bzyka_87 13.01.05, 20:53 czy ktoś ma jej solową płytę?? jakie wrażenia czy jesteście zawiedzeni czy moze zszokowania pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ihopeyouwilllikeme Re: Gwen Stefani 14.01.05, 12:53 > czy ktoś ma jej solową płytę?? jakie wrażenia czy jesteście zawiedzeni czy > moze zszokowania pozytywnie. Ja mam. Ani to, ani to, jest dokładnie taka jak myślałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frd Re: Gwen Stefani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 23:51 Jest bardzo miło. Andre3000, neptuni, johny vulture. sąrocjowe rytmy, diskowate utwory, melancholijne podrygi, japonskie songi, glamur z hameryki, pomiesznaie z poplątaniem. jest dobrze, ale nie świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Gwen Stefani 03.05.05, 00:04 no i najbardziej denerwujaca piosenka ostatnich tygodni..czyli "rich girl" Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Gwen Stefani 03.05.05, 00:08 mallina napisała: > no i najbardziej denerwujaca piosenka ostatnich tygodni..czyli "rich girl" Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robercik Re: Gwen Stefani IP: *.chello.pl 03.05.05, 00:15 Gwen Stefani to największa tandeciara współczesnego szołbiznesu. Odpowiedz Link Zgłoś
pestka_pomaranczy Re: Gwen Stefani 03.05.05, 14:04 Gwen w okresie kiedy była w zespole zdawała sie być inna, miała tzw. power, charyzmę i to coś, co przyciągało - była chłopaciarą ale o wielkim wdzięku, dużej dozie kobiecości... Spodziewałam sie, ze LAMB będzie inne niż dokonania zespołu, no ale mimo że piosenki nie są złe, to jednak zupełnie odbiegają od ND... A na dodatek Gwen udziwniła się do granic możliwości, stała się bardziej komercyjnai wogóle stworzyła wokół siebie tę całą kiczowatą otoczkę z Harajuku Girls na czele I mimo, ze LAMB płytą złą nie jest, gdyż można się przy niej świetnie bawić to mi, osobie dla której No Doubt to ukochana kapela, nie podoba się... Dlatego czekam z niecierpliwością aż Gwen znormalnieje i znowu nagra z ND płytę (podobno w 2006 ma to nastąpić ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer queen Re: Gwen Stefani IP: *.toya.net.pl 03.05.05, 14:38 Znam tylko single, i tak jak dwa pierwsze jakos nie zrobily na mnie wielkiego wrazenia, tak ten najnowszy ("Hollaback Girl") jest po prostu zajebisty. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Gwen Stefani 04.05.05, 07:40 po pierwszym singlu z tej plyty (What you're waiting for) mialem wielkie nadzieje, bo kawalek swietny, a do tego genialny teledysk niestety plyta rozczarowuje taki tam 'bubble pop electric' i nic ponad to troche szkoda, bo mimo wszystko lubie Gwen Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Gwen Stefani 04.05.05, 15:11 Fajne teledyski - przyjemnie się ogląda, a muzyczka może być, ogólnie lubię ją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijek Re: Gwen Stefani IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 04.05.05, 21:54 nie lubie jej, bo ma małe cycki... Odpowiedz Link Zgłoś