Dodaj do ulubionych

5 lipca w Polsce U2 w Chorzowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:34
Fire, walk with me
Obserwuj wątek
    • Gość: Don Pedro Kiczowate szarpidruty... IP: *.dyn.optonline.net 24.01.05, 23:26
      beda sie pastwic nad uszami polactwa, ktore i tak nie ma zielonego pojecia o
      czym "rzekomy naprawiacz swiata" Bono ciagnie swoje falszywe trele.Wole pojsc
      na Kazika Staszewskiego, bo jest autentyczny i niepowtarzalny, albo posluchac
      Macka Malenczuka bo im o cos chodzi.Wyjce z Irlandii im do piet nie dorastaja ,
      ale polactwo tlumnie pojdzie sluchac wycia , ktorego i tak nie rozumie , a
      ktore jest o "dupie Maryny", ale ma ta przewage , ze jest po angielsku.To
      takie "cool".Milego meczenia uszu , ale beze mnie.
      • Gość: Stanley Re: Kiczowate szarpidruty... IP: 1.NOVM.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 12:48
        Don Pedro naucz się angielskiego (naprawdę warto-i nie chodzi o to,że to jest
        cool), to może zrozumiesz o czym śpiewają ,,irlandzkie szarpidruty'' i jeszcze
        kilku innych ,,szarpidrutów'' i wtedy będziemy mogli podyskutować o tekstach
        piosenek owych ,,szarpidrutów,, a także tekstach wielkich autentycznych
        polskich ,,artystów'.Nadmienię,że cenię sobie bardzo dokonania Kazika ale mam
        wątpliwości co do tego kto jest bardziej autentyczny Bono-supergwiazdor nie
        bojący się do tego przyznać, czy Kazik udający ,że nie lubi gwiazdorstwa (a
        Gwiazdą bezspszecznie jest).O Maleńczuku nie wspomnę bo uważam,
        że ,,zabłysnął'' jako juror ,,Idola''. a tak wogóle bądźmy tolerancyjni i nie
        obrażajmy fanów jednego czy drugiego wykonawcy.
        • Gość: Don Pedro Re: Kiczowate szarpidruty... IP: *.dyn.optonline.net 29.01.05, 02:36
          Look , Stanley, you are right I can't speek English .In New York , where I
          live ,people say : "before you judge someone- walk a mile in his shoes".
      • Gość: jpawl Re: Kiczowate szarpidruty... IP: *.wasko.pl / *.wasko.pl 25.01.05, 16:50
        > ale polactwo tlumnie pojdzie sluchac wycia , ktorego i tak nie rozumie , a
        > ktore jest o "dupie Maryny", ale ma ta przewage , ze jest po angielsku.

Szczególnie takie np 'New Year's Day', które z polactwem nie ma przecież nic
        wspólnego.
        Panie (?) Don Pedro do podręcznika (google też może być) zobaczyć o czym
        i kiedy to było, to może nabierzesz trochę szacunku dla tych 'irlandzkich
        wyjców'...
      • Gość: muzka Re: Kiczowate szarpidruty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 22:51
        Biedactwo z Ciebie,Don Pedro. Skąd wiesz, że U2 to szarpidruty? Czyżbyś stracił
        czas i jednak "pomęczył uszy", skoro wiesz,jak fałszuje Bono i gitarka Edge`a?
        Powieś się na nutkach Maleńczuka i wchłaniaj jego "mądre" teksty. Dla mnie pan M
        to pozer i wsio.To dopiero "polactwo"... Uwielbiam irlandzką kapelę i zamierzam
        posłuchać jej na żywo. Za parę miesięcy uzbieram okresloną sumkę, choć
        wysoka,nie przeczę. Co lepsze - znam sporą grupę osób, która zrobi to
        samosmilePS.Posiedź nad ich tekstami, może coś wyłowisz... A o "dupie Maryny" to Ty
        gryzmolisz. Najgłupsza sprawa, gdy dyletant sili się na wielkiego znawcę.
      • Gość: leeloo007 Re: Kiczowate szarpidruty... IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:06
        wiecej tolerancji czlowieku! uwielbiam pudelsow, ale musi byc cos w tym, ze nie
        sa tak slawni jak U2... jak myslisz co??? nie obrazaj grupy, ktora zdobyla
        niejedno i ktora jest na wysokim poziomie. a co o tym swiadczy? spojrz ile plyt
        sprzedali i ile nagrod zgarneli... zastanow sie troche bo cos mi sie wydaje, ze
        pojecia o muzyce to zbytnio nie masz...
        • Gość: alonzo Re: Kiczowate szarpidruty... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.05, 20:31
          don pedro ty chyba sie z choinki urwaleś ,co ty wiesz o muzyce.Bono chociaż nie
          obraża swoich fanów,a maleńczuk...nie wiem co on takiego dobrego zrobił dla
          muzyki,o niedawnym "występie w idolu "nie mówiąc.
      • Gość: kkk Re: Kiczowate szarpidruty... IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 28.01.05, 20:49
        Sam jestes "dupa Maryny" . Kazdy sadzi wedlug siebie to znaczy ze Ty sam nie
        rozumiesz o czym spiewa Bono, moze pora zaczac uczyc sie jezykow ? I wiesz mi
        ze ludzie ktorzy nie czuja i nie rozumieja ich muzyki nie dadza 150zl zeby sie
        ponudzic, no chyba ze sa tak dennni jak Ty. A Twoi idole wg Ciebie spiewaja o
        idealach ale tak naprawde gowno robia dla swiata i na slowach sie konczy wiec
        zastanow sie zanim sie wypowiesz na temat na ktory nie masz pojecia.
      • Gość: Przyszłość narodu Sam jesteś kiczowaty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.stargard.sdi.tpnet.pl 29.01.05, 11:26
        TY szanowny druciany bałwanie!!!!!!!!! Chciałam tylko skromnie podważyc Twoje
        zdanie na temat tego wspaniałego zespołu. Drogi idiotyczny kolego w pełni
        rozumiem, że nauka języków sprawia trudność takim młotkom jak bodajże TY, ale
        czy koniecznie trzeba olśniewać wszystkich swoim ujemnym ilorazem??? Maciek
        Maleńczuk to musi być naprawdę geniusz muzyczny, w pełni przyznaję... I widzę,
        co wzubudza we mnie głęboką nadzieję w polskie społeczeństwo, że nadzwyczaj
        inteligentny Maciek ma swoich następców... Drogi kretynie podrawiam Cię !!! A
        jeśli zobaczę, że nadal tworzysz takie herezje, obiecuję, inaczej Cie
        pozdrowię. Całuję... PA!
      • Gość: evay Re: Kiczowate...-DEBIL JAKICH MAŁO!!! IP: *.devs.futuro.pl 31.01.05, 19:15
        Jeśli nie słuchasz to po co się wypowiadasz? Żałosne...
        Tępić debili, tępić! Aż całą wiadomość do kumpli rozsyłam żeby cię tępili big_grin
      • Gość: SHAMAN Re: Kiczowate szarpidruty... IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 07.02.05, 22:30
        Widzę, że kolega Don Pedro należy do masowej rzeszy polactwa prostactwa i
        naprawdę powinien wybrać sie na koncert farbowanego skandalisty Maleńczuka,
        który wszystko i wszystkich pie... Na pewno któryś z ulubionych wykonawców
        Don Pedra w szczycie uniesienia pokaże ch..a albo dupę i powie wielokrotnie
        kogo i za co pie...I taką rozrywką się zajmij głupi palancie,a od U2
        odpie..się chamie od pługa oderwany.Jeżeli chodzi o jazgot, charczenie i
        plucie do ulubieni wykonawcy Don Pedra mogli by wspólzawodniczyć z wieloma
        gatunkami afrykańskich zwierząt. U2 jest jedną najbardziej liczacych się grup
        muzycznych w historii muzykii rockowej, ale ty pie..ny palancie nawet o tym
        ne wiesz. Twoi idole to prowincjonalne szarpidruty, które hałasem i jazgotem
        mogą postaszyć jedynie ptactwo.
        • Gość: Kunta Kinte Re: Kiczowate szarpidruty... IP: 80.48.230.* 08.02.05, 09:12
          Ja być w Polska trzy tygodnie. Shaman jest gość i ja lubić U2. Don Pedro do
          skunks i jak mówić w moja plemię być niegodna żyć w wiosce i musieć iść na
          sawanna. Bono być wielki czarownik, Edge robić ładne dźwięki ja bardzo chcieć
          być na koncert U2 w wiosce Chorzów. Być to moje duża marzenie.
          • Gość: Joshua Re: Kiczowate szarpidruty... IP: 80.48.230.* 08.02.05, 09:25
            Kunta Kinte jest de beściak. Niech żyje gorąca Afryka. Do spotkania na
            koncercie U2. Don Pedro "paszoł won".
            • Gość: Glutas 48 Re: Kiczowate szarpidruty... IP: 80.48.230.* 11.02.05, 13:13
              Zgadzam się z SHAMNEM, Kunta Kinte i Joshua. Uwielbiam U2, wibracja głosu BONO
              powoduje dreszcze, sposób gry na gitarze Edge'a jest niesamowity = Jimi Hendrix
              XXI wieku. Słucham U2 w domu, w samochodzie i praktycznie wszędzie gdzie
              jestem, przerywam tylko gdy śpię.Osobiście uważam, że człowiek który nie słucha
              U2 nie może być klasyfikowany jako istota ludzka, jest to po prostu takie sobie
              stworzenie, które je, wydala i czasami kopuluje. Pozdrawiam.
      • Gość: bom Re: Kiczowate szarpidruty... IP: 62.148.85.* 11.02.05, 21:36
        wez kur..a kiczowaty buahahahaa wez odejdz i nic tu juz nie pisz
      • Gość: bono girl Re: Kiczowate szarpidruty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 13:44
        Pewnie jestes zasranym technomułem uncertain zenada nie podoba ci sie to nie słuchaj
    • Gość: Rockman Gazeta Wyborcza objela patronat medialny... IP: *.dyn.optonline.net 24.01.05, 23:43
      Aja moge objac patronat honorowy: honorowo puszcze pawia po koncercie na U2
      • Gość: zoo Re: Gazeta Wyborcza objela patronat medialny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:58
        a ja honorowo puszcze pawia na Rockmana i Don Pedro... wyjatkowe z was buraki!!!
        • Gość: john silver Re: Gazeta Wyborcza objela patronat medialny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:10
          hahahaha, maleńczuk, dobre....
          MM to jeden z najbardziej pretensjonalnych artystów jakich znam. Owszem kilka
          jego piosenek jest niezłych ale po tym jak go zobaczyłem 'live' to i ja i
          wszyscy moi znajomi jak tylko słyszymy jego nazwisko to wybuczhamy śmiechem. Ten
          koleś to jest totalny wieśniak, któremu wydaje sie że jest Bóg wie kim.
          To ja przepraszam ale wolę już lekko kiczowatego Bono, który jakby nie było
          stworzył kawał rockowej historii a dla świata zrobił więcej niż Ty i ten Twój
          śmieszny artysta
    • Gość: xXx Szkoda że nie pińcset IP: 217.96.36.* 25.01.05, 10:45
      150 zł za najtańszy bilet czyli 50 dolców. Jakiś kutas chce się obłowić
      • spiral_architect Re: Szkoda że nie pińcset 25.01.05, 10:55
        Prawie ze pelne poparcie dla oponentow. Band ten, niegdys jednoczesnie popularny
        i jednoczesnie dosc wyrafinowany, szlachetny i charakterystyczny, po plycie
        Achtung baby (znakomitej) zeszmacil sie prawie ze totalnie. Ich ostatnich
        dokonan nie komentuje, bo nawet nie warto. Bono (zwany tez przez Beavisa i
        Buttheada - bezprzecznych muzycznych ekspertow smile - Bonerem) zapomnial sie w
        staczaniu sie po rowni pochylej i raczej nie ma zbyt obiektywnego spojrzenia na
        to co teraz wyrabia.

• Gość: john silver Re: Szkoda że nie pińcset IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 12:07
          w dublinie taki sam koncert kosztowałby minimalnie od 80 do 120 euro
          • Gość: Norek Re: Szkoda że nie pińcset IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.05, 19:07
            Wszystko pięknie ale komuś się poprzewracało w głowie. Ceny są kosmiczne. Nie
            dość że musimy się prosić żeby gwiazdy przyjechały do Polski to jeszcze taka
            cena. Ja chętnie bym poszedł ale 150 zł chyba przekracza granice rozsądku.
            Dlaczego w zeszłym roku bilety na Metallikę, równie popularny w Polsce zespół,i
            róweniż na Stadionie Śląskim, mogły być po 99 zł? Żeby sie nie skończyło jak z
            REM, kiedy to nie było dużego zainteresowania i koncert został przeniesiony z
            Gwardii na Torwar.
      • jk Re: Szkoda że nie pińcset 25.01.05, 19:59
        Gość portalu: xXx napisał(a):

> 150 zł za najtańszy bilet czyli 50 dolców. Jakiś kutas chce się obłowić

no jasne, bo koncerty powinny byc darmowe
        jak oni w ogole smią brac za to forse?!

suspicious
        • ihopeyouwilllikeme Re: Szkoda że nie pińcset 26.01.05, 13:04
          Na drzewo banany prostować, pawiany.
          • verytired Re: Szkoda że nie pińcset 26.01.05, 16:38
            jasne !!! I like you tylko bananow szkoda...
          • verytired Re: Szkoda że nie pińcset 26.01.05, 16:58
            acha i jeszcze :
            What you got, they can't steal it
            No they can't even feel it
            Walk on...
            • Gość: majkau2 Re: Szkoda że nie pińcset IP: 81.219.191.* 26.01.05, 20:45
              jakie kosmiczne ceny? Wy mysleliscie, ze na u2 bilety beda po 70zl?? dajcie
              spokoj.
              kto chce rzygac po koncercie, niech rzyga. wedle mnie nawet ozred. amm to
              gdzies. jako fanka chce, bo to jedno z moich marzen. nie wchodze na tematy o
              hip-hopie czy najwiekszym kiczy ostatnich miesiecy- nightwih i nie krytykuje,
              bo mam to gleboko. po co wchodzil i pisac, ze ktos ejst debilem? albo ze bedzie
              rzygal na koncercie? to jest dopiero debilne.

bilety po 150, 200, 300. jak sa kosmiczne ceny, to nie idzcie. aj tez nie amm
              kasy,a le zbieram na ten koncert od jakiegos czasu. i uzbieram sobie.

tak jestescie pzryzwyczajeni do koncertow plenerowych pzry nicniewartych
              grwiazdkach polskiej sceny muzycznej, ze chcielibyscie wszystko miec za
              poldarmo. obudzcie sie. u2 za 150 zl to duzo? tyle samo kosztuja bilety w
              Stanach na ten zespol.
            • piotrek_63 Dajcie spokoj 26.01.05, 23:05
              Ta kapela to po prostu rozrywka pop. Supergwiazda jak Madonna czy do niedawna
              Michael Jackson. Obecnie wiekszej wartosci artystyczmej U2 nie przedstawia. Cos
              jak Stonesi - kilku biznesmenow tlukacych kase na wyrobionej marce. Nowe utwory
              mozna od razu zapomniec, ale stare przeciez zawsze pozostana...
              • Gość: Don Pedro Re: Dajcie spokoj IP: *.dyn.optonline.net 29.01.05, 01:59
                Dokladnie.A wielbicielom prawdziwej muzyki polecam Rush.Koncerty , ktore
                pozostaja na zawsze w pamieci.Depeche Mode jest rewelacyjny, czekam
                niecierpliwie na nowa trase.U2 bedzie w Madison Square Garden ale sie nie
                wybieram bo to nuda, przereklamowana przez Irishes , ktorych tu w Stanach
                mieszka ponad szescdziesiat milionow i to oni kupuja te tandetne plyty.Prawda
                jest taka , ze w muzyce bardzo malo sie nowego dzieje i odgrzewa sie wciaz na
                nowo "stare kartofelki", ktore po latach maja smak nijaki jak chociazby
                zenujacy Rolling Stones, czy inni bezzebni kombatanci , jak chociazby U2.
                Poza tym Moby jest the best.Niech mi ktos powie , ze U2 potrafi wykrzesac z
                siebie chociaz jedna dziesiata tego , co daje Mobi z orkiestra na koncertach ,
                przy tym nie zadziera nosa i nie robi z siebie pseudo gwiazdora w dosc
                niesmacznym stylu jak Bono.
                • Gość: evay Re:Dajcie spokoj-Don pedro jakim ty jesteś debilem IP: *.devs.futuro.pl 31.01.05, 19:07
                  Większego idioty nie spotkałam jeszcze na żadnym z forum, na którym się
                  udzielam. Moby? Phi! Kto to jest Moby?! Każdy na świecie zna U2 i Bono. Każdy!
                  Wszędzie byś się pytał i każdy by ci powiedział KIM jest Bono! ale...kurde jak
                  mogłam być tak nietaktowna... Zapomniałam że przecież języki nie są twoją (t z
                  małej litery, bo nie szanuję cię) mocną stroną uncertain
                  Pozdrowienia dla idioty uncertain
                  I spadaj na drzewo, bo takich głupot jakie ty wypisujesz długo nie widziałam.
                  Jesteś żałosny.

P.S. 2124398
                • Gość: muzka Re: Daj spokój,Pedruś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 00:47
                  Don Pedruniu.Chłopcy z U2 potrafią wykrzesać,oj, potrafią... Wysilaj się nadal i
                  prowokuj,a dysputa rozwinie się w okamgnieniusmile Jestem fanką U2, co nie kłóci
                  się z faktem, że na dwóch koncertach Depeszów nieźle się bawiłam. Facecik,
                  szanuj upodobania innych, bo tolerancji u Ciebie za grosz.Masz jakieś kompleksy
                  czy co? Pozdrawiam i do "miłego" czytania.
      • as38 Re: Szkoda że nie pińcset 28.01.05, 14:02
        Osiem lat temu w 1997 na Pop Mart bilety byly po 80 PLN. Wydaje mi sie ze jak na
        koncert takiego artysty to nie jest strasznie duzo...
        Na Erice Badu bilety były najtańsze po 180 PLN a to bylo ze 2 lata temu.

• Gość: Zdzislawa Sosnicka Re: Szkoda że nie pińcset IP: *.dyn.optonline.net 29.01.05, 02:44
        Ten Kutas to Bono...
    • Gość: ziomal Re: 5 lipca w Polsce U2 w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 22:08
      Kretyn, jakich mało!!! niehalo i w ogóle nie COOL!!! tongue_out
    • Gość: carmina Re: 5 lipca w Polsce U2 w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 21:32
      NARESZCIE!!!!
    • Gość: CARMINA 5 lipca w Polsce U2 w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 21:33
      NARESZCIE!!!
    • Gość: zakasz Re: 5 lipca w Polsce U2 w Chorzowie IP: 213.17.194.* 28.01.05, 13:47
      jak ktoś nie słucha to po co się wypowiada
    • Gość: fan Re: 5 lipca w Polsce U2 w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:34
      No nareszcie juz myslalem ze nie przyjada.Bedzie sie dzialo ojjjjj bedzie. wszystkim fanom pozdro,a przeciwnikom niech chapia dzidy!!!!!!!
      • Gość: Hendrix Re: 5 lipca w Polsce U2 w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 02:19
        Właśnie słucham i oglądam Jimiego Hendrixa z Berkeley 1970. To jest prawdziwy
        rock a nie szmirowate u2... Poza tym bilet kosztował 3 dolary.
        • Gość: Fanka skromna Re: 5 lipca w Polsce U2 w Chorzowie IP: 62.233.190.* 30.01.05, 10:01
          łee a zkad ja mam tyle kabonki zatargać? 300 zł? i jeszcze tam pojechac i sie
          wyspać...? wyjdzie mnie 5 baniek czy to nie halo jakieś...zróbmy bilety
          podróbmy je chociaż tongue_outtongue_out
        • ihopeyouwilllikeme Re: 5 lipca w Polsce U2 w Chorzowie 01.02.05, 11:07
          > Właśnie słucham i oglądam Jimiego Hendrixa z Berkeley 1970. To jest prawdziwy
          > rock a nie szmirowate u2... Poza tym bilet kosztował 3 dolary.

Jak chcesz prawdziwy rock, to jedź do kamieniołomu, a nie poważnym ludziom
          głowę zawracaj.
          • Gość: evay Re: 5 lipca w Polsce U2 w Chorzowie IP: *.idea.pl 05.02.05, 10:08
            dokładnie, nie zawracaj gitary!!!
            ale trza przyznac ze wysoko cenia koncert... 300zł to kupa kasy!
            • Gość: elwira Re: 5 lipca w Polsce U2 w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 13:11
              Osiem lat temu byłam na koncercie U2,było fantastycznie!Myslałam,że to już sie
              nigdy nie powtórzy a tymczasem znowu są!!!!!!!!!!!!!I to sie tylko liczy!Ci co
              nie byli niech się nie wypowiadaja,a Ci co byli będą znowu,bo wiedzą o co w tym
              wszystkim chodzi.U2 jest "miłością mojego życia"!!!!!!!!!!
              • Gość: Glutas 48 Re: 5 lipca w Polsce U2 w Chorzowie IP: 80.48.230.* 11.02.05, 13:18
                Elwira jesteś fantastyczna. Mam nadzieję, że się spotkamy na koncercie U2. I
                chociaz nigdy się nie zobaczymy, świadomość , że jesteś i myślisz tak jak ja
                jest cudownym uczuciem. Trzymaj się. Niech U2 będzie z Tobą.
                • magdam12 KUPIĘ BILET NA KONCERT U2 14.02.05, 16:20
                  witam, PILNIE kupię bilet, a nawet trzy bilety na lipcowy koncert U2 !!!!

pozdrawiam Magda
                  • Gość: heh Re: KUPIĘ BILET NA KONCERT U2 IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 21.02.05, 16:52
                    ja może sprzedam ale za minimum 150 $ smile jestem żyd i tyle a pieniądze nie
                    śmierdzą.
    • smoluh Re: 5 lipca w Polsce U2 w Chorzowie 20.02.05, 12:21
      co ja mysle na temat sfrustrowanego zyciem mlodego nastolatka(czytajacego
      przypuszczalnie bravo).rzucil temat i cieszy sie ze mogl was podpuscic.
      jego wypowiedz to samozaprzeczenie samemu sobie.
      a moze to jakis kolo w dresie i glanach.wydaje mi sie ze najwyzszy czas zamknac
      temat, co by za duzo okazji do podniety mu nie stwarzac.
      pozdrawiam kolege i zycze czystej bryki na szerokich lakach big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka