzedawali w kasie tuz przed koncertem za 66. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:42 nie od dziś wiadomo, że telewizja kłamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:09 wsrod publicznosci mignela mi Urszula Dudziak z corka Mika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 21:22 i co z tego ze sie tak zapytam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 22:00 a to ze moglaby spokojnie dolaczyc do panow na scenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:35 oj nieTAKI męski duet był absolutnie wystarczający Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufus Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.08.04, 11:39 na www.cgm.pl/media/wyswietl.php? O_MEDIA=3002044&PHPSESSID=e48f567618fcedc75555f145aa0edf41 dwa fragmenty koncertu na wideo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufus Re: MIKE PATTON & RAHZEL IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.08.04, 11:40 na www.cgm.pl/media/wyswietl.php? O_MEDIA=3002044&PHPSESSID=e48f567618fcedc75555f145aa0edf41 dwa fragmenty koncertu Odpowiedz Link Zgłoś