Dodaj do ulubionych

I jak wam się podobał koncert DM

IP: *.pl 02.09.01, 23:59
Nigdy nie byłem ich jakimś specjalnym fanem, ale po koncercie już jestem. To
naprawdę rockowy zespół i muzyka mu wiele zawdzięcza.
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: I jak wam się podobał koncert DM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 00:35
      Prawda, że to było coś niesamowitego? Ja jestem fanką od 13 lat i nie mogłam
      się doczekać aż ICH usłyszę i zobaczę na żywo. To był niezwykły bardzo osobisty
      koncert zarówno dla nas jaki i dla nich. Widać było jak bardzo są oczarowani
      naszym przyjęciem. Mart tak sie dobrze czuł, że w połowie, to on zrobił ten
      koncertsmile Niezwykle, wspaniałe przeżycie. Cudowni fani. Tylko organizacja
      poprostu fatalna...
      • Gość: bastek Re: I jak wam się podobał koncert DM IP: 213.77.115.* 03.09.01, 00:47
        Zgadzam się z Asią. Koncrt był niesamowity, organizacja natomiast była
        kompletnym dnem, ktoś się musiał bardzo natrudzić żeby tak to spiep... No i do
        tego ten deszcz.
    • Gość: claudel super!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 02:34
      Dajcie spokój, byłam na imprezach ze 100 razy gorszą organizacją, z których
      wychodziło się np. bez swoich ubrań, bo po szatni, w której się je zostawiło,
      nie było ani śladu.
      A ten koncert... najwspanialszy koncert w moim życiu - muzyka - przepiękna,
      ponadczasowa,
      nagłośnienie - doskonałe - było ich pełniej i lepiej słychać niż na płytach, a
      to się prawie nie zdarza na koncertach,
      atmosfera - pomimo deszczu - cudowna - jedna wielka wspólnota ludzi -
      kochających lub chociażby lubiących ten zespół, radość, uniesienie, zero
      agresji - co było widać przy wychodzeniu z koncertu. Otworzyli dwie wąskie
      furteczki na tyle tysięcy ludzi, a wyszłam bez zadraśnięcia - ludzie nie pchali
      się, nie przepychali, nie wykazywali żadnej agresji ani złości. I później
      powrót autobusami DM, specjalnie podstawionymi (oj, bez tego byłoby cienko!), i
      dalszy ciąg tej koncertowej atmosfery, ludzie szczęśliwi, zadowoleni, w
      poczuciu wspólnoty jedynej w swoim rodzaju. Zamierzam dziś słuchać trójki,
      gdzie leci program im poświęcony, całą noc.

Wiadomość z ostatniej chwili: było ok. 30 000 ludzi. Jutro będą oficjalne dane.
      • Gość: Asia Re: super!!!!!!!!! do Claudel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 11:36
        Witam

Wiesz, może i były gorzej zorganizowane konerty, ale ja tak okropnego jeszcze
        nie zaliczyłam. Byłam na wielu, ale to własńie tutaj przy wejsciu byłam bliska
        omdlenia - wyciagali mnie z tłumu inni fani a finał był taki, że zgubiłam
        wszystko - całość rzeczy wypadła mi z plecaka. Co najgorsze była to kurtka i
        sweter. Wyobraz sobie ze zostalam w samym podkoszulku i spodniach! I co miałam
        zrobic? Stanela mi przed oczyma straszna perspektywa wracania do domu, bo
        przeciez przy 10 stopniach C nie dalo by sie w takim stroju wytrzymac... Na
        szczescie dobra kobieta z namiotu, gdzie skladano depozyty pozyczyła mi swoja
        kurtke i praktycznie mnie uratowala... dzieki jej za to, moglam obejrzec moj
        ukochany zespol. Kurtka i tak przemokla, ale jak zaczeli garc wszystko sie
        przestalo liczyc. Koncert cudowny, ale za organizacje pała. Przylaczmy sie do
        protestu - na sasiednich topicach szczegoly.

Pozdrawiam wszystkich goraco.
        • Gość: claudel faktycznie IP: *.*.*.* 03.09.01, 16:50
          OK, poczytałam trochę opinii w sieci na temat
          organizacji i muszę przyznać, że widocznie miałam
          szczęście. Mogło być lepiej, organizatorom
          rzeczywiście w wielu miejscach zabrakło wyobraźni. Ale
          zespół bez zarzutu.
    • Gość: Jola Re: I jak wam się podobał koncert DM IP: *.bcz.com.pl 03.09.01, 09:21
      Koncert SUPER, zespół znakomity, akustyka świetna, efekty OK. Ale jak to w
      Warszawie - ORGANIZACJA FATALNA (i to jest problem tego miasta).
    • Gość: N.N. Re: I jak wam się podobał koncert DM IP: *.farm.amwaw.edu.pl 03.09.01, 14:42
      Koncert niesamowity, muzyka ,swiatla no i ten "klimat".Ale jesli chodzi o
      przygotowanie to niech Viva Ars Media zajmie sie organizacja zabaw dla dzieci w
      piaskownicach a nie takimi koncertami.Nobla temu kto projektowal ustawienie
      sektorow poniewaz powyzej piątego rzędu w sektorze A widocznosc ograniczała
      sie do operatorów swiatel ( tych podwieszonych pod dachem) ale to nie oni mieli
      być gwiazdą , zupełnie nowym pomyslem jest telebim na wysokosci "kolan" (
      proponuje to organizatorom opatentować).Ogólnie DM boskie a VAM do d....użej
      poprawy.
    • Gość: Weasel Re: I jak wam się podobał koncert DM IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 03:09
      Organizacacja wyjątkowo żałosna. Przed koncertem panował taki ścisk przy
      wejściu, że w efekcie przez cały koncert bolał mnie kręgosłup.
      Koncert był wyjebisty, szkoda tylko, że było mało tych starszych kawałków.

A teraz krótka anegdota o "vipach":
      Stałem ze znajomymi w sektorze A nie tuż obok barierek oddzielających sektor
      dla vipów. Jakiś koleś obok chciał zrobić sobie zdjęcie. Zobaczył to
      jakiś "bogacz" i powiedział, żeby podał aparat to on mu pstryknie parę fotek.
      A "V.I.P." po otrzymaniu aparatu do ręki dał dyla...
      (bez komentarza)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka