Gość: katfan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 11:38 Warszawa, Park, czwartek, godzina 20:00 This is the end, my friends... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunalovelight Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 15:02 no i tylko sie cieszyc . romanie, ilez mozna te naszyjniki z kosci nosic ! Odpowiedz Link Zgłoś
heavyrock Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 15:18 lunalovelight napisała: > no i tylko sie cieszyc . > romanie, ilez mozna te naszyjniki z kosci nosic ! Z czego się cieszyć? Słyszałaś jakąś płytę Kata w ogóle? A może jesteś tylko osobą, która słyszała, że to sataniści i się cieszy? Bo nie rozumiem wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 15:39 powiem Ci wiecej, MAM plyty kata [do 'roze milosci...', z nia wlacznie], a reszte slyszalam. i o ile cenie sobie wczesne ich dokonania, choc np. album '666' mnie troche miejscami smieszy, to smiem twierdzic, ze ich czas jako zespolu sie skonczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 15:42 Ale to nie jes żaden KAT tylko cyrk pt. "KAT z Romanem".. ten zespół bez Luczyka to taki KAT jak z koziej rzyci waltornia, prawdziwy KAT niedługo wyda nowy album z nowym wokalistą! Odpowiedz Link Zgłoś
negatywista Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 16:45 Wiesz, a dla mnie hasło typu "prawdziwy Kat bez Romana Kostrzewskiego" to oksymoron. Nazwa i logo należą może do Luczyka, ale dusza tego zespołu należała do Romana. Dla mnie inny wokalista pod tą nazwą to profanacja. Pozdrawiam > Ale to nie jes żaden KAT tylko cyrk pt. "KAT z Romanem".. ten zespół bez Luczyk > a > to taki KAT jak z koziej rzyci waltornia, prawdziwy KAT niedługo wyda nowy albu > m > z nowym wokalistą! Odpowiedz Link Zgłoś
znawcah Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 18:29 Phi, nie powiem zeby musieli od razu konczyc kariere. Sciagnalem cala dyskografie tego calego Kata i musze powiedziec, ze slyszalem juz gorsze zespoly, a slyszalem naprawde wiele. Niech sobie graja, jak chca. Odpowiedz Link Zgłoś
tata_sugara Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 19:49 Dużo ściągasz ostatnio, ale Twoje komentarze na Forum to raczej cienizna. Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 19:53 KATa trzeba słuchać z winyli a nie z mp3(pierwsze 3 albumy oczywiście)!!!! "Znawco", a ściągnąłeś coś co Ci się spodobało ostatnio? jak nie masz nic do napisania to nie pisz bo się niedobrze robi jak się twoje posty czyta... włącz se Garego Moore'a, może zmądrzejesz... Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 20:23 cholera, ale jak ja 10 lat temu sluchalam z kaset, to chyba nie zbrodnia ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 21:14 no, kasety ewentualnie mogą być "troszke" mnie poniosło w tamtym poście Odpowiedz Link Zgłoś
znawcah Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 23:05 Bardzo mi przykro ale trzeba isc z duchem czasu, to co bylo modne dwadziescia lat temu niekoniecznie musi podobac sie teraz i dotyczy rowniez nosnikow. Fajnie ze ktos ma mile wspomnienia z plytami czy kasetami ale nosnik mp3 jest nosnikiem XXI wieku i wlasnie na nim wiekszosc ludzi slucha muzyki. To ze ktos jest nienowoczesny nie musi oznaczac ze wszystko ma stac w miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 23:12 znawcah napisał: > XXI wieku i wlasnie na nim wiekszosc ludzi slucha muzyki. To ze ktos jest > nienowoczesny nie musi oznaczac ze wszystko ma stac w miejscu. to ja mam w dupie taki XXI wiek... z tymi winylami to był żart, a wyobraź sobie poza tym że nie wszystkim musi się podobać to co dzieje się teraz w muzyce, aha, mam 19 lat a nie 40 więc "wspomnienia" dotyczące winyli raczej mnie nie dotyczą... po prostu je kupuje i słucham... a mp3 brzmią gorzej niż nawet kasety magnetofonowe, więc jeśli to ma być nośnik XXI wieku...eh... a co do tego "Kata z Romanem" to jestem nastawiony "na nie", i uważam tą sytuacje za żenad, przecież mógł ruszyć w trase pod szyldem Alkatraz i grać same kawałki KATa, tu nawet nie chodzi o to że nie ma praw do nazwy, tylko oto że on dołązył do Kata, a nie był jego założycielem... Odpowiedz Link Zgłoś
znawcah Re: Ostatni koncert Kata z Romkiem 19.02.05, 23:14 To ze masz w d... XXI wiek to juz twoja sprawa. Swiat sie dla ciebie nie zatrzyma, a jak bedziesz tak zatwardziale trwac w swoim uporze, bedziesz mial mniej mozliwosci poznania dobrej muzyki. Twoja strata. Odpowiedz Link Zgłoś