Dodaj do ulubionych

Nowa płyta Pat Metheny Group

IP: 129.109.63.* 21.01.05, 20:46
Tyle nowej muzyki, a tu nastepne czolobicie w kierunku Pata Metheny. Ludzie
kiedy zauwzycie, ze w muzyce dzieje wiele ciekawszych rzeczy niz kolejny Pat?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pat M. Jezeli juz w pierwszym zdaniu IP: *.nap.wideopenwest.com 21.01.05, 21:43
      recenzji jest blad ( w USA plyta trafi do sklepow 25-tego we wtorek) to czy
      reszcie tekstu mozna wierzyc?

>"W poniedziałek do sklepów na całym świecie trafi od dawna oczekiwany album Pat
      Metheny Group "The Way Up"."
      • Gość: olaw Re: Jezeli juz w pierwszym zdaniu IP: 81.210.22.* 24.01.05, 13:06
        Gdyby autor recenzji nie rabnal sie w dacie premiery to czy inaczej odebral by
        muzyke na plycie? Puknij sie w czolo czlowieku...
    • Gość: baret Re: Nowa płyta Pat Metheny Group IP: *.chello.pl 21.01.05, 22:38
      musisz byc ..bardzo nieszczesliwy skoro próbujesz podważać muzyke Pata.
      Jesli Ciebie on nie interesuje to nie czytaj. I nie pisz głupstw.
    • Gość: Pedro Pat i polityka? IP: *.hist.uj.edu.pl 22.01.05, 00:59
      Zdumiewa mnie ton wypowiedzi Pata na temat zgoła niemuzyczny. Dotąd artysta ten
      raczej unikał politycznych tematów, wydawał się być ponad tym bagnem. Cóż, po
      zaprzysiężeniu Busha na drugą kadencję trudno się dziwić, że nawet tak uroczy
      marzyciel w końcu się złamał. Wątpię by Condi, a tym bardziej George W.
      słuchali Pata.
    • Gość: promotor Re: Nowa płyta Pat Metheny Group IP: *.sympatico.ca 22.01.05, 01:08
      www.rumoursaboutangels.com
    • Gość: trup w szafie to gó.. słuchają tylko w polsce... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.01.05, 16:40
      a pieprzą że na całym świecie. kiedy zrozumiecie że polska to nie ćały świat
      ciemnaki?!
      • Gość: no tak, Re: to gó.. słuchają tylko w polsce... IP: *.client.comcast.net 22.01.05, 19:07

www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=1746

www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=1746
      • tomeeeek Re: to gó.. słuchają tylko w polsce... 23.01.05, 04:06
        Gość portalu: trup w szafie napisał(a):
        > a pieprzą że na całym świecie. kiedy zrozumiecie że polska to nie ćały świat
        > ciemnaki?!

Wracaj do Britney człowieku.
    • Gość: DOKTOR MUREK tekst sponsorowany przez radiopin IP: 81.219.8.* 23.01.05, 11:44
      a wiec zapewne i Trzcinskiego
    • Gość: Aga Re: Nowa płyta Pat Metheny Group IP: *.proxy.aol.com 23.01.05, 18:57
      Tyle ciekawego?O czym mowisz?techno,rapp,a moze hip hop-chyba nie o tym
      mowisz.A moze naprawde dzieje sie cos ciekawego,a ja nic nie wiem ?!
    • ari Fryz 23.01.05, 21:09
      Przepraszam za niemuzyczną, osobistą wycieczkę,ale gość mógłby w końcu udać się
      od przyzwoitego zakładu fryzjerskiego i zgolić tą enerdowską czuprynę.
      Podobnie jak Mike Stern, który zresztą tez niesamowicie na gitarze pomyka.
    • Gość: red.akcja Re: Nowa płyta Pat Metheny Group IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.01.05, 00:26
      Słuchałem. Jestem ZA.
    • Gość: Maciek Re: Nowa płyta Pat Metheny Group IP: 80.54.211.* 24.01.05, 20:39
      Coś tu sie chyba wam popieprzyło.Artykuł jest o płycie,o muzyce.Czekałem na tą
      płytę,posłuchałem i chce poznać opinie innych o muzyce a nie stylistów.Po dwóch
      przesłuchaniach wydaje mi sie strasznie przeładowana,z tego może być dobra
      muzyka na koncertach.jeszcze jeden szczegół,nie wiem czy to zamierzone,czy
      płyta źle nagrana ,ale piano brzmi momentami nieciekawie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka