Dodaj do ulubionych

Ostatni koncert Kata z Romkiem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 11:38
Warszawa, Park, czwartek, godzina 20:00
This is the end, my friends...
Obserwuj wątek
    • lunalovelight Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 15:02
      no i tylko sie cieszyc wink.
      romanie, ilez mozna te naszyjniki z kosci nosic big_grin!
      • heavyrock Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 15:18
        lunalovelight napisała:

> no i tylko sie cieszyc wink.
        > romanie, ilez mozna te naszyjniki z kosci nosic big_grin!

Z czego się cieszyć? Słyszałaś jakąś płytę Kata w ogóle? A może jesteś tylko
        osobą, która słyszała, że to sataniści i się cieszy? Bo nie rozumiem wypowiedzi.
        • lunalovelight Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 15:39
          powiem Ci wiecej, MAM plyty kata [do 'roze milosci...', z nia wlacznie], a
          reszte slyszalam. i o ile cenie sobie wczesne ich dokonania, choc np. album
          '666' mnie troche miejscami smieszy, to smiem twierdzic, ze ich czas jako
          zespolu sie skonczyl.
    • tomash8 Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 15:42
      Ale to nie jes żaden KAT tylko cyrk pt. "KAT z Romanem".. ten zespół bez Luczyka
      to taki KAT jak z koziej rzyci waltornia, prawdziwy KAT niedługo wyda nowy album
      z nowym wokalistą!
      • negatywista Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 16:45
        Wiesz, a dla mnie hasło typu "prawdziwy Kat bez Romana Kostrzewskiego" to
        oksymoron. Nazwa i logo należą może do Luczyka, ale dusza tego zespołu należała
        do Romana. Dla mnie inny wokalista pod tą nazwą to profanacja. Pozdrawiam

> Ale to nie jes żaden KAT tylko cyrk pt. "KAT z Romanem".. ten zespół bez
        Luczyk
        > a
        > to taki KAT jak z koziej rzyci waltornia, prawdziwy KAT niedługo wyda nowy
        albu
        > m
        > z nowym wokalistą!
    • znawcah Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 18:29
      Phi, nie powiem zeby musieli od razu konczyc kariere. Sciagnalem cala
      dyskografie tego calego Kata i musze powiedziec, ze slyszalem juz gorsze
      zespoly, a slyszalem naprawde wiele. Niech sobie graja, jak chca.
      • tata_sugara Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 19:49
        Dużo ściągasz ostatnio, ale Twoje komentarze na Forum to raczej cienizna.
        • tomash8 Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 19:53
          KATa trzeba słuchać z winyli a nie z mp3(pierwsze 3 albumy oczywiście)!!!!
          "Znawco",
          a ściągnąłeś coś co Ci się spodobało ostatnio? jak nie masz nic do napisania to
          nie pisz bo się niedobrze robi jak się twoje posty czyta... włącz se Garego
          Moore'a, może zmądrzejesz...
          • lunalovelight Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 20:23
            cholera, ale jak ja 10 lat temu sluchalam z kaset, to chyba nie zbrodnia wink ?
            • tomash8 Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 21:14
              smilesmilesmile no, kasety ewentualnie mogą byćsmile "troszke" mnie poniosło w tamtym pościesmile
              • znawcah Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 23:05
                Bardzo mi przykro ale trzeba isc z duchem czasu, to co bylo modne dwadziescia
                lat temu niekoniecznie musi podobac sie teraz i dotyczy rowniez nosnikow. Fajnie
                ze ktos ma mile wspomnienia z plytami czy kasetami ale nosnik mp3 jest nosnikiem
                XXI wieku i wlasnie na nim wiekszosc ludzi slucha muzyki. To ze ktos jest
                nienowoczesny nie musi oznaczac ze wszystko ma stac w miejscu.
                • tomash8 Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 23:12
                  znawcah napisał:

> XXI wieku i wlasnie na nim wiekszosc ludzi slucha muzyki. To ze ktos jest
                  > nienowoczesny nie musi oznaczac ze wszystko ma stac w miejscu.

to ja mam w dupie taki XXI wiek... z tymi winylami to był żart, a wyobraź sobie
                  poza tym że nie wszystkim musi się podobać to co dzieje się teraz w muzyce, aha,
                  mam 19 lat a nie 40 więc "wspomnienia" dotyczące winyli raczej mnie nie
                  dotyczą... po prostu je kupuje i słucham... a mp3 brzmią gorzej niż nawet kasety
                  magnetofonowe, więc jeśli to ma być nośnik XXI wieku...eh... a co do tego "Kata
                  z Romanem" to jestem nastawiony "na nie", i uważam tą sytuacje za żenad,
                  przecież mógł ruszyć w trase pod szyldem Alkatraz i grać same kawałki KATa, tu
                  nawet nie chodzi o to że nie ma praw do nazwy, tylko oto że on dołązył do Kata,
                  a nie był jego założycielem...
                  • znawcah Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 23:14
                    To ze masz w d... XXI wiek to juz twoja sprawa. Swiat sie dla ciebie nie
                    zatrzyma, a jak bedziesz tak zatwardziale trwac w swoim uporze, bedziesz mial
                    mniej mozliwosci poznania dobrej muzyki. Twoja strata.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka