Dodaj do ulubionych

No sama nie wiem....

02.03.05, 23:06
Wiesz nie słyszalam o Kasi Radułowicz zbyt pochlebnych opinii, a raczej tego
jak prowadzi zajęcia...no, ale każdy ma prawo do swojego zdania...smile Myślę
tylko, że nazywanie jej (jedną z) nalepszą tancerką w Polsce to przesada...
Obserwuj wątek
    • alicjaluk Re: No sama nie wiem.... 03.03.05, 16:47
      zapisalam sie na warsztaty 19-20 marzec wlasnei z kasia radulowicz. na pewno
      zdam relacje. ale moim zdaniem od kazdego moge sie czegos nauczyc, przynajmniej
      na tym etapie nauki. zawsze to nowe doswiadczenie i inne spojrzenie na taniec.

pozdr,
    • alicjaluk Re: No sama nie wiem.... 23.03.05, 15:36
      tak jak obiecalam pisze swoja opinie nt. warsztatow. rzeczywiscie musze
      przyznac racje szmince25. kasia radulowicz nie jest mistrzynia jesli chodzi
      o "instruktaz". czesto sie mylisla, nie mogla rozliczyc obrotow... jest raczej
      srednia instruktorka, choc musze przynac ze jej uklad byl calkiem fajny.
      oczywiscie nauczylam sie na tych warsztatach czegos nowego, ale na pewno nie
      zapisze sie na kolejne do kr. moim zdaniem brakuje jej tego czegos... co
      powinna miec tancerka flamenco.
      • ashanti5 Re: No sama nie wiem.... 25.03.05, 11:31
        A czego się uczyłyście na tych warsztatach?
        • jagoda1991 Re: No sama nie wiem.... 26.03.05, 15:58
          u nas teraz bedzie majowka, beda to chyba 2dniowe warsztaty i przyjezdza pani
          Iberysz. Niestety nie ide na nie bo trzeba przyznac ze sa dosc drogie. Ale dla
          chetnych wejdzie na stronke www.flamenco.edu.pl
          • kowalka11 Alicja Morena 15.08.05, 21:57
            A ja chodze regularnie do Pani Alicji Moreny. Uważam, że jest świetnym
            pedagogiem!!! Profesjonalizm połączony z duende! To nie tylko przekazywanie
            kroków ale i ducha muzyki i ruchu. Super!!!!
            • lagitana Re: Alicja Morena 16.08.05, 22:48
              Ja też znam Panią Alicję jest fantastyczną osobą, umie przekazać wiedze!!! i ma
              tyle wdzięku, kobiecości i czaru. Do pozazdroszczenia!!!
            • kowalka2 Re: Alicja Morena 24.08.05, 16:24
              A ja mam nieco odmienne zdanie. Chodziłam w Warszawie na zajęcia do Ani i Marty
              - tam się czuło ducha flamenco i klimat każdego palo. W przypadku Pani Alicji - cóż.
        • alicjaluk Re: No sama nie wiem.... 29.03.05, 10:37
          uczylysmy sie zorongo.... uklad fajny. ale jakos same zajecia nie przypadly mi
          do gustu. zapisalam sie jeszcze na rumbe ale po pierwszych zajeciach zorongo
          zrezygnowalam...
          oczywiscie to co napisalam to sa moje osobiste odczucia. kazdy ma swoje
          przyzwyczajenia i lubi inny styl. bylam tez na warsztatach u antje. bylo super.
          bardzo podobalo mi sie jak ona tanczy i wiadac bylo ze jest profesjonalistka.
          co do ani iberszer to polecam zajecia z nia. ona wlasnie ma ten feeling
          flamecno.
      • lobita Re: No sama nie wiem.... 27.03.05, 20:44
        Chodzę do Kasi na zajęcia już od jakiegoś czasu. Uważam , że we Wrocławiu jest
        najlepszą nauczycielką flamenco (a poznałam chyba większość), dlatego zakoczyły
        mnie opinie o warsztatach z nią. Na zajęciach stwarza bardzo fajny klimat.
        Nawet jeśli nie rozlicza kroków, to potrafi przekazać tzw."smaczki" co jest
        bardzo cenne, a właściwie to najaważniesze.

Pozdrawiam Wszystkich, tym bardziej, że jestm tu pierwaszy raz smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka