Gość: Mefju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:47 Witajcie. Zapoznaje się powoli z muzyką CHILLOUTOWĄ , ale nie wiem jacy muzycy czy też kapele są w tym najlepsze . Nie wie mtez od czego zacząć. Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: modrzew Re: CHILLOUTOWA MYZYKA - Podajcie najlepsze CD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:23 Moim zdaniem klasyk gatunku: KLF - "Chill out" // Najpierw bedziesz rozczarowany a pozniej oczarowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer queen Re: CHILLOUTOWA MYZYKA - Podajcie najlepsze CD IP: *.toya.net.pl 06.12.04, 19:58 Spróbuj Zero 7, Air, St. Germain albo Tosca - zajebista muza. A jak juz będziesz znudzony chill-outowaniem, pieprznij se System Of A Down. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renfree Re: CHILLOUTOWA MYZYKA - Podajcie najlepsze CD IP: *.adsl.highway.telekom.at 07.12.04, 12:32 polecam szecioplytowy zestaw: Hotel Costes.......to przygotowane przez dj, ktorzy graja w tym paryskim klubie skladanki z niesamowita muzyka, a jesli cos zywszego to Bar lounge...chyba razem 4 plytki........no i radze posluchac Niedzwedzkiego w Trojce "Chill out cafe"..... Odpowiedz Link Zgłoś
ice_age_comin Re: CHILLOUTOWA MYZYKA - Podajcie najlepsze CD 07.12.04, 18:29 www.radio.com.pl/trojka/chillout/chill.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regis Re: CHILLOUTOWA MYZYKA - Podajcie najlepsze CD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 19:58 ja też specjalnie na tej muzie się nie znam ale mogę Ci polecić Smolika-bardzo fajna jego druga płyta i przede wszystkim niemiecki zespół Lali Puna - wydali 3 płyty, najlepsza jest Scary world theory, dwie pozostałe to Faking the books i Tridecoder. Bardzo ciepłe, relaksujące, jednocześnie na wysokim poziomie artystycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baret Re: CHILLOUTOWA MYZYKA - Podajcie najlepsze CD IP: *.chello.pl 07.12.04, 20:30 bardzo udany zestaw: Między Nami vol.1, 2, 3. no i Cafe Del Mar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borg Re: CHILLOUTOWA MYZYKA - Podajcie najlepsze CD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 20:54 Sięgnij po Urlicha Schnausa płyta "Far Away Trains Passing By" polecam bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bwana Re: CHILLOUTOWA MYZYKA - Podajcie najlepsze CD IP: *.chello.pl 09.12.04, 11:41 a tak, Ulrich Schnauss robi bardzo fajne rzeczy. A z bardziej znanych: Air - Moon Safari (absolutny klasyk, rzecz, ktora trzeba znac), Royksopp, Nu Spirit Helsinki (to chyba nie jest chillout, ale muza jest zajebista), no i najprzerozniejsze skladanki. Ja teraz slucham "Music for modern people vol.1". Tytul cokolwiek pretensjonalny, ale zawartosc bardzo przyjemna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Generał Re: CHILLOUTOWA MYZYKA - Podajcie najlepsze CD IP: *.atrema.deloitte.com / *.crowley.pl 08.12.04, 22:51 Thievery Coroporation to pierwsza liga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: CHILLOUTOWA MYZYKA - Podajcie najlepsze CD IP: *.icpnet.pl 10.12.04, 13:55 Moja ostatnia rewelacja to "Superclubb presents Nomads" - genialna, czarująca, porywająca, po prostu świetna. DePhazz i Cinematic Orchestra też przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
luvski Re: CHILLOUTOWA MYZYKA - Podajcie najlepsze CD 10.12.04, 15:05 Polecam Nikakoi. Nagrał dwa albumu dla berlińskiego WMF - Sestrichka i Shentimental. Nikakoi jest...Gruzinem!!!. Jego pseudo to gra słów, jak dla mnie, o zabarwieniu politycznym - 'Nobody in Russia' czyli Nikakoi Gra eklektycznie, sięga po drum&bass, używa wokalów, również w języku rosyjskim. Brzmi to wszystko niesamowicie świezo na tle gatunku, który chyba zjada własny ogon. Odpowiedz Link Zgłoś