Gość: kruk IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 12:16 czy ktoś widział już gdzieś nową płytę "Dust" ??? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg Re: PETER MURPHY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 14:50 Gość portalu: kruk napisał(a): > czy ktoś widział już gdzieś nową płytę "Dust" ??? > pozdr. W Polsce ta płyta może być jedynie w EMPIKACH bądź do ściągnięcia w second- handach. Ja nie widziałem, ale już zamówiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: PETER MURPHY IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 15:04 Gość portalu: greg napisał(a): > W Polsce ta płyta może być jedynie w EMPIKACH bądź do ściągnięcia w second- > handach. Ja nie widziałem, ale już zamówiłem W second-handach??? płyta która ma tydzień?? Odpowiedz Link Zgłoś
hazet_95 Re: PETER MURPHY 07.05.02, 15:39 Do EMPiK-u pofatygowałem się osobiscie i zgadnijcie z jakim efektem? Zerowym, oczywiscie. Jak zwykle, gdy nowosć nie łapie się na popowe listy przebojów. W Media Markcie było zresztą podobnie... Ech, życie... Odpowiedz Link Zgłoś
jello_b Re: PETER MURPHY 07.05.02, 16:11 o, nawet nie wiedziałem, że już wyszła nowa płyta ! ciekawe, z jakim opóźnieniem się u nas pojawi... obstawiam jakieś 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: PETER MURPHY IP: *.pl / *.gazeta.pl 07.05.02, 16:43 U nas chcielibyście już płytę która wyszła 23.04 ... no nie ...bądzcie poważni ... Ale na amazon za 14.50 $ Hazet Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: PETER Z MARCHWI IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 17:52 Przypomniało mi sie ze jak byłem mały to mówiłem na tego pana Peter z Marchwi Odpowiedz Link Zgłoś