fxx 15.05.02, 16:06 Ma ktoś? Słyszał już ktoś całość? Proszę o recenzje... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dekris Re: MOBY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 19:48 przesluchalem raz (moze to za malo) ogolnie same smutasy w stylu Why Does My Heart... z Play a tak pozatym to nie moj styl muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczur Re: MOBY IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 20:07 Ogolnie ten sam klimat co "Play"... fortepiany, spiewy, smutki... troche zbyt smetne jak dla mnie, chwilami czuje, jakbym sluchal plyty demo. Chociaz utwor singlowy calkiem calkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: MOBY IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 01:30 Myslalem ze gosc sie 'rozwinie' - ale chyba kasa jest kasa. A kase gwarantuja sprawdzone patenty ( "Play" razem z "18" moglby stanowic jedna calosc i trudno by bylo dostrzec roznice co jest co. Jak dla mnie najnowsza plyta Oakenfolda "Bunkka" bije Moby'ego o dwie dlugosci... Jest tam czad, trip, trans - Tricky, Farrel, Ice Cube i reszta... Miód muzyka - tym co gustują w Moby'm tez sie powinna spodobac - Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borzar Re: MOBY IP: 2.1.* / *.pnu.com 20.05.02, 07:07 fxx napisał(a): > Ma ktoś? Słyszał już ktoś całość? Proszę o recenzje... > pzdr Calkiem przyzwoita. Nie jest to moze wybitne dzielo sztuki, ale jak dla mnie pierwsza ciekawa plyta w tym roku, ktora dla mnie zalapie sie na podsumowanie 2002. Maly krok w przod w stosunku do Play. Kilka kalek np. "Great Escape" to jak by This Mortal Coli z 4AD (czy ktos jeszcze pamieta?). Ale i kilka potencjalnyh przebojow np. "Jam For The Ladies" czy tez "At Least We Tried". Dobra plyta. Rewelacyjnie sprawdza sie w samochodzie. Dobre, solidne cztery gwiazdki na piec mozliwych. Odpowiedz Link Zgłoś