Dodaj do ulubionych

UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE

• Gość: ehydrytwej grzmocenia bajmu w stacjach zet i rmf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:00
      NIE NAWIDZĘ pani pasztetowej kozidrak i ich "nowych przebojów", które słychac
      rano, we dnie, wieczór, w nocy...KOSHMARRrrr
    • Gość: m jak majonez Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 80.50.167.* 03.02.05, 20:15
      mnie przez cały wakacje meczyli polskim hip hopem więc wszystko znosze, tylko
      czasmi jak słysze tego pisklaka z Twoface albo to ckliwe I'm here without you,
      baby to mam ochote wywalić okno prosto na trabanta mojego sąsiada
      P.S. dobrze że już rzadziej puszczaja tego gosta co wygladał jak połączenie
      hipisa z trupem, śpiewali coś "In the shadow"
    • Gość: m jak majonez Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 80.50.167.* 03.02.05, 20:15
      mnie przez cały wakacje meczyli polskim hip hopem więc wszystko znosze, tylko
      czasmi jak słysze tego pisklaka z Twoface albo to ckliwe I'm here without you,
      baby to mam ochote wywalić okno prosto na trabanta mojego sąsiada
      P.S. dobrze że już rzadziej puszczaja tego gosta co wygladał jak połączenie
      hipisa z trupem, śpiewali coś "In the shadow"
      • ronner Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 03.02.05, 23:45
        1) Lady Punk - WSZYSTKO!!! Niesamowita grafomania, fatalne kompozycje,
        nienawidze!!!
        2) T Love - cała twórczość tego zespołu powstała w XXI wieku -
        szczególnie "połóź pistolet na stół" - niestety żadna stacja radiowa nie
        potrafi oprzec się pokusie katowania nas tym kawałkiem,
        3) Orange Blue - You've got that smile (!!!!!!!!!!!!!) - straszne!
        4) Alicia Keys - I try, miauczenio-jęczenie bez celu,
        5) Macy Gray - I try

Mozna do tego oczywiscie dodać wiekszosc kawalkow Bajmu w
        stylu "...powiedziałam Boże mój...", Czerwonowłosego i małżonkę, zdecydowanie
        fatalny Perfect, Budkę Suflera i kilka innych kawałków...
        • Gość: kalina Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 80.50.167.* 04.02.05, 09:13
          dokładnie, jeszcze teksty jak to ona szuka ciagle miłości....troche
          niesmaczne big_grin
          Jeszcze dodałabym koszmarne Evanescence...niby że to rock gotycki, śmiechu
          warte !
    • wolfspider Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 04.02.05, 15:23
      Testosteron , reka sama siega do kieszeni gdzie otwiera sie noz.
      • Gość: ANTYgona Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 82.160.57.* 04.02.05, 21:56
        ..a że nikt nie wspomniał naszego wspaniałego polskiego zespołu Blue Cafe ??
        czyzby teksty w stylu 'sweet song, love song... ' + rechoczacy glos wokalistki
        tylko mnie doprowadzaly do szału?? wink)
        • Gość: jaija Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.02.05, 00:30
          S(hity)BLUE CAFE rzeczywiście doprowadzały do szału, kiedyś siedziałam u
          dentystki i sama nie wiem, co było większą torturą - borowanie, czy słuchanie
          Tatiany O. i jej żabienia. Ale, na szczęście, ostatnio jakoś mniej słychac ten
          nudny, wtórny i mało kreatywny zespół. Ponoć T.O. powiedziała, że zmieni styl
          ubierania się (z rozbierania, bo tylko to potrafiła) i nie będzie już żabić.
          Musieliby jeszcze zacząć grać coś własnego, ale to się chyba nie udabig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          • Gość: Sylwoonia Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 19:08
            zgadzam się...Blue Cafe to dno...na tym samym poziomie jest jeszcze Kayah ze
            swoją załosną piosenką Testosteron, Mandaryna (przeciez ona w ogóle nie potrafi
            śpiewać!!), jej kochany czrwonowłosy mąż, także bez głosu i talentu, prawie
            cały polski hh,i oczywiśie Ivan i Delfin...(jak można z czymś takim wyskoczyć
            na eurowizji...pośmiewisko!). Do najgorszych piosenek zaliczam też utwory tych
            kilku pedałków, którzy nie spiewają od jakiegos czasu (i dobrzetongue_out) -BSB.
    • rybosomek Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 04.02.05, 23:52
      hmmm niecierpie kasi kowalskiej i tych jej pretensjonalnych tekstów
    • waldemar_pawlak "Ten kraj jest nasz i wasz" /bt. 05.02.05, 00:03

• Gość: GoMi Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 12:25
      Mnóstwo tego jest. Chociażby chłam z lat osiemdziesiątych z niejakim Limalhem
      na czele ("Neverending story").
      A teraz? Sylwia Wiśniewska i jej "12 łez". Brr...!
      No i może jeszcze Beata K. i Bajm. Ściska mnie, jak słyszę: "Kocham Cię,
      uciekają myśli złe..."
      Żenujące są też te "wielkie powroty" gwiazd lat osiemdziesiątych, takich jak
      Kombi, czy Papa Dance. Kto daje na to kasę?
    • Gość: Paweł Combi - każde pokolenie IP: *.visp.energis.pl 13.06.05, 22:08
      Nienawidze tej piosenki bo naokrągło puszczają ją w radiu i szlag może trafia
      jak sie ją słyszy 3 do 5 razy dziennie.Tymbardziej że wcale nie jest jakaś
      szczególna.
      • Gość: benek Re: Combi - każde pokolenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 00:09
        oj zgadzam się z tym
        histerii dostaje słysząc to !!!
        I pr PR tłucze to na okrągło
        podobnie jak "Teeeeeeeeeeego chciałam - brrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • gaiaa Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 14.06.05, 15:25
      Gość portalu: levee napisał(a):

> "Trudno tak" Bartosiewicz i Krawczyka bodajże. Brrrr!!!!....

Przez ten utwór wymusiłam kiedyś zmianę stacji w pracy z zetki na cokolwiek. W
      ogóle dostaję dreszczy, kiedy słyszę Krawczyka solo czy w duecie z kimkolwiek.
      Ten gość na niezłe kawałki tylko z lat 70-tych.

Poza tym De Mono - absolutnie wszystko
      George Michael - jak wyżej.

Mogłabym jeszcze długo wymieniać, ale daruję sobię, bo takich artystów ze
      spalonego teatru jak Mandaryna czy Ivan i Delfin nie mam okazji słuchać
      (mimowolnie) na codzień.
    • mawkish nienawidzę 14.06.05, 15:59
      1. The Razmus "In the shadows"
      2. Eros Ramazotti.

Jednak pisanie typu: "nienawidzę ich troje, i jak to było..eee...'powiedz,
      czemu...' jest ŻAŁOSNE. Skoro już coś robimy, róbmy to dobrze.
    • Gość: bleee Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 14.06.05, 17:05
      oj będzie tego niestety dużo...
      przykładowo:
      # "... milość nad morzem udać się nie może.." - w Trójce często leci
      # Final Countdown - Europe(?)
      # My World - Guns N' Roses
      # It's raining man - geri cośtam
      # Ecstasy - Atb
      # cała Beata
      # cały Rynkowski
      # Kombi
    • Gość: asia Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 213.199.215.* 14.06.05, 19:56
      Ten kawałek co w "refrenie"jest <lonelyyyy,coś tam loooooneelyy....>a zaśpiewane
      (?)jest głosikiem takim jak z reklam głupich dzwonków do telefonów..chyba to
      jest przetworzone komputerowo..Okropność!!!Czy tylko ja TAK nienawidzę
      tego "utforu"???
      • Gość: Obłok Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.idea.pl 14.06.05, 23:19
        Ja nienawidzę Pink Floyd, King Crimson, Led Zeppelin, The Doors i The Mars
        Volta. Każda piosenka tych zespołów to dla mnie dno!
        • digan Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 02.07.05, 22:46
          Obłok, dojebałeś na całej linii ;P Jak na to nie patrzeć, FLydzi, Zeppelini i
          Doorsi zrobili tyle dla muzyki, że ich po prostu nie da się nie lubić. Zawsze
          trafisz na ich ślad smile
    • Gość: me Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.arkonskie.v.pl 15.06.05, 21:24
      NIENAWIDZE Kkukulskiej, cholerne straszydlo i beztalencie na chama swego czasu
      puszczane w mediach , zygalam ZYGALAM jak to slyszlalam!!! ZAMKNIJ RYLO WSTRETNA
      BABO !!!!!!!
      uff ulzylo
      Ponadto nienawidze kowalskiej, ale to samotna matka, wiec ma przesrane i bez
      mojej niecheci, wiec nie bede taka zajadliwa.
      Nienawidze takze polskiego hip hopu ( tych zalosnych tlusciochow jak im tam tede
      i cos tam, maja program na vive ktory jakims cudem leci ilekroc wlacze ta
      stacje, ciekawe ze im nikt nie powiedzial ze moze ich sadlo straszy ludzi), tego
      potwora z budki suflera i jego kolege rownie uroczego z perfektu ( oba zespoly
      sa w lidze znienawidzonych przezemnie). Ponadto nieznosze celiny d., tych
      wszystkich francuskojezycznych g...., niemieckich wokalistek ( tyle tego g... u
      nas leci ze az strach).
      Najgorsze jest to, ze nic bym do kukulskiej i kowlaskiej nie miala, ot kolejne
      pasztety i beztalencia, ale to ze je ciagle puszczali a kowalska nadal
      puszczaja, spowodowalo ze zywie wobec tych biednych kobiet czysta nienawisc.
      Dzien w ktorym przestana spiewac bedzie dniem w ktorym pojde do kosciola
      dziekowac Bogu za to ze sie zamknely . Maja te swoje potworki male to niech sie
      nimi zajmuja a nie ciagle produkuja takie same w brzmieniu i txt "utwory" .
      Nawet Ich Troje cenie o niebo wyzej, disco polo stoi wyzej niz tworczos tych
      "pan".
      • Gość: Leśmian Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.idea.pl 15.06.05, 22:03
        Założę się, że nie pójdziesz do kościoła.
        • Gość: ehh Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 16.06.05, 07:46
          *50 Cent - "Candy shop" o matko, na samą myśl o tym chce mi się rzygać....jadnak 3/4 Polski jest tą piosenką zachwycona...porażka!
          *Kombi - "Pokolenie" (skręt kiszek)

oprócz tego: cały amerykański, czarny hip hop; Monika Brodka; Wilki ( i stare i nowe). Jest tego cała lista, bo wykonawców których lubię zazwyczaj nie puszczają w radiu a tym bardziej w telewizji wink
    • przemas83 Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 30.06.05, 13:38
      Nowy kawałek Smrodki.
    • constantlyamazed Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 01.07.05, 16:16
      Nie ma nic gorszego niż niejakie "Satisfaction"-jakiegoś Beny'ego czy
      kogoś.Brrrrrrrr!!!!!Większość w/w Kaś Kowalskich,Krawczyków,Bajmów i większości
      lansowanych w popularnych stacjach "przebojów".
    • Gość: ameba Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.aster.pl 01.07.05, 16:55

PHIL COLLINS!!!! Kiedy tylko słyszę jego głos w jakiejkolwiek piosence
      natychmist jestem wściekła!!! Nawet teraz kiedy tylko o nim myślę!!!!!!!
    • Gość: nie zjem tego Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.siec2000.pl 01.07.05, 17:56
      Draznią mnie pieśni, które mają wyjątkowo przykry, żałosny, ogłupiający,
      ociekający syfem i epatujący brzydotą i fekaliami PRZEKAZ!
      Nienawidzę zatem:
      1)"wszyscy tak pragniemy szczęścia" kasi kowalskiej,gdy to słyszę mam ochotę
      rzygnąć wzdłuż i wszesz.
      2) Tego wiejskiego hiphopu- coś tam.. "mamy skarby których nie zabiorą nam"
      Porażka.. taka, ze nawet wymioty nie pomogą.
      • Gość: eroica Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.05, 18:20
        Wszystkie piosenki Chylińskiej i ...całe disco polo
        • Gość: Obłok Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.idea.pl 01.07.05, 23:13
          Wszystko Haydna. Toż to chałtura!
          • good_morning Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 01.07.05, 23:19
            ale koneser i meloman (przez Ciebie mi sie klawiatura przestawila na durne
            znaczki i musze szukac z oraz y big_grin )
            • Gość: Obłok Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.idea.pl 01.07.05, 23:26
              A ja przez Ciebie nie mogie wogle trafić w klawiaturę.
              A poza tem jakieś umlałty mnie wyskakujom.
              • good_morning Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 01.07.05, 23:28
                wlacz sobie polski 214
                • Gość: dasha_peace Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 62.233.185.* 16.09.05, 15:21
                  A, koledzy pomineli s(hit) wszechczasow, moze to dlatego, ze taki swiezy? CRAZY
                  FROG. Do schronow!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka