Dodaj do ulubionych

Apocalyptica - co sądzicie ??????

02.02.05, 15:34
Właśnie jestem w trakcie słuchania ich płyty. Ta ich gra na wiolonczelach...
Jak oceniacie ten "kwartet" ??
Obserwuj wątek
    • Gość: behemoth Re: Apocalyptica - co sądzicie ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:40
      kwartet? po odejsciu Maxa Lilji to chyba trio (Eicca Toppinen, Paavo Lotjonen,
      Perttu Kivilaakso).
      Bardzo lubie Apocalyptice, szczegolne plyte "Cult" choc "Reflections" tez jest
      niezla. Ostatniego albumu jeszcze niestety nie mialem okazji przesluchac.
      • natim Re: Apocalyptica - co sądzicie ?????? 02.02.05, 15:43
        Dlatego słowo kwartet było w cudzysłowie.
        • Gość: behemoth Re: Apocalyptica - co sądzicie ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:50
          no racja smile choc moze kwartet "bez cudzyslowia" bedziemy mogli zobaczyc na
          Metalmanii - bo chyba koncertuje z nimi stary przyjaciel Antero
          • Gość: maff1 Re: Apocalyptica - co sądzicie ?????? IP: *.chello.pl 02.02.05, 20:20
            byłem na ich pierwszym koncercie w Polsce w pr.3. Po prostu rewelacja.
            Siedziałem 3 metry od nich. Dali wtedy z siebie wzystko - zresztą jak
            podsłuchałem ich rozmowę - uważali to za jeden z lepszych swoich koncertów.
            No i publicznośc - oni grali, a publiczność spiewała. I pomimo ze ja metalu nie
            słucham... to tym koncertem byłem zauroczony
    • Gość: Angie Re: Apocalyptica - co sądzicie ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 13:44
      Jak to co? Finlandia rules!
    • piotrek_63 Re: Apocalyptica - co sądzicie ?????? 05.02.05, 12:28
      Chyba juz im sie pomysly pokonczyly. Na poczatku to bylo nawet ok, ale potem
      zaczeli zapraszac gosci i widac bylo, ze to ci goscie "ciagna" sprzedaz plyt:
      Nina Hagen, babka z Guano Apes, a na nowej plycie Lombardo i wokalisci Him i
      Rasmus. A same utwory takie malo ciekawe, szkoda.
    • Gość: sylwia Re: Apocalyptica - co sądzicie ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 19:21
      swietny zespół, pokazują klase

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka