Dodaj do ulubionych

Kocham Stinga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: 213.76.100.* 20.06.01, 16:35
Wczorajszy koncert byl rewelacyjny! Sting zaczarowal wszystkich, szkoda tylko,
ze na tak krotko. ale warto zyc dla takich chwil!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: clex Re: Kocham Stinga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 23:32
      kto nie był , niech żałuje, rewelacja za tak niską cenę dwie legendy na jednej
      scenie, nawet Kaśka nie wypadła tak blado jak dotychczas. Pomysłodawcy -
      Dziękiiiiiiiiiiii.
    • Gość: Stef Re: Kocham Stinga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 13:05
      Ten koncert byl niesamowity ! ! Atmosfera tez byla rewelacyjna. A myslalam, ze przyjda same
      dinozaury!! Sting to geniusz, a najbardziej kocham go za to, ze spiewal kawalki The Police. I za "Mad
      About You", a takze za to, czego zabraklo: "Why should I cry for you?", "When we dance" i oczywiscie
      "Don't stand so close to me". Szkoda tylko, ze prawie nic nie widzialam. Ale mat jego glosu wszystko
      wynagrodzi!! Kiedy znowu przyjezdza?
      • Gość: Karol Re: Kocham Stinga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 23.06.01, 00:00
        Kuuurwa!
        ludzie, troche krytycyzmu.
        koncert byl na 3+.
        facet nas po prostu olal. a to, ze spiewa niezle, to inna rzecz.
        bylem na kilku koncertach Stinga z roznych jego tras, wiec wiem, co mowie.
        stac go na wiecej. szczerze mowiac, wolalbym przez te 1,5( a mialo byc co
        najmniej 2!!!) godziny sluchac Planta. to jest gosciu!
        nie rozumiem zupelnie, dlaczego artysta tej klasy zgodzil sie wystepowac jako
        support.
        tamtego wieczoeru wolalbym, zeby role sie odwrocily.

• Gość: bluesfan Re: Kocham Stinga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 158.75.2.* 26.06.01, 00:00
          No wiec obejrzalem sobie w nocy ponownie (strasznie
          okrojony niestety) koncert Planta i utwierdzilem sie w
          przekonaniu, ze byl on o wiele lepszy od Stinga.
          Zespol Stinga dosc mechanicznie odegral swoje,
          natomiast wklad Planta i jego muzykow w to, co grali
          byl duzo bardziej tworczy. Znakomita byla jego wersja
          "Hey, Joe" Hendrixa (wcale nie "piece of shit", jak
          Plant zazartowal), doskonale bylo "I''m gonna quit you
          babe" (nie bylo w TV), swietny byl tez ostatni
          kawalek. W "Whole lotta love" na poczatku brakowalo mi
          Page''a, ale potem sie przyzwyczailem. Obaj gitarzysci
          Planta byli swietni!

Pozdrawiam!
          • Gość: azet Re: Kocham Stinga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.publikator.com.pl 28.06.01, 16:17
            A ja bym - przepraszam za ignorancje - chcial sie dowiedziec od kogos, kto wie,
            co to wczoraj, tj, 27.06.01, zagralo w tvn wieczorem poznym o jedenastej.
            To znaczy wiem, ze to Sting zagral, ale moze ktos wie, co to za koncert i gdzie
            sie odbyl, bo oczywiscie te pajace nie powiedzieli, bo po co - wazniejsi
            sponsorzy niz widz przed telewizorem.

Pozdrawiam
            azet
            • Gość: bluesfan Re: Kocham Stinga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 158.75.2.* 28.06.01, 16:27
              To byl wlasnie ten warszawski koncert z 19-go! Druga
              czesc, pierwsza byla w zeszla srode. Tez okrojone,
              "Fragile" sie nie zmiescilo.
          • Gość: azet Re: Kocham Stinga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.publikator.com.pl 28.06.01, 16:20
            A nie ma kolega nagranego Stinga? Bo ja bym nagranie kolegi lub jego kopie
            zamienil na bilety nbp, bo chce se plyte zrobic. Dobrze grali, a mnie ucieklo.

pozdrawiam
            azet
            • Gość: bluesfan Re: Kocham Stinga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 158.75.2.* 28.06.01, 16:28
              Nie mam, u mnie na prowincji TVN dosc kiepsko odbiera,
              a i wideo szwankuje niestety sad
    • Gość: mada Re: Kocham Stinga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 04.08.01, 19:04
      Tak, ale tego starego. Malzenstwo i cieplo rodzinne wedlug mnie zle wplywa na
      jego tworczosc. Jego najlepsza plyta jest ...NOTHING LIKE THE SUN, ktora
      skomponowal po smierci matki i jej takze ja zadedykowal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka