Gość: melassa Re: Nowa płyta Kazika IP: 217.153.77.* 01.10.04, 09:44 KRISS JESTEŚ POPIERDOLONYM DEBILEM. O IQ NIE PRZEKRACZAJACYM 1. Przypuszczam,że poprostu nie jesteś w stanie zrozumieć o czym Kazik mówi w swoich utworach - a jeśli czegośnie znasz lub nie rozumiesz - to po prostu siedź cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Nowa płyta Kazika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 10:10 Po odejściu z Bayer Full, Kazik zatracił oryginalność. Myślę, że nowy projekt z Michałem Wiśniewskim ma szansę zostania przebojem na miarę "Mydełko Fa"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B@sti@n Re: Nowa płyta Kazika IP: *.dami / 213.76.164.* 01.10.04, 10:21 trudna niekomercyjna plytka.. tego się spodziewałem ale jestem dojrzały muzycznie i moda w muzyce mnie nie interesuje, slucham to co dobre a nie to co modne, czuje że na jesień ta plytka to cos w sam raz dla mnie , musze jom mieć :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bede Re: Nowa płyta Kazika IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.04, 10:52 Kris, misiu, idź na bazar i spraw sobie nowy bayer full albo coś takiego. W sam raz dla niedorozwoja.I chała się pisze przez "ch", ale czego się można było spodziewać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz Kazik nagraj cos na Tata Kazika 3 :) Plizzzz IP: 195.205.73.* 01.10.04, 10:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trexx "Do Kriss'a" IP: 213.17.181.* 01.10.04, 10:57 a moze ty gosciu po prostu nie dorosles do tej muzyki ? skoro tak, to idz posluchaj Britney, albo tzw. polskiego hip-hopu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pnb [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 11:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryjan Re: Nowa płyta Kazika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 11:38 Kris: "głooopia pyzdooo za to co zrobiłaś więcej ręki ci nie podam.... to co robisz w świecie w którym żyjesz pewnie wielu sie podoba..." no i jest odpowiedz w samych tekstach Kazelota aha jak czytam wasze posty (niektóre) to mi sie przypomina taki utwór "Forum" z płyty "Salon Rekreativo" Odpowiedz Link Zgłoś
gripweed Re: Nowa płyta Kazika 01.10.04, 11:54 Tyle wpisów, a ja dalej nie wiem czy to jest dobra płyta! Żenada, przedszkole i wiadra pomyj. Przez takie komentarze jak większość wyżej, niestety, to forum zeszło na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesian Re: Nowa płyta Kazika IP: 157.25.152.* 01.10.04, 12:02 Kazik to chyba jedyny niezależny muzyk w Polsce i na tle tej całej variusowomanksowej sieczki wypada wręcz genialnie! Brawa dla niego i chwała mu za poruszone tematy, zwłaszcza o ślązakach w Wehrmachcie. Chylę czoła przd kaziem. czapki z głów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OWAD Re: Nowa płyta Kazika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 12:07 KRISS, CHYBA SIĘ POMYLIŁEŚ I MÓWISZ O MICHALE WIŚNIEWSKIM, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyta Re: Nowa płyta Kazika IP: 212.160.172.* 01.10.04, 12:20 Poczytajcie sobie wypociny tego pacana w telewizyjnej wyborczej, jego irytujący stylizowany na "swojskosc" język. Koleś ma głos jak pierwszy lepszy ćwok zabrany spod dyskoteki któremu kazano śpiewać. Bełkotliwe teksty w rodzaju 12 groszy. Ale co, jaki kraj taki idol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny fan Re: Nowa płyta Kazika IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.10.04, 03:18 Wg. mnie dykcja Kazika jest wręcz świetna. słuchając koncertu czlowiek rozumie prawie każde słowo wypowiedziane przez niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: Nowa płyta Kazika IP: *.238.80.194.adsl.inetia.pl 01.10.04, 12:21 pozdrowienia od dody i ryśka z klanu słuchałeś nowej płyty c.c.katch? wspaniała a blue system wręcz poraża. pozdrowienia dla znawcy muzyki Dieter Bohlen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komandorTarkin Re: Nowa płyta Kazika IP: 213.216.83.