Gość: TenKtorySlyszy IP: 129.109.63.* 21.01.05, 20:46 Tyle nowej muzyki, a tu nastepne czolobicie w kierunku Pata Metheny. Ludzie kiedy zauwzycie, ze w muzyce dzieje wiele ciekawszych rzeczy niz kolejny Pat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pat M. Jezeli juz w pierwszym zdaniu IP: *.nap.wideopenwest.com 21.01.05, 21:43 recenzji jest blad ( w USA plyta trafi do sklepow 25-tego we wtorek) to czy reszcie tekstu mozna wierzyc? >"W poniedziałek do sklepów na całym świecie trafi od dawna oczekiwany album Pat Metheny Group "The Way Up"." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaw Re: Jezeli juz w pierwszym zdaniu IP: 81.210.22.* 24.01.05, 13:06 Gdyby autor recenzji nie rabnal sie w dacie premiery to czy inaczej odebral by muzyke na plycie? Puknij sie w czolo czlowieku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baret Re: Nowa płyta Pat Metheny Group IP: *.chello.pl 21.01.05, 22:38 musisz byc ..bardzo nieszczesliwy skoro próbujesz podważać muzyke Pata. Jesli Ciebie on nie interesuje to nie czytaj. I nie pisz głupstw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Pat i polityka? IP: *.hist.uj.edu.pl 22.01.05, 00:59 Zdumiewa mnie ton wypowiedzi Pata na temat zgoła niemuzyczny. Dotąd artysta ten raczej unikał politycznych tematów, wydawał się być ponad tym bagnem. Cóż, po zaprzysiężeniu Busha na drugą kadencję trudno się dziwić, że nawet tak uroczy marzyciel w końcu się złamał. Wątpię by Condi, a tym bardziej George W. słuchali Pata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promotor Re: Nowa płyta Pat Metheny Group IP: *.sympatico.ca 22.01.05, 01:08 www.rumoursaboutangels.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trup w szafie to gó.. słuchają tylko w polsce... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.01.05, 16:40 a pieprzą że na całym świecie. kiedy zrozumiecie że polska to nie ćały świat ciemnaki?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no tak, Re: to gó.. słuchają tylko w polsce... IP: *.client.comcast.net 22.01.05, 19:07 www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=1746 www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=1746 Odpowiedz Link Zgłoś
tomeeeek Re: to gó.. słuchają tylko w polsce... 23.01.05, 04:06 Gość portalu: trup w szafie napisał(a): > a pieprzą że na całym świecie. kiedy zrozumiecie że polska to nie ćały świat > ciemnaki?! Wracaj do Britney człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOKTOR MUREK tekst sponsorowany przez radiopin IP: 81.219.8.* 23.01.05, 11:44 a wiec zapewne i Trzcinskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Nowa płyta Pat Metheny Group IP: *.proxy.aol.com 23.01.05, 18:57 Tyle ciekawego?O czym mowisz?techno,rapp,a moze hip hop-chyba nie o tym mowisz.A moze naprawde dzieje sie cos ciekawego,a ja nic nie wiem ?! Odpowiedz Link Zgłoś
ari Fryz 23.01.05, 21:09 Przepraszam za niemuzyczną, osobistą wycieczkę,ale gość mógłby w końcu udać się od przyzwoitego zakładu fryzjerskiego i zgolić tą enerdowską czuprynę. Podobnie jak Mike Stern, który zresztą tez niesamowicie na gitarze pomyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red.akcja Re: Nowa płyta Pat Metheny Group IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.01.05, 00:26 Słuchałem. Jestem ZA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Nowa płyta Pat Metheny Group IP: 80.54.211.* 24.01.05, 20:39 Coś tu sie chyba wam popieprzyło.Artykuł jest o płycie,o muzyce.Czekałem na tą płytę,posłuchałem i chce poznać opinie innych o muzyce a nie stylistów.Po dwóch przesłuchaniach wydaje mi sie strasznie przeładowana,z tego może być dobra muzyka na koncertach.jeszcze jeden szczegół,nie wiem czy to zamierzone,czy płyta źle nagrana ,ale piano brzmi momentami nieciekawie Odpowiedz Link Zgłoś