Gość: rex hunt IP: 213.155.167.* 10.11.04, 09:57 no i mamy frajerow... lepiej U2 zajmijcie sie robieniem LIVE AID dla Arafata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pepe eno - bez briana eno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 10:00 moi drodzy, co ostatnimi czasy porabia brian eno? rewelacyjny producent, jego u2 to majstersztyk zreszta polecam passengers z 1995 roku zamiast jakiejkolwiek plyty u2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw Re: eno - bez briana eno IP: *.jota.digi.pl 10.11.04, 10:38 Brian Eno? ma się dobrze, jak zwykle choćby na tej płycie: robert fripp & brian eno - the equatorial stars (2004) Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: eno - bez briana eno 10.11.04, 11:09 > zreszta polecam passengers z 1995 roku zamiast jakiejkolwiek plyty u2 Bez przesady, Passengers jest fajne, ale gdzie im tam do płyt U2 to raz, a po drugie najlepsze piosenki na tej płycie i tak napisali U2, to dwa. Zresztą Brian Eno współnapisał najsłabszą piosenkę w historii zespołu, czyli " Luminous Times ( Hold On To Love ) " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: eno - bez briana eno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 11:51 okok, nie znam tak dobrze tworczosci U2. brian eno to klimaty mi zdecydowanie blizsze od gitarowego grania irlandczykow. i moze stad - nie boje sie tego tak nazwac - zachwyt nad passengers. a z juumaniakami nie bede sie klocic pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: eno - bez briana eno 10.11.04, 16:20 okok, nie znam tak dobrze tworczosci U2. brian eno to klimaty mi zdecydowanie > blizsze od gitarowego grania irlandczykow. i moze stad - nie boje sie tego tak > nazwac - zachwyt nad passengers. a z juumaniakami nie bede sie klocic > pozdrawiam Bardzo się cieszę, że komuś spoza kręgu U2maniaków podoba się ta płyta, bo ja nawet nie wiem jak jest oceniana... Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: eno - bez briana eno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 17:57 nie mam pojecia jak jest oceniana, ale miss sarajevo + blue room moge sluchac na okraglo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: eno - bez briana eno IP: *.plk.vectranet.pl / *.plk.vectranet.pl 11.11.04, 10:27 bo nie słyszałeś jeszcze nowej how to dism.... Odpowiedz Link Zgłoś
stalowy_szczur1 Re: U2: płyta w sieci 10.11.04, 12:09 Hm.... a czy ta płyta aby nie wyciekła jakieś pół roku temu???? Nawet pamiętam wypowiedzi Bono na ten temat.....Więc albo wyciekła po raz drugi, albo podgrzewa się rynek, albo mamy do czynienia z kolejnym nieukiem piszącym o muzyce.... Pzdr! Szyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: U2: płyta w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 12:53 wyciekła, możesz sprawdzić na torrencie, już jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullet the bluesky Re: U2: płyta w sieci IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.11.04, 13:51 pół roku temu wyciekł materiał (do obrtóbki) na płyte a nie sama zawartośc płyty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirx - ex big fan Re: U2: płyta w sieci IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 10.11.04, 13:06 oj słabiutka ta płytka - stara receptura - pierwszy kawałek szybki i dynamiczny - oczywiscie na singla - a potem ballady, ballady , ballady - cos dla fanow filaz kolinza - ogolnie mam poczucie ze słucham produktu a nie sztuki - dziwne goscie ustawieni finansowo do konco zycia i fabrykuja taka popeline - no i miejscami te głupawe teksty bono - cos mu sie stepil ten zmysl poetycki (grafomania) - przeciez kiedys nie bylo to tak zle textowo i muzycznie - najbardziej smiesza te zapowiedzi ze nastepna plyta bedzie ostra ha ha - a wychodzi plastik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyu2 Re: U2: płyta w sieci IP: 212.244.131.* 10.11.04, 13:19 Za taka plyte nawet bym nie dal 2 zlotych. Nawet jej nie sciagne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullet the bluesky Re: U2: płyta w sieci IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.11.04, 13:49 no faktycznie zapowiedzi ostrości były a tu ............... ale w mp3 to seeee można ostrości szukać )) zobaczymy jak to na HiFi zabrzmi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bono25 Re: U2: płyta w sieci IP: 212.87.232.* 10.11.04, 13:22 a Ty rex hunt wez cos napisz, zaspiewaj, wydaj to bedziemy dyskutowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirx - ex big fan Re: U2: płyta w sieci IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 10.11.04, 13:30 konsumuje a nie tworze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U2_fan Re: U2: płyta w sieci IP: 5.3R* / *.as9105.net 10.11.04, 14:21 12 utworów to jest w wersji brytyjskiej. Na polski rynek trafi album z 11 piosenkami. Płyta BOMBOWA. Wcale mi nie przeszkadza, że nie ma więcej ostrzejszych kawałków w stylu Vertigo, moim zdaniem to nawet lepiej, że nie starali się zrobić na siłę albumu punkowego. God bless U2 Odpowiedz Link Zgłoś
eirinn Re: U2: płyta w sieci 10.11.04, 15:11 Jasne, że lepiej. Czas na prawdziwy punk był 25 lat temu, jak zaczynali i klepali biedę. Teraz doszli tam, gdzie doszli i nie muszą na siłę mizdrzyć się do publiczności. Zresztą zawsze nagrywali to, co chcieli, a nie to, czego inni się po nich spodziewali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PirxExFan Re: U2: płyta w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 15:40 granie punka przez u2 na pewno nie wypadło by przekonywujaco - wystarczy żeby złagodnieli servując jednoczesnie muzyke na takim poziomie jak ostatnie Sonic Youth Odpowiedz Link Zgłoś
racingismylife Re: U2: płyta w sieci 10.11.04, 15:21 nie wiem czym sie kazdy podnieca i z czego robi afere ? od lat sciagam plyty przed ich premiera wystrczy mirc znajomosc komend i to wszystko w 40 minut mamy album na dysku, www.ircspy.com >>> wyszukiwarka plikow ( muzyka, filmy, etc ) wpiszcie tam "How To Dismantle An Atomic Bomb" i zobaczcie co sie dzieje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanK Re: U2: płyta w sieci IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.11.04, 17:50 w najblizszy wtorek czasu londynskiego o godz 18.00 bedzie koncert na zywo U2 w bbc1 zapraszam do sluchania bbc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytykant Re: U2: płyta w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 19:59 Oj to straszne, pewnie umra z glodu Kiedys zastanawialem sie dlaczego ten nibyrock tak dobrze sie sprzedaje....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miga Re: U2: płyta w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:30 nareszcie jakaś dobra wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: U2: płyta w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 12:45 a jak sluchac w polsce bbc1? idzie to moze przez cyfre? pozdrawiam pepe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbigniew Re: U2: płyta w sieci IP: *.fastres.net 11.11.04, 01:38 Dzieki za newsa.Juz zapodalem do sciagania.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfa Re: U2: płyta w sieci IP: *.tvgawex.pl 11.11.04, 21:15 jak dla mnie najlepsze w dokonaniach U2 są unfogettable fire i war - to jest coś nadfenomenalnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bono Re: U2: płyta w sieci IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 11.11.04, 23:29 spie..j!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef Re: U2: płyta w sieci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.04, 06:04 A U2 rzeczywiscie od jakiegfoś czasu cieńko przędzie i nagrywa pod amerykańską publiczke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albaaa Re: U2: płyta w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 08:28 A dla mnie i tak U2 jest po prostu doskonałe i nic tego nie zmieni!!! a co do Passengers, to faktycznie jest to świetna płyta... Odpowiedz Link Zgłoś