* 01.10.04, 12:27 Kazik to jest Gość!!! A jeśli nawet wybierze sie do zoo to tylko po to żeby obejrzeć stworzenia na równym tobie poziomie, chociaż nie wiem czy w zoo są eksponowane pierwotniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz74 Re: Nowa płyta Kazika IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.04, 13:14 Kriss wygłaszając taki pogląd o Kaziku sam jestes jak ta twoja opinia czyli hałowaty i syfiasty słuchaj chłopie idola i natalki kukulskiej z całym szacunkiem dla niej, a ja bardzo chetnie zagłębie sie w nowe dzieło kazka i nawet jak mi sie nie spodoba to postawie na półce z napisem ważne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Nowa płyta Kazika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 13:25 Poważam Metallicę i Kult-a cała reszta,to,posłużę się cytatem z piosenki wykonywanej przez Jerzego Sztura"...śpiewać każdy może,jeden lepiej,drugi gorzej...".Na polskiej scenie muzycznej nie ma już nikogo,kto od tylu lat trzyma jeden i tylko wysoki poziom.Nie ma polskiej kapeli,na której koncertach spotykają się pokolenia-od czterdziestolatków do młodzieży.Sama chodzę na koncerty Kultu od lat wielu i widzę,że Kazik Staszewski ma wielki autorytet wśród swoich słuchaczy. A to co pisze i śpiewa Kazik jest może niewygodne,ale głębokie i prawdziwe. Sami zobaczcie ,co ten człowiek daje z siebie na koncertach!!!Pozdrawiam wszystkich prawdziwych fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domus Re: Nowa płyta Kazika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 13:30 Refren jednej z piosenek Kazika z płyty 12 groszy brzmi: debil nie wie , że jest debil a mądry to wie....Myśle ten kawałek idealnie opisuje stan twojej błogiej nieświadomości. Psychiatra Ci to napewno wjaśni ale i tak mi Cię żal fanie Ich Troje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edd Re: Nowa płyta Kazika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 13:37 Stary... Ja wiem, że jesteś niesamowicie rozwinięty muzycznie i imponują ci "wytapetowane lalki z MTV". Domyślam się, że jeszcze nie dorosłeś do takich tekstów, jakie pisze Kazik i pewnie długo się w nich nie połapiesz... Jeżeli "słuchasz" 3xK, to jesteś dowodem na to, że Kazika "słucha" kolosalna liczba osób, ale nie wszyscy "słyszą" to co On śpiewa... Rozumiem, że jesteś bardzo wkurwiony, bo Ich Troje zakończyło działalność i nie będziesz więcej popierdalał na koncery. Widzę, że naprawdę nie wiedziałeś co masz napisać w swojej opinii, ale bardzo chciałeś się wypowiedzieć jako pierwszy... PAMIĘTAJ: NASTĘPNYM RAZEM NIE ZACHOWUJ ŚIĘ JAK MAŁPA W ZOO... To tyle na twój temat. Wiem, że napisałem zbyt wiele, jak na twoją osobę o takim poziomie "wypowiedzi"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me 'kriss' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 13:48 'kriss' i wszystko jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Nowa płyta Kazika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 15:33 Skoro nigdy nic tego artysty nie słyszałeś, to po co marnujesz czas na wypisywanie komentarzy? