janek0 14.11.04, 22:50 Nie wiem, czy wy macie tak samo, ale ja jak pojde do sklepu, to zawsze sie czyms zdziwie. Zwlaszcza w sklepach spozywczych. Na przyklad kupilem sobie dzisiaj, uwaga, "Frankfurterki białostockie" (cdn) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Re: zaskoczenia sklepowe 14.11.04, 22:56 Ja miałem takie przeżycie z mąką. Mąka poznańska- najlepsza z Zamościa. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: zaskoczenia sklepowe 15.11.04, 11:56 humbak napisał: > Ja miałem takie przeżycie z mąką. Mąka poznańska- najlepsza z Zamościa. niezle W moim sklepie spozywczym nad stoiskiem z gazetami wisi nastepujaca kartka: "Dodatki do gazet mozna nabyc w stoisku monopolowym" Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: zaskoczenia sklepowe 15.11.04, 18:27 W Empiku widzialem kiedys plyte Klausa Mittfocha umieszczona pod literka M. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: zaskoczenia sklepowe 15.11.04, 20:16 nefil napisał: > W Empiku widzialem kiedys plyte Klausa Mittfocha umieszczona pod literka M. A ja 'Malowanego ptaka' w literaturze polskiej. Choć w sumie mnie to jakoś bardzo nie zaskoczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: zaskoczenia sklepowe 16.11.04, 15:20 Panowie, Empik się nie liczy. Tak jest zbyt łatwo Odpowiedz Link Zgłoś
polleke Re: zaskoczenia sklepowe 15.11.04, 16:04 He, he. Jak przeglądam skład produktu i widzę tam "aromat naturalny z identycznym", to biorę w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: zaskoczenia sklepowe 15.11.04, 21:26 a ja ostatnio widziałam w sklepie skarpety z takim wyróżnionym napisem na metce Oto Skarpety. A ja głupia myślałam, że to takie śmieszne rękawice są... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: zaskoczenia sklepowe 16.11.04, 02:37 nie wierzeeee!!!!!!!!!! podaj co to za sklep, moze jakis supermarket typu geant? jak bede w PL to se pojde sprawic takie skarpety!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: zaskoczenia sklepowe 16.11.04, 13:26 napis na opakowaniu jajek: kliencie ! trzymaj jaja w lodówce ! Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: zaskoczenia sklepowe 17.11.04, 11:27 Napis na sklepie z firankami/zasłonami itp "Bo Janek" Janek0: nie wiedziałem, że Borysewicz to sie teraz zajmuje dziewiarstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 kawa 07.12.04, 19:38 no i masz, znowu. poszedłem do sklepu, a tam: kawa tchibo exclusive 250g - 5,99 zł "zestaw promocyjny", składający się z dwóch dokładnie takich samych paczek kawy tchibo exclusive 250 g, obwiązanych jakąś folią - 13,99 zł no to kupiłem dwie tańsze :] Odpowiedz Link Zgłoś
as2112 Re: zaskoczenia sklepowe 08.12.04, 23:56 To akurat nie o sklepie, ale chyba pasuje tu ... Jakieś 8 - 9 lat temu na dworcu Łódź Kaliska na drzwiach windy osobowej była wywieszona tabliczka z napisem "Windę obsługuje pracownik WC" ))) Mam nawet zdjęcie z tą tabliczką Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: zaskoczenia sklepowe 09.12.04, 00:47 no to pozostajac w temacie WC na dworcu autobusowym we Wroclawiu za korzystanie z WC placi sie przy wejsciu do nich a pani za kazda osoba krzyczy "prosze tutaj sobie papieru urwac" Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar4 Re: zaskoczenia sklepowe 09.12.04, 13:19 U mnie w sklepie osiedlowym można kupić - uwaga - CHRUPCIE ŚLĄSKIE O SMAKU ROLADY Z KLUSKAMI I MODREJ KAPUSTY - DD Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar4 Re: zaskoczenia sklepowe 09.12.04, 13:21 Komentarz do poprzedniego posta : po co gotować obiad jak się można napchać takimi chrupciami Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: zaskoczenia sklepowe 15.12.04, 22:10 w rosmanie, albo innym dziadostwie dwie panny mniej więcej w moim wieku rozmawiają ze sobą. Nagle jedna na cały głos: "O, patrz, kosmetyki z pupy!" DDDD dla niewtajemniczonych dodam, że chodzi o pewną firmę kosmetyczną, ale i tak brzmi bosko Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: zaskoczenia sklepowe 19.12.04, 15:05 Zaskoczenie totalne - w empiku była płyta Godspeed You Black Emperor - jedna sztuka co prawda ..ale i tak trudo mi uwierzyć jak sie tam zawieruszyła Odpowiedz Link Zgłoś
pagaj_75 Re: zaskoczenia sklepowe 19.12.04, 22:58 Łażąc wczoraj po Media Markt dowiedziałem się, że BMG wydało taką badziewną (zwłaszcza pod względem graficznym) serię pt. "Gwiazdy XX wieku". I tak na półce z ową serią obok wielkich gwiazd typu CC Catch, Tercet Egzotyczny itd. był również The Alan Parsons Project. Załamka. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: zaskoczenia sklepowe 24.02.05, 02:04 Allegro rządzi. Jest do kupienia taka oto płyta: EMF Schubert Dip (Reklama piwa LECH) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzkam Re: zaskoczenia sklepowe 24.02.05, 02:54 Nie wiem czy to zabawne, ale moja ulubiona nazwa sklepu w mieście to "Wszystko po 5 zł... i nie tylko" Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 znowu w spożywczym.... 25.04.05, 17:28 i znowu zaskoczenie mięsne. otóż w sprzedaży jest: "karczek ronaldinio" mi się wydawało, że on za dobrze gra, żeby go przerabiać na wędzonkę, ale widocznie ja już nic nie rozumiem ze współczesnej piłki nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Szproty 27.07.05, 20:54 Otóż, dowiedziałem się dzisiaj, że szproty zbiorowo zmieniły płeć. Dotąd były to, po prostu, szproty. Dzisiaj jednakowoż widziałem "Szprot w oleju". To se kupiłem, a co... Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Szproty 28.07.05, 09:32 maff1 napisał: > mała jest szprota > a duża szprota to szprot! to znaczy co, w dzieciństwie są dziewczynki, a jak urosną to już chłopczyki ? Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 SZPROTAAAAAAAA ! 28.07.05, 10:28 SZPROOOOOTAAAAAA ! JESTEŚ TU ? WYTŁUMACZ ! Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: SZPROTAAAAAAAA ! 28.07.05, 11:06 może powinienieś wołać: "SZPROT!", może ona już po zmianie płci... Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Moze to taki skrot myslowy 28.07.05, 21:12 A pelna mysl to, ze puszka jest pelna "Szprot w oleju". -- Wolaliscie Szprote w Utopii, a wywolaliscie Meteora z Pasa Planetoid -- Nad naszą wsią przeleciał meteoryt, Nad naszą wsią przeleciał no i zgasnął! Nad naszą wsią przeleciał meteoryt, A już żem panie miał zasnąć! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota SZPROTAAAAAAAA ! 29.07.05, 22:51 jest tylko jedna. reszta to samicze nic nie znaczące podróby Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: SZPROTAAAAAAAA ! 02.08.05, 12:27 czyżby wyroby szprotopodobne? sam byłem świadkiem takiego dialogu w sklepie: - czy to jest chleb razowy? - nie, to jest chleb żytni...ale żytni może też być trochę razowy. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: SZPROTAAAAAAAA ! 03.08.05, 00:49 szprota napisała: > jest tylko jedna. reszta to samicze nic nie znaczące podróby jedna to za mało, nawet na malutką puszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: zaskoczenia sklepowe 24.10.05, 19:59 nie to żeby jakieś zaskoczenie, ale to było tak: Klient: poproszę wino białe półwytrawne. Ekspedientka: na prezent, do kolacji, czy do obiadu? Klient po chwili wahania: a którą to mamy godzinę? Odpowiedz Link Zgłoś