bukowski27 23.05.02, 11:26 czy ja widzialem w tym klipie trickiego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ydorius Re: parabola -tool-tricky(?) 23.05.02, 11:30 buk, chyba mamy podobne przywidzenia. Od miesiąca się wgapiam i też mi wychodzi, że to Tricky... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 albo 23.05.02, 12:13 pijemy to samo)) ale klip swoja droga stanal na wysokosci oczekiwan moich... jak zawse zzreszta... hmmm... tak sobie mysle ze gdyby tricky+tool zaczeli wposlprace nie tylko na video ale i w nagrywalni to mogly im calkiiem ciekawy projekt wyjsc... he. mysle ze plyta to bym nie wzgardzil... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: albo 23.05.02, 13:33 końcówka jest najlepsza moim skromym zdaniem (ale może to wynik upojenia alkoholowego spowodowanego tym, co pijemy ). Tricky + Tool to rzeczywiście mogłoby być coś. Obaczymy. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: albo IP: *.katowice.agora.pl 23.05.02, 13:43 zgadza się - koncówka to prawdziwy komiks - chyba jeszcze nigdy tool nie polecial w taki kwas Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 lubie takie nawiazania do motywow znanych 23.05.02, 15:17 jak w tym przypadku do motywu okladki. a w zeszlym roku po usa tool zafundowal sobie trase z king crimson... i to jak czytalem po malych kilkusetosobowych klubach... duzo bym dal... duzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: lubie takie nawiazania do motywow znanych IP: *.de.ihost.com 23.05.02, 16:41 bukowski27 napisał(a): > jak w tym przypadku do motywu okladki. a w zeszlym roku po usa tool zafundowal > sobie trase z king crimson... i to jak czytalem po malych kilkusetosobowych > klubach... duzo bym dal... duzo... no tak. w Spodku to nie bedzie to samo... ale pewnie pokaza ten nowy klip na telebimie. koncowka rzeczywiscie rozwala..... polecam stronke tego grafika ktory robil okladke do Lateralus : www.alexgrey.com pozdr! ksenia ) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: lubie takie nawiazania do motywow znanych 23.05.02, 18:21 No nie wiem... Wszystko w ten sam deseń... To nie jest już sztuka tylko ideologia moim zdaniem, a przynajmniej niezła fiksacja... dziwne, jakby facet nie umiał znaleźć dystansu do samego siebie... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: lubie takie nawiazania do motywow znanych 24.05.02, 15:50 Dokladnie to jest ideologia, kolesie z toola wielokrotnie mowili ze są zafascynowani (jezeli napisze zle to prosze nie zwyzywajcie mnie) latrymologią, czy jakos tak, motyw wody, ktora oczyszcza cialo i dusze i wiele innych takich spraw. Wystarczy spojrzec na teledysk do aenimy- wody tam od cholery. Mozliwe ze w ostatnim klpie tez cos jest co wiąze sie z tą ideologią - nie wiem w glowie A.Jonesa nie siedze w nawiązaniu do wczesniejszych postow- w tym teledysku naprawde wystepuje tricky, ale o inicjatywie aby cos razem w przyszlosci zrobli niestety nie slyszalem pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniaag1 Re: lubie takie nawiazania do motywow znanych IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 24.05.02, 15:52 Moze lakrymologia? Byle nie latrynologia, bo to juz by bylo troszke podejrzane. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: lubie takie nawiazania do motywow znanych 24.05.02, 16:40 calkiem mozliwe ze to jest wlasnie lakrymologia, faktycznie niedobrze byloby gdyby to byla latrynologia- chociaz kto wie, motyw wody pasowalby idealnie Odpowiedz Link Zgłoś