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pąki P/i/e/r/d/o/l się Kriss :) IP: *.tech / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 15:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Kazik sobie popił IP: *.chello.pl 01.10.04, 15:58 i zaczął bełkotać. Wyszedł z tego poemat, zwany "na pozór chaotycznym" arcydziełem. Tak jest najczęściej, kiedy mówi się o jakimś muzyku czy autorze, że wykracza poza schematy i gatunki, improwizuje, itp. A to zazwyczaj jest bełkot człowieka, który te lepsze kawałki ma już za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Kazik sobie popił IP: 81.210.124.* 01.10.04, 16:14 Anka ale belkot w Twoim wykonaniu... Poza tym Waits byl kapitalny. Mi sie podobal. Sadzac po tym co prezentuje na tle innych polskich artystow nie widac, zeby najlepsze lata mial za soba. Zreszta mi sie akurat te nowsze bardziej podboja od tych starszych (no moze poza tata kazika 2.A jak Twoj post przeczytalem przypomniala mi sie piosenka z bourbonem Kazika, ktorego Anka dzisiaj chyba za duzo wypila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN Z WARSZAWKI " DO ANI " IP: *.chello.pl 01.10.04, 19:17 JA BARDZO, BARDZO KOCHAM CIĘ. JA ZAWSZE OBSERWUJĘ CIĘ. DLACZEGO MÓWISZ, ŻE TEKSTY KAZIKA, TO BEŁKOT FACETA, KTÓRY SOBIE POPIŁ? MYŚLĘ, ŻE TE JEGO " STARE KAWAŁKI " NIE KRĘCĄ JUŻ LUDZI TAK, JAK KIEDYŚ. DLATEGO KAZIK CHCĄC W INNY, PRZYSTEPNY SPOSÓB DOTRZEĆ DO WSPÓŁCZEŚNIE ŻYJĄCEGO CZŁOWIEKA PO PROSTU EKSERYMENTUJE Z FORMĄ PRZEKAZU, CHOĆ SENS JEGO TREŚCI POZOSTAJE NADAL TAKI SAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateo Re: Nowa płyta Kazika IP: *.access.uk.tiscali.com 01.10.04, 16:35 Hej Kriss, nie zapomnij wyprac swojego dresu z 3ma paskami i wyczyscic swoich cudownych bucikow z takimi samymi paseczkami!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paxon Re: Nowa płyta Kazika IP: *.spox.org / *.org 01.10.04, 16:41 Ciekawe czy Kazik nagrywa słabe płyty, w sensie czy w ogóle może nagrać słabą płytę? Ja co najwyżej słyszę o trudniejszych czy tych ambitniejszych... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Nowa płyta Kazika 08.10.04, 23:11 Gość portalu: Paxon napisał(a): > Ciekawe czy Kazik nagrywa słabe płyty, w sensie czy w ogóle może nagrać słabą > płytę? Ja co najwyżej słyszę o trudniejszych czy tych ambitniejszych... trafne spostrzezenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Nowa płyta Kazika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 16:43 sam jestesz z ZOO idź słuchaj dalej Łez i Avril Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Posłuchaj sobie Vanessy Paradise IP: 62.68.38.* 01.10.04, 16:46 Głupi nie zrozumie, bardzo głupi jeszcze się przyzna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bayer full fan ambitni i inteligentni IP: *.bbtec.net 01.10.04, 16:53 bardzo szanuje kazika jego txty muze itd itd ale fanow ma na bardzo slabym poziomie zauwazylem ze 95% postow tutaj na temat (nowej plyty ) dotyczy jakiegos krisa goscia ktory zrobil sobie jaja i napisal kilka bzdurek wszyscy inteligenti i ambitni fani Polskiej muzyki smietanka Polskiej mlodziezy potrafila tylko zbluzgac jakiegos przypadkowego idiote he he i kto tu jest zalosny na pewno sie obrazicie ale wasze wypowiedzi niewiele roznia sie od niego Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: ambitni i inteligentni 01.10.04, 19:19 Kurde, mialem to samo napisac, ale mnie ubiegles... ------------------ Forum bez cenzury Prawdziwy Mężczyzna Odpowiedz Link Zgłoś