Gość: zuzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 17:28 i zawiesilam sie na wham "last christmas" podajcie pliss tytuly fajnych piosenek swiatecznych.bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: świąteczne piosenki??????(skladanke robie) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.12.04, 21:12 „White Christmas” – Guns N’ Roses „Wśród nocnej ciszy” – Transmisja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: świąteczne piosenki??????(skladanke robie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 21:16 dziekuje bardzo moze jeszcze jakies znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: świąteczne piosenki??????(skladanke robie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 21:21 gwiazdkowe dzieci - lady pank do they know it's christmas - band aid Odpowiedz Link Zgłoś
negatywista Re: świąteczne piosenki??????(skladanke robie) 13.12.04, 21:25 "No presents for Christmas" King Diamond :] Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: świąteczne piosenki??????(skladanke robie) 13.12.04, 22:02 A może przejrzyj (jeśli jeszcze nie przejrzałaś) ten wątek, z ubiegłego tygodnia z tego forum. Tutaj sporo tytułów zostało napisanych forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=18449177 Pzdr. B. Odpowiedz Link Zgłoś
titush Re: świąteczne piosenki??????(skladanke robie) 13.12.04, 22:25 s club 7 - perfect christmas alicia keys - little drummer girl audrey hannah - it's december nkotb - funky funkt christmas pozdrawiam )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: świąteczne piosenki??????(skladanke robie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 09:03 wielkie dzieki zeszlotygodniowy watek przejrzalam ale prosze o wiecej!! Odpowiedz Link Zgłoś
ari Jest taka super piosneka na święta 14.12.04, 09:10 Wykonuje ją Smashing Pumpkins, ale mi tytuł wyleciał z głowy. Na pewno ktoś życzliwy zaraz poda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Jest taka super piosneka na święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 21:45 wiem!!!!! "christmas time has come" zapomnialam o niej dzieki wielkie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (*L*) Re: świąteczne piosenki??????(skladanke robie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 11:53 maryah carey - all i want for christmas is you Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: świąteczne piosenki??????(skladanke robie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 15:22 ta mam jako nr 1 na liscie Odpowiedz Link Zgłoś
paula53 Re: świąteczne piosenki??????(skladanke robie) 16.12.04, 13:14 Macy Gray - "Winter Wonderland" Odpowiedz Link Zgłoś
eirinn Re: świąteczne piosenki??????(skladanke robie) 16.12.04, 16:38 'Fairytale Of New York' The Pogues 'Driving Home For Christmas' Chris Rea 'Silent Night' Sinead O'Connor 'A Wonderful Christmas Time' (chyba) Paul McCartney 'Merry Christmas' Slade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napadalec Re: świąteczne piosenki??????(skladanke robie) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 10:38 Polecam tworczosc supergrupy Trans-Siberian Orchestra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: świąteczne piosenki??????(skladanke robie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 14:48 moze jeszcze jakies znacie?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tralalalaa Re: świąteczne piosenki??????(skladanke robie) 18.12.04, 21:57 Billy Mack "Christmas is all around"!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_63 Re: świąteczne piosenki??????(skladanke robie) 18.12.04, 22:50 Poszukaj jazzujacych koled sprzed kilku dekad np Sinatry czy Crosby'ego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nariellka Re: świąteczne piosenki??????(skladanke robie) IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 19.12.04, 12:05 Bryan Adams - Christmas time Bon Jovi - I wish every day could be like Christmas Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: świąteczne piosenki??????(skladanke robie) IP: 193.0.125.* 20.12.04, 12:26 dzieki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika_p Re: świąteczne piosenki??????(skladanke robie) IP: *.c151.petrotel.pl 21.12.04, 01:30 Kilkanaście lat temu ówczesny najpopularniejszy boysband New Kids on th Block wydał calą świąteczną płytę (Gógle mówi, ze "Merry, merry Christmas") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirkos Re: świąteczne piosenki??????(skladanke robie) IP: *.bphpbk.pl 21.12.04, 12:44 doskonały zbiór ale ja bym dodał u2 christmas ale najlepszym bezwzględnie jes band aid zwłaszcza z koncertu,smashing pumpkins ,the pogues ,wham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajron men Radujsja Russkoj Zemle - Chór Armii Czerwonej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 21:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Radujsja Russkoj Zemle - Chór Armii Czerwonej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 10:20 ) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Radujsja Russkoj Zemle - Chór Armii Czerwonej 22.12.04, 10:38 Dziwi mnie, że nikt jeszcze nie wymienił najnowszej klasycznej piosenki świątecznej. The Darkness - Christmas Time (Don't Let The Bells End). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer queen Re: Radujsja Russkoj Zemle - Chór Armii Czerwonej IP: *.toya.net.pl 22.12.04, 15:54 Queen - Thank God It's Christmas John Lennon - Happy Xmas (War Is Over) Merry Christmas Everyone - Shakin' Stevens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justysia Zuziu BRYAN ADAMS - CHRISTMAS TIME ponad wszystko! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 20:06 j.w, goraco polecam,,, sciagnij, posluchaj i powiedz jak ci sie podoba, pozdrawiam i zycze wesolych ** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Zuziu BRYAN ADAMS - CHRISTMAS TIME ponad wszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 15:11 mam ja i b.b.b.b.b. lubie ale i tak faworytem jest mariah carrey "all i want for christmas is you" pozdrawiam i dzieki za posty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annie Laurie Starr Re: Zuziu BRYAN ADAMS - CHRISTMAS TIME ponad wszy IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 16:46 Ed Harcourt "In the Bleak Midwinter" - na skladance brytyjskiego magazynu muzycznego Mojo. Odpowiedz Link Zgłoś