Gość: sa-lix IP: *.ix.p.lodz.pl 05.02.05, 18:05 Witam, mam pytanie: czy ma ktos w swoich zbiorach piosenkę Michała Bajora "Witraże" (znana tez pt."Zapomnę Cię..") i mogłby udostępnić?? Byłabym bardzo wdzieczna. Moj e-mail: sa-lix@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spiral_architect Re: M.Bajor 05.02.05, 18:55 Nie masz zadnego programu p2p ? jesli nie i bardzo Ci zalezy, moge sciagnac od znajomego i wyslac Ci na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa-lix Re: M.Bajor IP: *.ix.p.lodz.pl 05.02.05, 19:02 mam.. ale mamy takie ograniczenia ze kazę czy e-mula mogę "zapuścić" dopiero po 24-tej a bardzo zalezy mi na tej piosence teraz.. Jesli udalo by Ci sie sciągnąc i mi przesłac mailem bylabym naprawde wdzieczna.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: M.Bajor IP: *.chello.pl 17.02.05, 09:49 A moze ktos zna tytul piosenki, takiej co tam Bajor spiewa, ze nie widzielismy sie od dwoch lat... Jest tez teledysk do tej piosenki. Bajor spiewa, a co jakis czas pokazuja mloda dziewczyne co biega i skacze. Jesli Bajor spiewa o niej, to dwa lata temy byla jeszcze niepelnoletnia, a i teraz na dorosla nie wyglada. Rezyser chyba przesadzil. Ale tytul utworu mnie bardzo interesuje. Pozmozcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: M.Bajor IP: *.chello.pl 17.02.05, 09:52 Dobra, juz wiem. "Po kazdej nocy wstaje dzien" Odpowiedz Link Zgłoś