Dodaj do ulubionych

najgorsze piosenki jakie kiedykolwiek słyszeliście

• Gość: sem Re: najgorsze piosenki jakie kiedykolwiek słyszeliście IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 18:36
      britney "silikon" Spears wszystko jej
      • Gość: mech Re: najgorsze piosenki jakie kiedykolwiek słyszeliście IP: *.skydive.pl 29.05.02, 11:26
        ostatnio
        hey baby- no doubt
        oraz blue cafe-kochamy siebie
    • andrzej26 Re: najgorsze piosenki jakie kiedykolwiek słyszeliście 29.05.02, 20:24
      Większa część twórczości braci Golców. Szczególnie "Kiedy widzę słodycze to
      kwiczę" oraz "Ta piosenka jest zupełnie o niczym".
    • Gość: Urke Re: najgorsze piosenki jakie kiedykolwiek słyszeliście IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.05.02, 21:16
      wlasnie mam wlaczony telewizor i sa debiuty w opolu. kazdy z tych debiutow
      nadaje sie na ta liste
    • Gość: lopes Re: najgorsze piosenki jakie kiedykolwiek słyszeliście IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 17:29
      nowy nabytek polsatu Grzesiu ;] i wszystkie jego utworki te ktore nagral i te
      ktore jessczze nagra
      • Gość: eMka Re: najgorsze piosenki jakie kiedykolwiek słyszeliście IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 23:32
        Lista niestety bedzie dluga i glownie polskie produkcje.. ale jak tu byc
        patriota??
        Ich troje
        Lzy
        Monika Sewiollo (chlam juz do potegi ntej)
        byl kiedys taki zepsol seventeen- chyba reprezentowali nas na Eurovizji w 1998r

Natalia Kukulska
        Brathanki
        Britney
        Shakira

i wszystkie divovate produkcje w stylu Carey

glownie wszytskie panienki ktore pokazuja pepek bo ani nie maja gustu
        muzycnzego, ani same nie umieja nic pozadnego napisac, ani glosu nie maja.
        czy ktos widzial, zeby Suzanne Vega, Tracy Chapman, Alanis Morissette, Sinead
        O'connor, Patti SMith albo panie takie jak Faithfull czy Mitchel musialy trzasc
        tylkami, zeby sprzedac swoje kawalki? NIE...

natomaist ta zalsona girl power i boysbandy...
        ehh szkoda slow...
        lepiej wlaczyc Joy Division
        • Gość: KASIK Re: najgorsze piosenki jakie kiedykolwiek słyszeliście IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.06.02, 00:59
          ZAPOMNIAŁAM O CZCIGODNEJ NATALCE KUKULSKIEJ, ALE NIE ZGADZAM SIĘ ŻE WSZYSTKIE
          PANIENKI KTÓRE POKAZUJA PĘPEK SA DO BANI. WYŁĄCZAM Z TEGO CHER I MADONNE.
    • Gość: KASIK Re: najgorsze piosenki jakie kiedykolwiek słyszeliście IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.06.02, 00:55
      1. Ewa Bem, która dostaje nagrody, bo mąż siedzi w TVN
      2. Urszula, która pisze najbardziej częsrochowskie rymy na swiecie(ja-ma-tak-
      sra) (cię-się-nie-wie-bleee)
      3. Brathanki za całokształt a zwłaszcza za błotną nimfę Halinkę.
      • Gość: eMka Re: najgorsze piosenki jakie kiedykolwiek słyszeliście IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 01:10
        Madonna i cher to panie w wieku balzakowskim a wlasciwie juz post
        balzakowskim smile
        co do quasi nimfy blotnej oj zgadzam sie zgadzam Mlynkova niestety... styl
        zespolu folklorystycznego nie pasuje jakos do moejj wizji porzadnej muzyki.
    • momi Re: najgorsze piosenki jakie kiedykolwiek słyszeliście 02.06.02, 13:03
      Ja to ostatno nawet nie próbuję słuchać tekstów polskich piosenek...
      Nie znoszę, denerwują mnie szczególnie:
      -piosenka Beaty Kozidrak do filmu "W pustyni i w puszczy"
      -"Małe szczęścia" Kuba Badach(chyba) z R.Jansonem
      -"Piąty bieg" Budki Suflera
      -coś z ostatnich "dokonań" Urszuli(ale nie pamiętam tytułu)
      i dużo,dużo innych,ale te wierzcie mi szczególnie(kiedyś to nawet wyszłam ze
      sklepu, bo akurat słyszałam jedną z nichsmile
      • andrzej26 Re: najgorsze piosenki jakie kiedykolwiek słyszeliście 02.06.02, 14:07
        momi napisał(a):

> Ja to ostatno nawet nie próbuję słuchać tekstów polskich piosenek...

Dobrze że ktoś o tym napisał. Wynika to z tego, że autorami piosenek są
        najczęściej, dla oszczędności wytwórni płytowych, wykonawcy, albo jacyś inni
        ludzie nie mający przygotowania profesjonalnego. W związku z tym, w tych
        piosenkach jest mało myśli, albo są one przekazane w fatalny sposób.
        Nawet teksty bogini Kayah są grafomańskie (rebuso-wyliczanki typu:
        "powiem wam że kogoś znam kogoś kto zna ponoć jego samego", "ktoś mi powiedział
        że tamten powiedział by on mi powiedział", "język lata jak łopata", "dziś nie
        jest tym kim kiedyś był (...) chociaż wiem że wkrótce też nie będzie tym kim
        teraz jest").
        Albo inna gwiazda Edyta Górniak ("Wiem, że i Ty czasami musisz też
        zostawić wszystko to, co nie udaje zapomnieć się i więzi Cię", "Jak najdalej
        stąd, jak najdalej chcę biec, byle jak najdalej... Zapominam, że czy chcę tego,
        czy nie").
        O zawartości intelektualnej oraz stylistyce utworów zespołu "Ich Troje" lepiej
        nie pisać ...
    • andrzej26 Re: najgorsze piosenki jakie kiedykolwiek słyszeliście 03.06.02, 17:54
      George Michael "Freeek". Zarówno piosenka jak i teledysk są do niczego.
      • Gość: ? bajm IP: *.bj.uj.edu.pl 07.06.02, 16:32
        przy tym temacie to żelazny faworyt
    • Gość: raszefka Re: najgorsze piosenki jakie kiedykolwiek słyszeliście IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 23:03
      nie znam tytułów, pamiętam tylko fragmenty tekstów:
      "za pocałunek w tę noc i za stosunek w dzień"
      kylie minogue ze swoim lalalala - wkręca się do mózgu i doprowadza do szału
      koszmar mojego dzieciństwa: "zaopiekuj się mną nawet gdy nie będę chciał"
    • Gość: lwz Re: najgorsze piosenki jakie kiedykolwiek słyszeliście IP: 212.160.217.* 07.06.02, 23:21
      90% piosenek prezentowanych w radiu bZdet
      • vulture Re: najgorsze piosenki jakie kiedykolwiek słyszeliście 12.06.02, 11:35
        1. Urszula "Niebo dla ciebie" - za to że brzmi jak strona C singla

2. Patrycja Markowska - "Drogi kolego" - zwłaszcza za tekst

3. Czesław Niemen - "Spodchmurykapelusza" - maksimum grafomanii

4. Felicjan Andrzejczak - "Balbina" - na szczęście niewiele osób pamięta

5. Anna Jurksztowicz "Diamentowy kolczyk" - za konkluzję w postaci "La la la"

6. Whigfield - cały repertuar, bo i tak wszystko przypomina jeden długi utwór

7. Modern Talking i pokrewne - jak wyżej

8. Korn - wszystko - za to że zespół udający rockowy bardziej przypomina Boney
        M.

9. George Baker Selection - Una Paloma Blanca

10. Phil Collins - absolutnie wszystko
        • freon Gniot wszechczasów 12.06.02, 14:26
          Nie wiem, czy ktoś to kojarzy: Diamentowy kolczyk w wykonaniu Jurksztowicz,
          albo niejakiej Moniki Borys, nie pamietam. Dno nieosiągalne wydawałoby się, a
          jednak.....

pozdrawiam.
          • Gość: gosia-s Re: Gniot wszechczasów IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 12.06.02, 17:21
            Zdecydowanie ich3 "A wszystko to..."
    • Gość: sixa Re: najgorsze piosenki jakie kiedykolwiek słyszeliście IP: *.pl 21.06.02, 15:07
      kayah szczególnie supermenka i na językach - wyjątkowy bełkot, fleciki to jej
      jedyny udany przebój, bregovicia nie wspomnę bo to zupełnie inna kategoria
      kasia nosowska - wyłącznie płyty solowe (milena i sushi) - totalny śmietnik,
      dziwię się że to co śpiewa z heyem jest genialne a sama daje się wpuścić w
      taki szajs
    • madzia1902 Re: najgorsze piosenki jakie kiedykolwiek słyszeliście 21.06.02, 15:15
      "Rzeka marzeń" czy coś takiego Beata z Pustyni i Puszczy
      "Piąty bieg" Budka Suflera
      "Pędzą konie" Golec uOrkiestra
    • mariusz_k Re: najgorsze piosenki jakie kiedykolwiek słyszeliście 25.06.02, 01:33
      Hit radzieckiego disco polo (disco rusolo?) z lat 80-tych: BIEŁYJE ROZY!!! To był mój koszmar w podstawówce, teraz już wiem czemu chorowałem 2 miesiace z rzedu w siodmej klasie!
    • Gość: mazia Re: najgorsze piosenki jakie kiedykolwiek słyszeliście IP: 2.4.STABLE* / 172.28.9.* 25.06.02, 15:55
      Zdecydowanie : Żółty jesienny liść J. Laskowskiego
    • Gość: Krwawa M Re: najgorsze piosenki jakie kiedykolwiek słyszeliście IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.06.02, 16:53
      wszystkie zespołu Ich Troje, Kai Paschalskiej i Stachurskiego.
    • vulture Re: najgorsze piosenki jakie kiedykolwiek słyszeliście 27.06.02, 22:40
      przypominało mi się:

"Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina, starszy czy młodszy, chłopak czy
      dziewczyna"... smile))))
      • Gość: NIN Re: najgorsze piosenki jakie kiedykolwiek słyszeliście IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.06.02, 11:30
        vulture napisał(a):

> przypominało mi się:
        >
        > "Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina, starszy czy młodszy, chłopak czy
        > dziewczyna"... smile))))

W tym przypadku nie chodzi tylko o (muzykę?), ale i o wyjątkowo durny tekst....

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka