szminka25 02.03.05, 23:06 Wiesz nie słyszalam o Kasi Radułowicz zbyt pochlebnych opinii, a raczej tego jak prowadzi zajęcia...no, ale każdy ma prawo do swojego zdania... Myślę tylko, że nazywanie jej (jedną z) nalepszą tancerką w Polsce to przesada... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicjaluk Re: No sama nie wiem.... 03.03.05, 16:47 zapisalam sie na warsztaty 19-20 marzec wlasnei z kasia radulowicz. na pewno zdam relacje. ale moim zdaniem od kazdego moge sie czegos nauczyc, przynajmniej na tym etapie nauki. zawsze to nowe doswiadczenie i inne spojrzenie na taniec. pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaluk Re: No sama nie wiem.... 23.03.05, 15:36 tak jak obiecalam pisze swoja opinie nt. warsztatow. rzeczywiscie musze przyznac racje szmince25. kasia radulowicz nie jest mistrzynia jesli chodzi o "instruktaz". czesto sie mylisla, nie mogla rozliczyc obrotow... jest raczej srednia instruktorka, choc musze przynac ze jej uklad byl calkiem fajny. oczywiscie nauczylam sie na tych warsztatach czegos nowego, ale na pewno nie zapisze sie na kolejne do kr. moim zdaniem brakuje jej tego czegos... co powinna miec tancerka flamenco. Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: No sama nie wiem.... 25.03.05, 11:31 A czego się uczyłyście na tych warsztatach? Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1991 Re: No sama nie wiem.... 26.03.05, 15:58 u nas teraz bedzie majowka, beda to chyba 2dniowe warsztaty i przyjezdza pani Iberysz. Niestety nie ide na nie bo trzeba przyznac ze sa dosc drogie. Ale dla chetnych wejdzie na stronke www.flamenco.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kowalka11 Alicja Morena 15.08.05, 21:57 A ja chodze regularnie do Pani Alicji Moreny. Uważam, że jest świetnym pedagogiem!!! Profesjonalizm połączony z duende! To nie tylko przekazywanie kroków ale i ducha muzyki i ruchu. Super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lagitana Re: Alicja Morena 16.08.05, 22:48 Ja też znam Panią Alicję jest fantastyczną osobą, umie przekazać wiedze!!! i ma tyle wdzięku, kobiecości i czaru. Do pozazdroszczenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kowalka2 Re: Alicja Morena 24.08.05, 16:24 A ja mam nieco odmienne zdanie. Chodziłam w Warszawie na zajęcia do Ani i Marty - tam się czuło ducha flamenco i klimat każdego palo. W przypadku Pani Alicji - cóż. Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaluk Re: No sama nie wiem.... 29.03.05, 10:37 uczylysmy sie zorongo.... uklad fajny. ale jakos same zajecia nie przypadly mi do gustu. zapisalam sie jeszcze na rumbe ale po pierwszych zajeciach zorongo zrezygnowalam... oczywiscie to co napisalam to sa moje osobiste odczucia. kazdy ma swoje przyzwyczajenia i lubi inny styl. bylam tez na warsztatach u antje. bylo super. bardzo podobalo mi sie jak ona tanczy i wiadac bylo ze jest profesjonalistka. co do ani iberszer to polecam zajecia z nia. ona wlasnie ma ten feeling flamecno. Odpowiedz Link Zgłoś
lobita Re: No sama nie wiem.... 27.03.05, 20:44 Chodzę do Kasi na zajęcia już od jakiegoś czasu. Uważam , że we Wrocławiu jest najlepszą nauczycielką flamenco (a poznałam chyba większość), dlatego zakoczyły mnie opinie o warsztatach z nią. Na zajęciach stwarza bardzo fajny klimat. Nawet jeśli nie rozlicza kroków, to potrafi przekazać tzw."smaczki" co jest bardzo cenne, a właściwie to najaważniesze. Pozdrawiam Wszystkich, tym bardziej, że jestm tu pierwaszy raz Odpowiedz Link Zgłoś