Gość: nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 15:52 same fakty o miłośnikach muzyki metalowej! dlaczego się nie myją? dlaczego ich panny mają skaszanione twarze? na te i inne pytania znajdziecie odpowiedź na stronie www.brudasy.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: WWW.BRUDASY.REPUBLIKA.PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 16:11 po prostu żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_seed Re: WWW.BRUDASY.REPUBLIKA.PL 27.09.04, 16:44 glupie to bardzo. żenada ptaszku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seventh son Re: WWW.BRUDASY.REPUBLIKA.PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 22:30 człowieku, jesteś żałosny...nie będe tu na ciebie (i twoich ziomali) bluzgał, bo nie lubię zaniżać swojego poziomu...wyrżam tylko smutek, z tego powodu, w jakim kraju i z jakimi ludźmi musimy żyć... Bracia, łączmy się!HAIL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOlek Re: WWW.BRUDASY.REPUBLIKA.PL IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 28.09.04, 13:25 Buehehehe. Dobre! DD. Metale to nudni i mało oryginalni pozerzey. Rock 'N' Roll Rulz. Z metalem mi tu won ;PPP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RunDLL32 Re: WWW.BRUDASY.REPUBLIKA.PL IP: 195.245.217.* 28.09.04, 16:39 > Bracia, łączmy się!HAIL! Przypomniało mi się coś takiego: "Bracia! Witajcie na misterium! Czas na przyjemność duszy i ciała, czas na ORGIĘ!" Pamiętam, że zwijałem się ze śmiechu, niestety NIE pamiętam na płycie jakiej metalowej kapeli to słyszałem... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_63 Re: WWW.BRUDASY.REPUBLIKA.PL 28.09.04, 19:45 Gdyby sie nie myli fani metalu to wszyscy pasazerowie tramwajow i autobusow okazaliby sie fanami tego gatunku muzycznego. Czy juz powstaly "smieszne" strony o hiphopowcach lub o rockandrollowcach? Odpowiedz Link Zgłoś