rafi.raf 27.10.04, 12:14 jaka jest wasza ulubiona piosenka Pet Shop Boys? Mozna podac trzy. Moje typy: 1) single bilingual 2) it's a sin 3) miracles (oczywiscie kocham wszystkie ich piosenki) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neila1 Re: ulubiona piosenka zespolu 27.10.04, 15:17 Trudne pytanie.... Moja "trylogia" z albumu "Actually" : 1 "King's Cross" 2 "I wan to wake up" 3 "It couldn't happen here" poza tym jest ich masa. Ostatnio zasłuchuję się w albumie "Release". Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.raf Re: ulubiona piosenka zespolu 28.10.04, 21:26 Czesc, rzeczywiscie, album "Actually" jest chyba najlepszym albumem w karierze zespolu (kazdy fan uwielbia go). Release jest trochę bardziej rockowe (rowniez w opinii samego zespolu). Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: ulubiona piosenka zespolu 31.10.04, 23:47 Numer jeden: West End girls Numer dwa: I don't know what you want but i can't give it any more Odpowiedz Link Zgłoś
blekitny.skalarek Re: ulubiona piosenka zespolu 01.11.04, 17:28 Najbardziej... Rent,to jest w ogóle mój utwór number one jeśli chodzi o twórczość PSB,natomiast poza Rent będą to: Left to my own devices West End Girls Opportunities Where the streets have no name Always on my mind The Theatre and many more,ale te naj naj naj Odpowiedz Link Zgłoś
tvnmaniak Re: ulubiona piosenka zespolu 06.11.04, 22:45 czemu tylko 3 piosenki? 1. It's a sin 2. Go west 3. Always on my mind A oprócz tego: Heart, Se A Vida E, Can You Forgive Her, Domino Dancing, What Have I Done To Deserve This, Suburbia, Being Boring, Miracles, New York City Boy - trochę się tego nazbierało ________________ www.tvnmaniak.prv.pl - wszystko to, co chcesz wiedzieć o tvn www.czat.tvnmaniak.prv.pl - porozmawiaj o tvn www.forum.tvnmaniak.prv.pl - dyskusje o tvn wiadomości bywają dobre lub złe, informacje potwierdzają się lub nie, TYLKO FAKTY Z LISEM były niepodważalne Odpowiedz Link Zgłoś
mama.restauracyjna Re: ulubiona piosenka zespolu 11.11.04, 12:01 East End Boys and West End Girls!!! PS Fajne forum.Uwielbiam Pet Shop Boys, choc nie jestem fanka, ale wrzucilam te stronke do 'ulubionych'.m Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Re: ulubiona piosenka zespolu 24.11.04, 14:08 Mój nr 1 od lat to niezmiennie niesamowity IT'S A SIN a dopiero potem leci reszta: Go West Can you forgive her? Se a vida e You only tell me you love me when you're drunk I get along Suburbia no i jeszcze mnóstwo innych, ale miało i tak być tylko trzy Odpowiedz Link Zgłoś
j.wojak Re: ulubiona piosenka zespolu 10.12.04, 12:34 1) King's Cross 2) This must be... Odpowiednio Actually (właściwie "Pet Shop Boys, actually") i Behaviour uważam za najlepsze albumy. Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
misiasty75 Re: ulubiona piosenka zespolu 10.01.05, 18:16 Nr.1 It's A Sin Nr.2 King's Cross Nr.3 Paninaro Nr.4 What Have I Done To Deserve This Nr.5 Always On My Mind Nr.6 Rent Nr.7 Domino Dancing Nr.8 West End Girls Nr.9 So Hard Nr.10 Home & Dry Odpowiedz Link Zgłoś
jack.psb Re: ulubiona piosenka zespolu 12.01.05, 12:31 1.It's a sin 2.A man could get arrested (12'') 3.This must be the place.... ---------------------------------------- 4.Left to my own devices 5.Dreaming of the Queen 6.The theatre 7.Domino dancing 8.One more chance 9.Rent 10.That's my impression ...no tak mniej więcej...) Odpowiedz Link Zgłoś
sharkpl1 Re: ulubiona piosenka zespolu 13.01.05, 22:26 Hm... dla mnie to ciężkie zadanie wybrać 3 ulubione. Myślę, że to się ułoży mniej więcej tak... 1.Rent 2.Being Boring 3.Always On My Mind a dalej to chyba już niekoniecznie w odpowiedniej kolejności... 4.Miracles 5.Before 6.It's Alright 7.Two Divided By Zero 8.This Must Be The Place I Waited Years To Leave 9.Jealousy 10.What Have I Done To Deserve This? A ostatnio ponownie odkryłem uroki "Very"... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_x Re: ulubiona piosenka zespolu 14.02.05, 14:00 Moje najwspanialsze: 1. West End Girls 2. Domino Dancing 2. Suburbia Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafankapetshopboys Re: ulubiona piosenka zespolu 19.02.05, 17:22 moje to: * go west *it couldn't happen here *always of my mind Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Re: ulubiona piosenka zespolu 19.02.05, 17:43 Ha, a ile kawałków PSB znasz? Ja chłopaków słucham od 12 lat, a ciągle odkrywam nowe piosenki, których nie słyszałam. Ostatnio po prostu "zabiły" mnie HIT AND MISS (coś pięknego) i GHOST OF MYSELF. W sumie nie wiem, jak u Was, ale u mnie ulubione piosenki to zmieniają się dośc często... z tygodnia na tydzien nieraz.. Tak więc w tym temacie mogłabym się dopisywać bez przerwy, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafankapetshopboys Re: ulubiona piosenka zespolu 25.02.05, 21:13 prawdę mówiąc to u mnie jest tak samo... czy mam ci wypisać wszystkie tytuły jakie znam? Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual To ciężkie pytanie... 15.04.05, 21:43 ale znam na nie odpowiedź. To będzie tak: 1.Yesterday When I Was Mad - wersja singlowa 2.Losing My Mind - wersja koncertowa z 1991 roku - performance 3.Se A Vida E(That's The Way Life Is) Wymyśliłem te piosenki w tej chwili i szczerze mówiąc musiał bym się zastanowić z pół godziny nad taką trójką the best of... Odpowiedz Link Zgłoś
zpolit1 Re: ulubiona piosenka zespolu 10.03.05, 13:57 Moje ulubione to nie(stety) same b-side'y: Do i have to !!!!!!!!! Was that what it was ????? (text denny, ale klimat ...typowe '80) Hit and Miss Decadence - niesamowite intro No i : Single Bilingual - a to za antyetatystyczne Video-cos pieknego!!!! Pozdrawiam forumowiczów- Nowy z Wrocka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.raf Re: ulubiona piosenka zespolu 10.03.05, 16:26 zpolit1 napisał: > Moje ulubione to nie(stety) same b-side'y: > > Do i have to !!!!!!!!! > Was that what it was ????? (text denny, ale klimat ...typowe '80) > Hit and Miss > Decadence - niesamowite intro > > No i : Single Bilingual - a to za antyetatystyczne Video-cos pieknego!!!! moge sie pod ta lista tylko podpisac... Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual ANKIETA Na jedyną pisoenke 04.05.05, 17:52 Każdy ma swoją ulubioną piosenke. Myśle że dobrze by było żeby na stronie PSB (Oczywiście polskie) przeprowadzić wielką ankiete na ulubioną piosenke. Najpierw głosowałoby sie na 2 lub 3 ulubione piosenki z każdej płyty(Bez Disco1,2,3 i Popart prócz Flamboyant i Miracles)Doszłyby też piosenki wydane nie na albumach czyli np. Somewhere oraz najlepsze b-sidy(Alternative ponieważ ma około 30 piosenek każdy krążek liczyłby się odzdzielnie). Te piosenki które wygrałyby ankiete z poszczególnych płyt dostałyby sie do finału i np z 25 piosenek wszyscy wybrali by tą jedyną piosenke. To tylko taka propozycja ale myśle że fajnie by było ustalić taki jeden wspólny HIT. Pewnie to troche skomplikowaneale nie ma jeszcze ankiet na stronie więc...niech zdecydują założyciele strony. Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Re: ANKIETA Na jedyną pisoenke 04.05.05, 23:09 verybilingual napisał: > To tylko taka propozycja ale > myśle że fajnie by było ustalić taki jeden wspólny HIT. Boję się, iżby wygrało BB... A tak na serio, pomysł jest niezły, ale wątpię, by udało nam się zgodzić w kwestii ulubionej piosenki. Czytam to forum już od dłuższego czasu i widzę, że każdemu podoba się co innego. Nadto widzę po sobie, że moje ulubione piosenki zmieniaja się z tygodnia na tydzień. No i jak tu wybrać tę jedyną? Odpowiedz Link Zgłoś