Gość: majh IP: *.lot.pl 10.04.02, 13:10 Czy byliscie na jego koncercie? Co sadzicie o jego spiewaniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teddy4 Re: Marcin Lubomski 10.04.02, 17:20 MARCIN LUBOMSKI? To Mariusz ma brata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majh Re: Marcin Lubomski IP: *.lot.pl 12.04.02, 05:17 pomylka. Masz racje Mariusz. Znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abra Re: Marcin Lubomski IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.2.* 12.04.02, 10:49 Lubomskiego słyszałam tylko w radiu, mam nawet nagrany część koncertu w "Trójce". A szkoda, że nie widziałam, bo podobno wykonuje jeszcze jakieś niesamowite układy . Poza tym ma wspaniały głos o rozpiętości od szeptu do ryku i wyczucie w doborze repertuaru. I szkoda, że na koncercie "KOmbinat" głośna muzyka i niepotrzebne chóki nie dały mu się popisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: effa Re: Marcin Lubomski IP: *.jmk.lodz.pl 12.04.02, 12:57 koncerty w radiu i telewizji. dla mnie bomba. poza tym, to chyba mily gość. nagrał, miedzy innymi, plytke, 3-5? lat temu, z piosenkami wloskiego artysty - Paolo Conte, ktory byl w tamtym roku gosciem festiwalu we Wroclawiu albo warszawskiej OPPy- tytuł "Lubomski Conte'm" albo jakos podobnie. bardzo, bardzo nie wiem czy rewelacja ale posluchac warto. uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Marcin Lubomski IP: 193.0.117.* 12.04.02, 13:04 Mam nadzieje, ze niedlugo zmieni zawod, bo nie znosze jego manierycznego, denerwujacego glosu. Odpowiedz Link Zgłoś