natim 02.02.05, 15:34 Właśnie jestem w trakcie słuchania ich płyty. Ta ich gra na wiolonczelach... Jak oceniacie ten "kwartet" ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: behemoth Re: Apocalyptica - co sądzicie ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:40 kwartet? po odejsciu Maxa Lilji to chyba trio (Eicca Toppinen, Paavo Lotjonen, Perttu Kivilaakso). Bardzo lubie Apocalyptice, szczegolne plyte "Cult" choc "Reflections" tez jest niezla. Ostatniego albumu jeszcze niestety nie mialem okazji przesluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
natim Re: Apocalyptica - co sądzicie ?????? 02.02.05, 15:43 Dlatego słowo kwartet było w cudzysłowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemoth Re: Apocalyptica - co sądzicie ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:50 no racja choc moze kwartet "bez cudzyslowia" bedziemy mogli zobaczyc na Metalmanii - bo chyba koncertuje z nimi stary przyjaciel Antero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maff1 Re: Apocalyptica - co sądzicie ?????? IP: *.chello.pl 02.02.05, 20:20 byłem na ich pierwszym koncercie w Polsce w pr.3. Po prostu rewelacja. Siedziałem 3 metry od nich. Dali wtedy z siebie wzystko - zresztą jak podsłuchałem ich rozmowę - uważali to za jeden z lepszych swoich koncertów. No i publicznośc - oni grali, a publiczność spiewała. I pomimo ze ja metalu nie słucham... to tym koncertem byłem zauroczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angie Re: Apocalyptica - co sądzicie ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 13:44 Jak to co? Finlandia rules! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_63 Re: Apocalyptica - co sądzicie ?????? 05.02.05, 12:28 Chyba juz im sie pomysly pokonczyly. Na poczatku to bylo nawet ok, ale potem zaczeli zapraszac gosci i widac bylo, ze to ci goscie "ciagna" sprzedaz plyt: Nina Hagen, babka z Guano Apes, a na nowej plycie Lombardo i wokalisci Him i Rasmus. A same utwory takie malo ciekawe, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Apocalyptica - co sądzicie ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 19:21 swietny zespół, pokazują klase Odpowiedz Link Zgłoś