Dodaj do ulubionych

darmowe mp3

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 15:46
cześć!bardzo potrzebuje piosenki z filmu "armagedon" aerosmith.znacie może
jakieś strony z darmowymi mp3 z których mogłabym ją ściągnąć.w tej chwilio
nie mam zadnego programu do ściągania plików z netu takze pozostaje mi tylko
cos legalnego.plisssss
Obserwuj wątek
    • piotrek_63 Re: darmowe mp3 28.11.04, 15:51
      Legalne to bedzie pojscie do sklepu i kupienie plyty. To ze ktos umiescil
      piosenke na stronie, nie znaczy ze zrobil to legalnie.
      • php-er Re: darmowe mp3 15.06.18, 02:37
        piotrek_63 napisał:

> Legalne to bedzie pojscie do sklepu i kupienie plyty. To ze ktos umiescil
        > piosenke na stronie, nie znaczy ze zrobil to legalnie.

Legalnie można pobierać z youtube i konwertować do mp3, przecież od lat to działa i nie ma z tym żadnego problemu ja pobieram poprzez mp3skull mp3skull-tube.net
    • Gość: m Re: darmowe mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 16:18
      podaj maila to "zupełnie legalnie" przesle Ci ten kawalek smile
      • Gość: jula Re: darmowe mp3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 17:02
        mój e-mail avemi@buziaczek.pl wielkie dzięki
        • Gość: gutek Re: darmowe mp3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 17:17
          Wydział do spraw zwalczania piractwa w sieci właśnie analizuje Twoje dane osobowe :]
          • Gość: jula Re: darmowe mp3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 17:27
            ha ha ha
            • nongomery Re: darmowe mp3 29.11.04, 20:37
              Wiem że ryzykuję walką na słowa, ale zaobserwowałem tutaj polski model
              człowieka XXI wieku. Czy wy naprawdę nie możecie zrozumieć, że muzyka traci
              sens, gdy ściągamy ją sobie z neta czy nawet przez maila?
              To że XXX jest głupim czarnuchem nie oznacza wcale, że jego płyty mają lecieć
              tylko z sieci. Warto czasami docenić ciężką pracę muzyków, tak szybko odch...
              ------------------------------------
              Pozdrowienia - Dj Star (Oxygen Radio Polska)
              • Gość: jula Re: darmowe mp3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:06
                a czy ty naprawde nie możesz zrozumiec że orginalne płyty sa bardzo
                drogie,.zresztą po co kupowac cała płyte skoro podoba sie tylko 1
                piosenka.kazdy ma prawo do słuchania muzyki w taki sposób jaki chce.
              • Gość: piecyk gazowy Re: darmowe mp3 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.11.04, 08:23
                nongomery napisał:

> Wiem że ryzykuję walką na słowa, ale zaobserwowałem tutaj polski model
                > człowieka XXI wieku. Czy wy naprawdę nie możecie zrozumieć, że muzyka traci
                > sens, gdy ściągamy ją sobie z neta czy nawet przez maila?

A jak kopiujesz płytę od kolegi (albo ktoś kopiuje), to nie traci?
    • Gość: jula Re: darmowe mp3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 22:22
      I'm still waiting!!you promise!!do m
      • Gość: piecyk gazowy Re: darmowe mp3 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.11.04, 08:27
        www.jimblake.com/music/wedding/(Aerosmith)I%20Dont%20Want%20to%20Miss%20a%20Thing.mp3
        www.chaotix.net/blackrain/files/mp3/ul/aerosmith-i_dont_wanna_miss_a_thing.mp3
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka