joasia78 16.02.05, 13:16 czy ktoś się orientuje czy w niedalekiej przyszłości szukuje się koncert Stinga w Polsce lub jakiejś bliskiej okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: STING koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 13:23 Nic mi na ten temat nie wiadomo, a śledzę takie rzeczy. ale jakby cos to byłoby super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thierry Re: STING koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 14:18 nie szykuje się. Nie zawita do tej części Europy Odpowiedz Link Zgłoś
ari Re: STING koncert 16.02.05, 15:10 A nie prościej zajrzec na www.sting.com i poszukać informacji o trasie? W planach na razie jest tylko trasa po USA w kwietniu. Ale nie martw się, ajk będzie tour europejski, Sting na pewno zajrzy do Polski, od 9 lat zagląda tu regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia78 Re: STING koncert 16.02.05, 19:45 A pewnie że prościej - już tam byłam ale myślałam, że fanclub ma najnowsze wiadomości wybiegające czasowo troszkę bardziej do przodu niż oficjalna strona. Mimo wszystko dziękuję za zainteresowanie Odpowiedz Link Zgłoś