Gość: terry IP: *.aster.pl 11.12.04, 12:52 Jak oceniacie działalność Michaela Cretu i Sandry? Tylko proszę nie o pierwszej, "gregoriańskiej" płycie, bo to sto lat temu było. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bumcykcyk2 Re: ENIGMA 11.12.04, 15:23 > Tylko proszę nie o pierwszej, "gregoriańskiej" płycie, bo to sto lat temu było. Z punktu widzenia konsumenta MTV to na tym się skończyło. Jeśli coś puszczają, to tylko chorał. A poza tym kupiłem sobie dvd 'greatest hits' Sandry. Bosssche, jak ta kobieta się posunęła, a ma dopiero 42 lata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: ENIGMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 20:40 Ostatnia płyta Enigmy" przerost formy nad treścią" .Poszukiwania nowinek, zabawa efektami i nowym sprzętem( za grube dolarki)nie wyszły Michaelowi na dobre.Zniknął specyficzny klimat, Enigma przestaje istnieć. A szkoda , bo pan Cretu zawsze miał dobrą rękę do "klimatów" czy melodyjnych utworków. Uszy mi opadły jak przesłuchałam najnowszą płytę i........nie mam ochoty jej więcej słuchać .Czuję się rozczarowana i udaję ,że ona po prostu nie istnieje. Moje wspomnienia i miłe chwile pozostana przy poprzednich. Co do Sandry, na DVD wygląda mocno nieszczególnie, natomiast trzeba ją było widzieć 2.10.2004 na koncercie Kult Der 80s w Dreznie prawie 2 lata po produkcji DVD.Skakała po scenie jak za dobrych czasów i jak na pania po 40-tce naprawdę nieźle wyglada.My mieliśmy okazję widzieć ją na żywo, prawie oko w oko. Gwarantuję ,że byś się pozytywnie zdziwił. Można zerknąć na np.www.sandracretu.prv.pl Pozdrawiam misia@street.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: ENIGMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 20:47 www.sandra.cretu.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś