Gość: SHAME IP: *.oskar.net.pl / 212.160.181.* 11.09.04, 20:24 Zespol ktory lubicie ale nie przyznacie sie nikomu, ze wam sie podoba. Ja lubie jeden kawalek blink 182, ale caly zespol to dla mnie szmira. No i oczywiscie nie powiedzial bym o tym znajomym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: Zespol ktory lubicie ale nie przyznacie sie n IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.09.04, 21:29 Ja lubię: – Break It Up - Scooter, – Stay Another Day – East 17, - Sunshine - Dance Nation. I pewnie jeszcze coś podobnego lubię, ale w tej chwili nic takiego nie przychodzi mi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
zly_heniek Re: Zespol ktory lubicie ale nie przyznacie sie n 13.09.04, 19:48 tautu - nas ne dogonjat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pulpet Re: Zespol ktory lubicie ale nie przyznacie sie n IP: *.zory.msk.pl 11.09.04, 21:34 Słucham muzyki Strawińskiego, Szostakowicza, Góreckiego, Borodina i innych geniuszy. Słucham z uwielbieniem Cream, Black Sabbath, ReM, Yes, Franka Zappy, D.Bowiego itp., ale nie przeszkadza mi muzyka Ich Troje, nawet ją lubię. Nie powtarzajcie o tym moim znajomym !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Zespol ktory lubicie ale nie przyznacie sie n 11.09.04, 23:21 Nie ma takich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: Zespol ktory lubicie ale nie przyznacie sie n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 09:02 Gary Glitter z powodu piosenki "We're through". Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Zespol ktory lubicie ale nie przyznacie sie n 13.09.04, 09:12 Od cholery takich mam. Np. Johnny Hates Jazz, M People, Hot Chocolate, Curiosity Killed The Cat, nawet jeden kawałek SNAP ("Welcome to tomorrow") BARDZO MNIE SIĘ PODOBAŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metal Faithless i ATB IP: *.cst.tpsa.pl 13.09.04, 11:52 Jestem metalem i lubie nawet skrajne jego odmiany: black i death, ale nie moge sie nikomu przyznać że lubie te kapele: Faithless -wszystko, ATB-niektóre numery-szczególnie taki który ma teledysk "z plażą"-wtajemniczeni wiedzą o co biega hahaha. Lubie jeszcze jeden kawałek GIGI - "La passion"-strasznie zkrecony - ale wstyd, Jezzzu !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Kiedyś byłam fanką Papa Dance... 13.09.04, 12:05 ...i do dziś mam sentyment (ale ich reaktywacji mówię stanowcze NIE!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: Zespol ktory lubicie ale nie przyznacie sie n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 13:25 A ja lubie kilka piosenek NO ANGELS> Mam nawet ich płytę, i lubie sobie posluchac, ale jak ja kupowalam w sklepie to powiedzialam ze dla mlodszej siostry (jestem jedy- naczka) bo sie balam obciachu. Ale miło wiedziec ze jest nas wiecej takich zakamuflowanych fanow szmiry. Od czasu do czasu oczywiscie, duze pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borewicz Re: Zespol ktory lubicie ale nie przyznacie sie n IP: 82.160.72.* 13.09.04, 13:33 helloween Odpowiedz Link Zgłoś
music_is_my_radar Re: Zespol ktory lubicie ale nie przyznacie sie n 13.09.04, 18:22 Weezer wydal kiedys (chyba w 2001?) plytke z charakterystyczna zielona olkadka, byl na niej singlowy kawalek (bodajze) "Hashpipe", utwor straszny, ogolnie plytki jak cholera!. Z koleji ich kolejny singielek "Island In The Sun" strasznie mnie zaskoczyl, taki melodyjny, dobry na dolka. Przesluchalem owa zielona plytke i niestety ogranicze sie do "Island In The Sun". Bo to fajny kawalek. Sam weezer jest malo oryginalny, wiec nie bede sie chwalil uwielbieniem do tej grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RunDLL32 Re: Zespol ktory lubicie ale nie przyznacie sie n IP: 195.245.217.* 13.09.04, 22:28 Odkąd zobaczyłem jednego z czołowych polskich raperów w koszulce Type'O'Negative (i nie była to kwestia przypadku, lecz świadomego wyboru zaprzysięgłego fana), niczego się nie wstydzę, ani Guns'n'Roses, ani Alice In Chains, ani z drugiej strony Papa Dance i East 17. Odpowiedz Link Zgłoś
grace81 Re: Zespol ktory lubicie ale nie przyznacie sie n 13.09.04, 22:50 Mi się podobają czasem utwory z komercyjnych stacji radiowych, ale rzadko zapamiętuję wykonawców. Z polskich utworów podobał mi się "Urke" Wilków, ale wśród znajomych raczej się tym nie chwaliłam )) Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Zespol ktory lubicie ale nie przyznacie sie n 14.09.04, 21:36 Uwielbiam Boney M. Rodzice sie ze mnie smieją,bo w ich czasach to był najwiekszy obciach - lubić ten zespół Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 jak się nikomu nie przyznaje to Wam mam mówić? :D 13.09.04, 23:27 pozatym coś takiego nie istnieje, uważam że to głupota, jak coś mi się podoba to nie musze się z tym kryć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajron men lubię beastie boys ale nie przyznaję się bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:29 należę do stowarzyszenia "Grunwald" Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.funkulo Re: lubię beastie boys ale nie przyznaję się bo 14.09.04, 12:53 Gość portalu: ajron men napisał(a): > należę do stowarzyszenia "Grunwald" A czego wy tam chlopaki sluchacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RunDLL32 Re: lubię beastie boys ale nie przyznaję się bo IP: 195.245.217.* 14.09.04, 13:43 Perunwit "W kręgu dębów". Jak mniemam Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.funkulo Re: lubię beastie boys ale nie przyznaję się bo 14.09.04, 18:28 Gość portalu: RunDLL32 napisał(a): > Perunwit "W kręgu dębów". Jak mniemam Hehhe, to jakis rimejk "Bogurodzicy"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Papa - Dance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 23:03 Mam sentyment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Zespol ktory lubicie ale nie przyznacie sie n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 23:12 Bardzo też lubię piosenkę R.E.M. "Shiny happy people" a wiem, że dla prawdziwych fanów tej grupy (do któych się nie zaliczam) ta piosenka to obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Zespol ktory lubicie ale nie przyznacie sie n 14.09.04, 23:14 Gość portalu: P-77 napisał(a): > Bardzo też lubię piosenkę R.E.M. "Shiny happy people" a wiem, że dla > prawdziwych fanów tej grupy (do któych się nie zaliczam) ta piosenka to > obciach. Ojjj, to nigdy nie będę prawdziwym fanem REM, bo uwielbiam tą piosenkę Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Zespol ktory lubicie ale nie przyznacie sie n 15.09.04, 12:04 Gość portalu: P-77 napisał(a): > Bardzo też lubię piosenkę R.E.M. "Shiny happy people" a wiem, że dla > prawdziwych fanów tej grupy (do któych się nie zaliczam) ta piosenka to > obciach. Nie przesadzajmy Wydaje mi się, że większość jednak ją lubi. Ja również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfi Re: Zespol ktory lubicie ale nie przyznacie sie n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 14:49 > > Bardzo też lubię piosenkę R.E.M. "Shiny happy people" a wiem, że dla > > prawdziwych fanów tej grupy (do któych się nie zaliczam) ta piosenka to > > obciach. > > Nie przesadzajmy Wydaje mi się, że większość jednak ją lubi. Ja również. ... i to jest właśnie ten obciach ... ale ja też lubię ... Odpowiedz Link Zgłoś