Dodaj do ulubionych

U2: płyta w sieci

IP: 213.155.167.* 10.11.04, 09:57
no i mamy frajerow... lepiej U2 zajmijcie sie robieniem LIVE AID dla Arafata.
Obserwuj wątek
    • Gość: pepe eno - bez briana eno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 10:00
      moi drodzy, co ostatnimi czasy porabia brian eno? rewelacyjny producent, jego
      u2 to majstersztyk
      zreszta polecam passengers z 1995 roku zamiast jakiejkolwiek plyty u2smile
      • Gość: paw Re: eno - bez briana eno IP: *.jota.digi.pl 10.11.04, 10:38
        Brian Eno? ma się dobrze, jak zwykle smile choćby na tej płycie: robert fripp &
        brian eno - the equatorial stars (2004)
      • ihopeyouwilllikeme Re: eno - bez briana eno 10.11.04, 11:09
        > zreszta polecam passengers z 1995 roku zamiast jakiejkolwiek plyty u2smile

Bez przesady, Passengers jest fajne, ale gdzie im tam do płyt U2 to raz, a po
        drugie najlepsze piosenki na tej płycie i tak napisali U2, to dwa. Zresztą
        Brian Eno współnapisał najsłabszą piosenkę w historii zespołu, czyli " Luminous
        Times ( Hold On To Love ) "
        • Gość: pepe Re: eno - bez briana eno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 11:51
          okok, nie znam tak dobrze tworczosci U2. brian eno to klimaty mi zdecydowanie
          blizsze od gitarowego grania irlandczykow. i moze stad - nie boje sie tego tak
          nazwac - zachwyt nad passengers. a z juumaniakami nie bede sie klocicsmile
          pozdrawiam
          • ihopeyouwilllikeme Re: eno - bez briana eno 10.11.04, 16:20
            okok, nie znam tak dobrze tworczosci U2. brian eno to klimaty mi zdecydowanie
            > blizsze od gitarowego grania irlandczykow. i moze stad - nie boje sie tego
            tak
            > nazwac - zachwyt nad passengers. a z juumaniakami nie bede sie klocicsmile
            > pozdrawiam

Bardzo się cieszę, że komuś spoza kręgu U2maniaków podoba się ta płyta, bo ja
            nawet nie wiem jak jest oceniana... Pozdrowienia.
            • Gość: pepe Re: eno - bez briana eno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 17:57
              nie mam pojecia jak jest oceniana, ale miss sarajevo + blue room moge sluchac
              na okraglosmile
      • Gość: rob Re: eno - bez briana eno IP: *.plk.vectranet.pl / *.plk.vectranet.pl 11.11.04, 10:27
        bo nie słyszałeś jeszcze nowej how to dism....
    • Gość: F2 Re: U2: płyta w sieci IP: *.tele2.pl 10.11.04, 10:13
      sam jesteś FRAJER
    • stalowy_szczur1 Re: U2: płyta w sieci 10.11.04, 12:09
      Hm.... a czy ta płyta aby nie wyciekła jakieś pół roku temu???? Nawet pamiętam
      wypowiedzi Bono na ten temat.....Więc albo wyciekła po raz drugi, albo podgrzewa
      się rynek, albo mamy do czynienia z kolejnym nieukiem piszącym o muzyce....
      Pzdr!
      Szyba
      • Gość: maz Re: U2: płyta w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 12:53
        wyciekła, możesz sprawdzić na torrencie, już jest...
      • Gość: bullet the bluesky Re: U2: płyta w sieci IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.11.04, 13:51
        pół roku temu wyciekł materiał (do obrtóbki) na płyte a nie sama zawartośc płyty
    • Gość: Pirx - ex big fan Re: U2: płyta w sieci IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 10.11.04, 13:06
      oj słabiutka ta płytka - stara receptura - pierwszy kawałek szybki i
      dynamiczny - oczywiscie na singla - a potem ballady, ballady , ballady - cos
      dla fanow filaz kolinza - ogolnie mam poczucie ze słucham produktu a nie
      sztuki - dziwne goscie ustawieni finansowo do konco zycia i fabrykuja taka
      popeline - no i miejscami te głupawe teksty bono - cos mu sie stepil ten zmysl
      poetycki (grafomania) - przeciez kiedys nie bylo to tak zle textowo i
      muzycznie indifferent - najbardziej smiesza te zapowiedzi ze nastepna plyta bedzie ostra
      ha ha - a wychodzi plastik
      • Gość: antyu2 Re: U2: płyta w sieci IP: 212.244.131.* 10.11.04, 13:19
        Za taka plyte nawet bym nie dal 2 zlotych. Nawet jej nie sciagne.
      • Gość: bullet the bluesky Re: U2: płyta w sieci IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.11.04, 13:49
        no faktycznie zapowiedzi ostrości były a tu ...............
        ale w mp3 to seeee można ostrości szukać wink))
        zobaczymy jak to na HiFi zabrzmi??
    • Gość: Bono25 Re: U2: płyta w sieci IP: 212.87.232.* 10.11.04, 13:22
      a Ty rex hunt wez cos napisz, zaspiewaj, wydaj to bedziemy dyskutowac...
      • Gość: Pirx - ex big fan Re: U2: płyta w sieci IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 10.11.04, 13:30
        konsumuje a nie tworze smile
    • Gość: U2_fan Re: U2: płyta w sieci IP: 5.3R* / *.as9105.net 10.11.04, 14:21
      12 utworów to jest w wersji brytyjskiej. Na polski rynek trafi album z 11
      piosenkami.
      Płyta BOMBOWA. Wcale mi nie przeszkadza, że nie ma więcej ostrzejszych kawałków
      w stylu Vertigo, moim zdaniem to nawet lepiej, że nie starali się zrobić na siłę
      albumu punkowego.
      God bless U2
      • eirinn Re: U2: płyta w sieci 10.11.04, 15:11
        Jasne, że lepiej. Czas na prawdziwy punk był 25 lat temu, jak zaczynali i
        klepali biedę. Teraz doszli tam, gdzie doszli i nie muszą na siłę mizdrzyć się
        do publiczności. Zresztą zawsze nagrywali to, co chcieli, a nie to, czego inni
        się po nich spodziewali.
        • Gość: PirxExFan Re: U2: płyta w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 15:40
          granie punka przez u2 na pewno nie wypadło by przekonywujaco - wystarczy żeby
          złagodnieli servując jednoczesnie muzyke na takim poziomie jak ostatnie Sonic Youth
    • racingismylife Re: U2: płyta w sieci 10.11.04, 15:21
      nie wiem czym sie kazdy podnieca i z czego robi afere ?

od lat sciagam plyty przed ich premiera wystrczy mirc znajomosc komend i to
      wszystko w 40 minut mamy album na dysku,

www.ircspy.com >>> wyszukiwarka plikow ( muzyka, filmy, etc ) wpiszcie
      tam "How To Dismantle An Atomic Bomb" i zobaczcie co sie dzieje smile

Pozdrawiam
      • Gość: PanK Re: U2: płyta w sieci IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.11.04, 17:50
        w najblizszy wtorek czasu londynskiego o godz 18.00 bedzie koncert na zywo U2 w
        bbc1 zapraszam do sluchania bbc
        • Gość: krytykant Re: U2: płyta w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 19:59
          Oj to straszne, pewnie umra z glodu wink Kiedys zastanawialem sie dlaczego ten
          nibyrock tak dobrze sie sprzedaje....?
        • Gość: miga Re: U2: płyta w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:30
          nareszcie jakaś dobra wiadomość
        • Gość: pepe Re: U2: płyta w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 12:45
          a jak sluchac w polsce bbc1? idzie to moze przez cyfre?
          pozdrawiam
          pepe
    • Gość: zbigniew Re: U2: płyta w sieci IP: *.fastres.net 11.11.04, 01:38
      Dzieki za newsa.Juz zapodalem do sciagania..
    • Gość: Alfa Re: U2: płyta w sieci IP: *.tvgawex.pl 11.11.04, 21:15
      jak dla mnie najlepsze w dokonaniach U2 są unfogettable fire i war - to jest
      coś nadfenomenalnego
    • Gość: Bono Re: U2: płyta w sieci IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 11.11.04, 23:29
      spie..j!!
      • Gość: ef Re: U2: płyta w sieci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.04, 06:04
        A U2 rzeczywiscie od jakiegfoś czasu cieńko przędzie i nagrywa pod amerykańską publiczke... uncertain
    • Gość: Albaaa Re: U2: płyta w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 08:28
      A dla mnie i tak U2 jest po prostu doskonałe i nic tego nie zmieni!!!
      a co do Passengers, to faktycznie jest to świetna płyta...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka