Gość: ewelin IP: 213.76.100.* 20.06.01, 16:35 Wczorajszy koncert byl rewelacyjny! Sting zaczarowal wszystkich, szkoda tylko, ze na tak krotko. ale warto zyc dla takich chwil!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: clex Re: Kocham Stinga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 23:32 kto nie był , niech żałuje, rewelacja za tak niską cenę dwie legendy na jednej scenie, nawet Kaśka nie wypadła tak blado jak dotychczas. Pomysłodawcy - Dziękiiiiiiiiiiii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stef Re: Kocham Stinga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 13:05 Ten koncert byl niesamowity ! ! Atmosfera tez byla rewelacyjna. A myslalam, ze przyjda same dinozaury!! Sting to geniusz, a najbardziej kocham go za to, ze spiewal kawalki The Police. I za "Mad About You", a takze za to, czego zabraklo: "Why should I cry for you?", "When we dance" i oczywiscie "Don't stand so close to me". Szkoda tylko, ze prawie nic nie widzialam. Ale mat jego glosu wszystko wynagrodzi!! Kiedy znowu przyjezdza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Kocham Stinga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 23.06.01, 00:00 Kuuurwa! ludzie, troche krytycyzmu. koncert byl na 3+. facet nas po prostu olal. a to, ze spiewa niezle, to inna rzecz. bylem na kilku koncertach Stinga z roznych jego tras, wiec wiem, co mowie. stac go na wiecej. szczerze mowiac, wolalbym przez te 1,5( a mialo byc co najmniej 2!!!) godziny sluchac Planta. to jest gosciu! nie rozumiem zupelnie, dlaczego artysta tej klasy zgodzil sie wystepowac jako support. tamtego wieczoeru wolalbym, zeby role sie odwrocily. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluesfan Re: Kocham Stinga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 158.75.2.* 26.06.01, 00:00 No wiec obejrzalem sobie w nocy ponownie (strasznie okrojony niestety) koncert Planta i utwierdzilem sie w przekonaniu, ze byl on o wiele lepszy od Stinga. Zespol Stinga dosc mechanicznie odegral swoje, natomiast wklad Planta i jego muzykow w to, co grali byl duzo bardziej tworczy. Znakomita byla jego wersja "Hey, Joe" Hendrixa (wcale nie "piece of shit", jak Plant zazartowal), doskonale bylo "I''m gonna quit you babe" (nie bylo w TV), swietny byl tez ostatni kawalek. W "Whole lotta love" na poczatku brakowalo mi Page''a, ale potem sie przyzwyczailem. Obaj gitarzysci Planta byli swietni! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azet Re: Kocham Stinga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.publikator.com.pl 28.06.01, 16:17 A ja bym - przepraszam za ignorancje - chcial sie dowiedziec od kogos, kto wie, co to wczoraj, tj, 27.06.01, zagralo w tvn wieczorem poznym o jedenastej. To znaczy wiem, ze to Sting zagral, ale moze ktos wie, co to za koncert i gdzie sie odbyl, bo oczywiscie te pajace nie powiedzieli, bo po co - wazniejsi sponsorzy niz widz przed telewizorem. Pozdrawiam azet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluesfan Re: Kocham Stinga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 158.75.2.* 28.06.01, 16:27 To byl wlasnie ten warszawski koncert z 19-go! Druga czesc, pierwsza byla w zeszla srode. Tez okrojone, "Fragile" sie nie zmiescilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azet Re: Kocham Stinga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.publikator.com.pl 28.06.01, 16:20 A nie ma kolega nagranego Stinga? Bo ja bym nagranie kolegi lub jego kopie zamienil na bilety nbp, bo chce se plyte zrobic. Dobrze grali, a mnie ucieklo. pozdrawiam azet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluesfan Re: Kocham Stinga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 158.75.2.* 28.06.01, 16:28 Nie mam, u mnie na prowincji TVN dosc kiepsko odbiera, a i wideo szwankuje niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Kocham Stinga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 04.08.01, 19:04 Tak, ale tego starego. Malzenstwo i cieplo rodzinne wedlug mnie zle wplywa na jego tworczosc. Jego najlepsza plyta jest ...NOTHING LIKE THE SUN, ktora skomponowal po smierci matki i jej takze ja zadedykowal. Odpowiedz Link Zgłoś