Dodaj do ulubionych

utwory, ktore inspiruja Wasza wyobraznie

IP: *.115-70-69.mc.videotron.ca 05.03.05, 16:02
Wlaczacie muzyke, zamykacie oczy i pozwalacie pracowac Waszej wyobrazni.
Macie takie utwory, ktore szczegolnie pobudzja, inspiruja Wasza wyobraznie ?
W moim przypadku sa to przewaznie utwory instrumentalne. Przychodza mi na
mysl "Obrazki z Wystawy" ELP albo jeszcze lepiej Isao Tomita.
Obserwuj wątek
    • Gość: darkpoet Re: utwory, ktore inspiruja Wasza wyobraznie IP: *.p.lodz.pl 10.03.05, 11:35
      Dla mnie najbardziej inspirującą muzykę gra Pat Metheny ,przed moimi oczyma
      malują się pejzarze polskiej złotej jesieni.
    • Gość: play Re: utwory, ktore inspiruja Wasza wyobraznie IP: 80.51.76.* 10.03.05, 15:45
      U mnie są to: Bjork - Joga, Bjork - Play Dead , Bjork - All Is Full Of Love
      • thecat Re: utwory, ktore inspiruja Wasza wyobraznie 10.03.05, 23:26
        Coz, u mnie Queen - Innuendo, Dire Straits - Your Latest Trick, Pink Floyd - Marooned
        • Gość: H Re: utwory, ktore inspiruja Wasza wyobraznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 23:32
          Popol Vuh - In den Garten des Pharaos - tajemnica, duszny klimat, dziwne
          perspektywy...
          • makusia_p Re: utwory, ktore inspiruja Wasza wyobraznie 11.03.05, 23:09
            "Koncert koloński" K.Jarretta za całokształt smile
      • Gość: mimi wszystko Preisnera IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 14:36
        jego muzyka jest genialna, coż wiecej....oczyszczenie duszy, tego nie sposob
        opowiedziec, to trzeba posluchac...
    • titush Re: utwory, ktore inspiruja Wasza wyobraznie 12.03.05, 16:27
      muzyka filmowa... po prostu smile
      • Gość: H Re: utwory, ktore inspiruja Wasza wyobraznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 21:55
        Mnie większość filmowej po prostu nudzi. Na ogół sztampa.
        • szafa.bojowa Re: utwory, ktore inspiruja Wasza wyobraznie 12.03.05, 22:36
          jak dla mnie 'the private psychodelic reel' chemical brothers...po prostu zamykasz oczy i jestes w innym swiecie smile)
    • Gość: trottel depp phi, młotek gumowy nabądźcie IP: 217.96.44.* 13.03.05, 13:01
      moją wyobraźnię stymuluje każda muzyka a was wy nadęte bufony tylko jakieś
      smuty. fora gazety to oaza niewyparzonych snobów niedouków. każda muzyka winna
      wywoływać u słuchacza jakieś obrazy, skojarzenia a nie tylko jakieś pierdy w
      rodzaju "gdy słyszę wtórnego i zjadającego swój muzyczny ogon pata methenyego
      to widzę baśniowe obrazy, w których wszyscy widzą, jaki/jaka to ja jestem
      intelektualny i wysublimowany".

NA ZIEMIĘ, BURAKI!
      • Gość: vince Re: phi, młotek gumowy nabądźcie IP: *.115-70-69.mc.videotron.ca 13.03.05, 13:19

wybierajac to forum na miejsce swojej terapii grupowej jest poronionym
        pomyslem.
        Sprobuj valium, moze ci pomoze.
        • Gość: trottel depp Re: phi, młotek gumowy nabądźcie IP: 217.96.44.* 14.03.05, 11:13
          przepraszam, nadęty bufonie, że zburzyłem waszą atmosferę namiętnego i
          kameralnego koniobijstwa. łudziłem się, że może po moim komentarzu zaniechacie
          tych pompowanych tekstów. ale myliłem się najwyraźniej. jeszcze raz
          przepraszam. mea culpa
        • Gość: trottel depp Re: phi, młotek gumowy nabądźcie IP: 217.96.44.* 14.03.05, 11:18
          "WYBIERANIE tego forum na miejsce swojej terapii grupowej jest poronionym
          pomyslem. Sprobuj valium, moze ci pomoze". może tak należało napisać? o to ci
          chodziło?
          Sprobuj odstawić valium, moze uda ci się napisać poprawnie jakieś zdanie.
    • Gość: m Re: utwory, ktore inspiruja Wasza wyobraznie IP: 213.77.2.* 13.03.05, 16:22
      chyba całość Radiohead...
    • szaryosiol Re: utwory, ktore inspiruja Wasza wyobraznie 14.03.05, 11:16
      Pod twoim oknem z kabaretu starszych panów, z ostatniej plyty Turnaua

pod twoim oknem cien twój lirycznie
      z drugim spleciony w milosny fresk
      a ja tu stoje a ja nie krzycze
      i tylko za mnie gdzies wyje pies...
      pod twoim oknem nozem dostane
      i wcale serca nie bede kryl
      a potem potknie sie o mnie ranek i facet który u ciebie byl...

Az dziwne ze tak mu wyszla taka szemrana piosenka
      !

• Gość: manujoao Re: utwory, ktore inspiruja Wasza wyobraznie IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.05, 12:58
        Czlowiek Z Trabka-cala "Kind Of Blue"
        Niemiecki Basista-cala "Yellow Fields"-zaczelo sie tej jesieni i chyba juz tak
        zostanie
        Kapitan Nemo-Elektroniczna Cywilizacja,S.O.S. dla planety,Wideonarkomania,z
        grubsza jego synthpopowe "wypociny"
        PS
        Pozdrowienia dla wszystkich Nadetych Bufonow na forumsmile
        • mef_40i4 Re: utwory, ktore inspiruja Wasza wyobraznie 14.03.05, 22:15
          "immortal memory" - lisa gerrard & patrick cassidy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka