Gość: Luthien IP: *.devs.futuro.pl 28.04.02, 12:41 Zakochalam sie wlasnie przed chwilą, gdzy sciagnelo mi sie mp3 "A man needs to be told". Szaleję! Szkoda tylko, ze tak poozno ich odkrylam i to jeszcze przez przypadek. Co o nich sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moler Re: The Charlatans!!!!!!! IP: *.de.deuba.com 29.04.02, 09:19 Gość portalu: Luthien napisał(a): > Zakochalam sie wlasnie przed chwilą, gdzy sciagnelo mi sie mp3 "A man needs to > be told". > Szaleję! Szkoda tylko, ze tak poozno ich odkrylam i to jeszcze przez przypadek. > Co o nich sadzicie? O rany, i znowu mam się wypowiadać na ich temat...?)) Bardzo ważna kapela w moim życiu...ale, ja na ich punkcie posikiwałem w majtki jakieś 10 lat temu...)) Us and only us jest bardzo dobre, ale sięgnij również po some friendly...tam najlepiej słychać o co chodzi w madchesterze...)) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: The Charlatans!!!!!!! 29.04.02, 10:14 Zgadza sie, pierwsza plyta jest, wedlug mnie, nie do pobicia. Dla mnie to tez bylo wielkie odkrycie. Kwintesencja manchesterskiego grania. Na kolana. Druga (between cos tam cos tam) juz nie byla tak dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: The Charlatans!!!!!!! 29.04.02, 10:29 Zgadza sie, pierwsza plyta jest, wedlug mnie, nie do pobicia. Dla mnie to tez bylo wielkie odkrycie. Kwintesencja manchesterskiego grania. Na kolana. Druga (between cos tam cos tam) juz nie byla tak dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luthien ;-P IP: *.devs.futuro.pl 29.04.02, 14:38 10 lat temu to ja juz potrafilam trzymac mocz... Poza tym mialam wtedy 8 lat... sluchalam wtedy Fasolek. Chociaz nie wiem, nie pamietam juz. No, ale dzieki za rady. Odpowiedz Link Zgłoś