Dodaj do ulubionych

Nowa płyta Kazika

• Gość: melassa Re: Nowa płyta Kazika IP: 217.153.77.* 01.10.04, 09:44
      KRISS JESTEŚ POPIERDOLONYM DEBILEM. O IQ NIE PRZEKRACZAJACYM 1.
      Przypuszczam,że poprostu nie jesteś w stanie zrozumieć o czym Kazik mówi w
      swoich utworach - a jeśli czegośnie znasz lub nie rozumiesz - to po prostu
      siedź cicho.
    • Gość: Fan Re: Nowa płyta Kazika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 10:10
      Po odejściu z Bayer Full, Kazik zatracił oryginalność.
      Myślę, że nowy projekt z Michałem Wiśniewskim ma szansę zostania przebojem na
      miarę "Mydełko Fa"!
    • Gość: B@sti@n Re: Nowa płyta Kazika IP: *.dami / 213.76.164.* 01.10.04, 10:21
      trudna niekomercyjna plytka.. tego się spodziewałem ale jestem dojrzały
      muzycznie i moda w muzyce mnie nie interesuje, slucham to co dobre a nie to co
      modne, czuje że na jesień ta plytka to cos w sam raz dla mnie smile, musze jom
      mieć :]
    • Gość: bede Re: Nowa płyta Kazika IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.04, 10:52
      Kris, misiu, idź na bazar i spraw sobie nowy bayer full albo coś takiego. W sam
      raz dla niedorozwoja.I chała się pisze przez "ch", ale czego się można było
      spodziewać...
    • Gość: Apasz Kazik nagraj cos na Tata Kazika 3 :) Plizzzz IP: 195.205.73.* 01.10.04, 10:54
    • Gość: trexx "Do Kriss'a" IP: 213.17.181.* 01.10.04, 10:57
      a moze ty gosciu po prostu nie dorosles do tej muzyki ?
      skoro tak, to idz posluchaj Britney, albo tzw. polskiego hip-hopu...
    • Gość: pnb [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 11:02
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Maryjan Re: Nowa płyta Kazika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 11:38
      Kris: "głooopia pyzdooo za to co zrobiłaś więcej ręki ci nie podam.... to co robisz w świecie w którym żyjesz pewnie wielu sie podoba..."

no i jest odpowiedz w samych tekstach Kazelota

aha jak czytam wasze posty (niektóre) to mi sie przypomina taki utwór "Forum" z płyty "Salon Rekreativo"
      • gripweed Re: Nowa płyta Kazika 01.10.04, 11:54
        Tyle wpisów, a ja dalej nie wiem czy to jest dobra płyta!
        Żenada, przedszkole i wiadra pomyj. Przez takie komentarze jak większość wyżej,
        niestety, to forum zeszło na psy.
        • Gość: silesian Re: Nowa płyta Kazika IP: 157.25.152.* 01.10.04, 12:02
          Kazik to chyba jedyny niezależny muzyk w Polsce i na tle tej całej
          variusowomanksowej sieczki wypada wręcz genialnie! Brawa dla niego i chwała mu
          za poruszone tematy, zwłaszcza o ślązakach w Wehrmachcie. Chylę czoła przd
          kaziem. czapki z głów
    • Gość: OWAD Re: Nowa płyta Kazika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 12:07
      KRISS, CHYBA SIĘ POMYLIŁEŚ I MÓWISZ O MICHALE WIŚNIEWSKIM,
    • Gość: nyta Re: Nowa płyta Kazika IP: 212.160.172.* 01.10.04, 12:20
      Poczytajcie sobie wypociny tego pacana w telewizyjnej wyborczej, jego irytujący
      stylizowany na "swojskosc" język. Koleś ma głos jak pierwszy lepszy ćwok
      zabrany spod dyskoteki któremu kazano śpiewać. Bełkotliwe teksty w rodzaju 12
      groszy. Ale co, jaki kraj taki idol.
      • Gość: wierny fan Re: Nowa płyta Kazika IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.10.04, 03:18
        Wg. mnie dykcja Kazika jest wręcz świetna. słuchając koncertu czlowiek rozumie
        prawie każde słowo wypowiedziane przez niego.
    • Gość: doda Re: Nowa płyta Kazika IP: *.238.80.194.adsl.inetia.pl 01.10.04, 12:21
      pozdrowienia od dody i ryśka z klanu słuchałeś nowej płyty c.c.katch? wspaniała
      a blue system wręcz poraża.
      pozdrowienia dla znawcy muzyki
      Dieter Bohlen
    • Gość: komandorTarkin Re: Nowa płyta Kazika IP: 213.216.83.* 01.10.04, 12:27
      Kazik to jest Gość!!! A jeśli nawet wybierze sie do zoo to tylko po to żeby
      obejrzeć stworzenia na równym tobie poziomie, chociaż nie wiem czy w zoo są
      eksponowane pierwotniaki.
    • Gość: kaz74 Re: Nowa płyta Kazika IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.04, 13:14
      Kriss wygłaszając taki pogląd o Kaziku sam jestes jak ta twoja opinia czyli
      hałowaty i syfiasty słuchaj chłopie idola i natalki kukulskiej z całym
      szacunkiem dla niej, a ja bardzo chetnie zagłębie sie w nowe dzieło kazka i
      nawet jak mi sie nie spodoba to postawie na półce z napisem ważne
    • Gość: monia Re: Nowa płyta Kazika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 13:25
      Poważam Metallicę i Kult-a cała reszta,to,posłużę się cytatem z piosenki
      wykonywanej przez Jerzego Sztura"...śpiewać każdy może,jeden lepiej,drugi
      gorzej...".Na polskiej scenie muzycznej nie ma już nikogo,kto od tylu lat trzyma
      jeden i tylko wysoki poziom.Nie ma polskiej kapeli,na której koncertach
      spotykają się pokolenia-od czterdziestolatków do młodzieży.Sama chodzę na
      koncerty Kultu od lat wielu i widzę,że Kazik Staszewski ma wielki autorytet
      wśród swoich słuchaczy.
      A to co pisze i śpiewa Kazik jest może niewygodne,ale głębokie i prawdziwe.
      Sami zobaczcie ,co ten człowiek daje z siebie na koncertach!!!Pozdrawiam
      wszystkich prawdziwych fanów.
    • Gość: domus Re: Nowa płyta Kazika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 13:30
      Refren jednej z piosenek Kazika z płyty 12 groszy brzmi: debil nie wie , że
      jest debil a mądry to wie....Myśle ten kawałek idealnie opisuje stan twojej
      błogiej nieświadomości. Psychiatra Ci to napewno wjaśni ale i tak mi Cię żal
      fanie Ich Troje.
    • Gość: Edd Re: Nowa płyta Kazika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 13:37
      Stary... Ja wiem, że jesteś niesamowicie rozwinięty muzycznie i imponują
      ci "wytapetowane lalki z MTV". Domyślam się, że jeszcze nie dorosłeś do takich
      tekstów, jakie pisze Kazik i pewnie długo się w nich nie połapiesz...
      Jeżeli "słuchasz" 3xK, to jesteś dowodem na to, że Kazika "słucha" kolosalna
      liczba osób, ale nie wszyscy "słyszą" to co On śpiewa... Rozumiem, że jesteś
      bardzo wkurwiony, bo Ich Troje zakończyło działalność i nie będziesz więcej
      popierdalał na koncery. Widzę, że naprawdę nie wiedziałeś co masz napisać w
      swojej opinii, ale bardzo chciałeś się wypowiedzieć jako pierwszy... PAMIĘTAJ:
      NASTĘPNYM RAZEM NIE ZACHOWUJ ŚIĘ JAK MAŁPA W ZOO...

To tyle na twój temat. Wiem, że napisałem zbyt wiele, jak na twoją osobę o
      takim poziomie "wypowiedzi"...
    • Gość: me 'kriss' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 13:48
      'kriss' i wszystko jasne...
    • Gość: Monia Re: Nowa płyta Kazika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 15:33
      Skoro nigdy nic tego artysty nie słyszałeś, to po co marnujesz czas na
      wypisywanie komentarzy? Pozdrawiam.
    • Gość: Pąki P/i/e/r/d/o/l się Kriss :) IP: *.tech / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 15:51
    • Gość: Anka Kazik sobie popił IP: *.chello.pl 01.10.04, 15:58
      i zaczął bełkotać. Wyszedł z tego poemat, zwany "na pozór chaotycznym"
      arcydziełem. Tak jest najczęściej, kiedy mówi się o jakimś muzyku czy autorze,
      że wykracza poza schematy i gatunki, improwizuje, itp. A to zazwyczaj jest
      bełkot człowieka, który te lepsze kawałki ma już za sobą.
      • Gość: kow3l Re: Kazik sobie popił IP: 81.210.124.* 01.10.04, 16:14
        Anka ale belkot w Twoim wykonaniu... Poza tym Waits byl kapitalny. Mi sie
        podobal. Sadzac po tym co prezentuje na tle innych polskich artystow nie widac,
        zeby najlepsze lata mial za soba. Zreszta mi sie akurat te nowsze bardziej
        podboja od tych starszych (no moze poza tata kazika 2.A jak Twoj post
        przeczytalem przypomniala mi sie piosenka z bourbonem Kazika, ktorego Anka
        dzisiaj chyba za duzo wypila tongue_out
      • Gość: PAN Z WARSZAWKI " DO ANI " IP: *.chello.pl 01.10.04, 19:17
        JA BARDZO, BARDZO KOCHAM CIĘ.
        JA ZAWSZE OBSERWUJĘ CIĘ.

DLACZEGO MÓWISZ, ŻE TEKSTY KAZIKA, TO BEŁKOT FACETA, KTÓRY SOBIE POPIŁ?
        MYŚLĘ, ŻE TE JEGO " STARE KAWAŁKI " NIE KRĘCĄ JUŻ LUDZI TAK, JAK KIEDYŚ.
        DLATEGO KAZIK CHCĄC W INNY, PRZYSTEPNY SPOSÓB DOTRZEĆ DO WSPÓŁCZEŚNIE ŻYJĄCEGO
        CZŁOWIEKA PO PROSTU EKSERYMENTUJE Z FORMĄ PRZEKAZU, CHOĆ SENS JEGO TREŚCI
        POZOSTAJE NADAL TAKI SAM.
    • Gość: Mateo Re: Nowa płyta Kazika IP: *.access.uk.tiscali.com 01.10.04, 16:35
      Hej Kriss, nie zapomnij wyprac swojego dresu z 3ma paskami i wyczyscic swoich
      cudownych bucikow z takimi samymi paseczkami!!
    • Gość: Paxon Re: Nowa płyta Kazika IP: *.spox.org / *.org 01.10.04, 16:41
      Ciekawe czy Kazik nagrywa słabe płyty, w sensie czy w ogóle może nagrać słabą
      płytę? Ja co najwyżej słyszę o trudniejszych czy tych ambitniejszych...
      • mallina Re: Nowa płyta Kazika 08.10.04, 23:11
        Gość portalu: Paxon napisał(a):

> Ciekawe czy Kazik nagrywa słabe płyty, w sensie czy w ogóle może nagrać słabą
        > płytę? Ja co najwyżej słyszę o trudniejszych czy tych ambitniejszych...

trafne spostrzezeniesmile
    • Gość: Filip Re: Nowa płyta Kazika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 16:43
      sam jestesz z ZOO idź słuchaj dalej Łez i Avril
    • Gość: Tomasz Posłuchaj sobie Vanessy Paradise IP: 62.68.38.* 01.10.04, 16:46
      Głupi nie zrozumie, bardzo głupi jeszcze się przyzna
    • Gość: Bayer full fan ambitni i inteligentni IP: *.bbtec.net 01.10.04, 16:53
      bardzo szanuje kazika jego txty muze itd itd ale fanow ma na bardzo slabym
      poziomie zauwazylem ze 95% postow tutaj na temat (nowej plyty ) dotyczy
      jakiegos krisa goscia ktory zrobil sobie jaja i napisal kilka bzdurek wszyscy
      inteligenti i ambitni fani Polskiej muzyki smietanka Polskiej mlodziezy
      potrafila tylko zbluzgac jakiegos przypadkowego idiote he he i kto tu jest
      zalosny na pewno sie obrazicie ale wasze wypowiedzi niewiele roznia sie od niego
      • conveyor Re: ambitni i inteligentni 01.10.04, 19:19
        Kurde, mialem to samo napisac, ale mnie ubiegles...

------------------
        Forum bez cenzury
        Prawdziwy Mężczyzna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka