Dodaj do ulubionych

The Levellers - : - : - : - : - : - : - : - : - :

IP: *.toya.net.pl 06.03.05, 20:09

www.levellers.nd.e-wro.pl

PIERWSZA W POLSCE STRONA O ZESPOLE THE LEVELLERS : ! :

GŁOSUJ NA NAS :

www.muza.net.pl/ranking/in.php?ID=1107016399.9521
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: The Levellers - : - : - : - : - : - : - : - : IP: *.toya.net.pl 06.03.05, 20:12

www.levellers.nd.e-wro.pl

PIERWSZA W POLSCE STRONA O ZESPOLE THE LEVELLERS : ! :

GŁOSUJ NA NAS :

www.muza.net.pl/ranking/in.php?ID=1107016399.9521

• ugugunana Re: The Levellers - : - : - : - : - : - : - : - : 06.03.05, 20:14

Ja tam wolę Agitation Free... smile

-----

"Życie jak muzyka..."
    • Gość: Lecho Re: The Levellers - : - : - : - : - : - : - : - : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:13
      Zagłosowałem ale za bardzo nie wiem czy na stronę czy na zespół, bo kalepelkę
      cenię sobie bardzo.
      • dzasti Re: The Levellers - : - : - : - : - : - : - : - : 06.03.05, 20:22
        Głosy sa na stronę, bo to ranking stron smile
        Ale strona promuję kapelę, która nie jest zbyt dobrze u nas znana - prawda ?
        • Gość: Jacenty Re: The Levellers - : - : - : - : - : - : - : - : IP: *.chello.pl 06.03.05, 20:34
          Zależy w jakim środowisku ;p Mój kolega ma ich wszystkie single, promosy etc.
          No, a koncert we Warszawie był rewe!
          • Gość: Anka Re: The Levellers - : - : - : - : - : - : - : - : IP: *.toya.net.pl 06.03.05, 20:37
            jakie Promosy ?
            • Gość: Jacenty Re: The Levellers - : - : - : - : - : - : - : - : IP: *.chello.pl 06.03.05, 22:03
              Promosy to jak sama nazwa wskazuje wydawnictwa promocyjne: single, epki plus
              cały ten t-shirtowo-plakatowy chłam wink
          • dzasti Re: The Levellers - : - : - : - : - : - : - : - : 06.03.05, 20:40
            Gość portalu: Jacenty napisał(a):

> Zależy w jakim środowisku ;p Mój kolega ma ich wszystkie single, promosy etc.
            > No, a koncert we Warszawie był rewe!
            W Poznaniu był lepszy tongue_out wink
            Zapraszamy na strone i forum big_grin
    • Gość: greg błąd IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.03.05, 22:41
      Koncert w Poznaniu był 26 MAJA, a nie 26 czerwca 1996 roku
      • Gość: Jacenty Re: błąd IP: *.chello.pl 06.03.05, 22:46
        W takim razie lepiej dla Was dziewczęta, żebym na tę stronę nie wchodził wink
        • dzasti Re: błąd 07.03.05, 14:46
          Gość portalu: Jacenty napisał(a):

> W takim razie lepiej dla Was dziewczęta, żebym na tę stronę nie wchodził wink
          A czemu w takim razie lepiej? Nie rozumiem możesz rozwinąć ?
      • dzasti Re: błąd 07.03.05, 14:45
        A gdzie ja napisałam, że 26 czerwca??
        Dokładnie pamietam kiedy to było smile
        Na stronie sa moje zdjęcia z tego koncertu tongue_out
        • Gość: Jacenty Re: błąd IP: *.chello.pl 07.03.05, 15:33
          Zajrzałem. Niestety strona jest prowadzona niechlujnie - mnóstwo literówek,
          błędów ortograficznych, stylistycznych itp. Już na wstępie zniechęca do dalszej
          penetracji.
          • Gość: dzasti Re: błąd IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 07.03.05, 16:01
            Zrób lepszą.
            • Gość: dzasti Re: błąd IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 07.03.05, 16:07
              Albo chociaż pomóz w wyłapaniu tych błędów, wiesz ja nie robie tego
              profesjonalnie, tylko w czasie wolnym, więc nie ślęcze całymi dniami nad tym, a
              czasu mam mało.
          • Gość: Art Re: błąd IP: *.webinn.pl 16.05.05, 02:24
            Witam ! Stronka jest wykonana super, nieszablonowo i dotyczy unikalnego tematu,
            a pan Jacenty ma chyba jakiś mały kompleks i musi się wykrzyczeć indifferent
        • Gość: thierry Re: błąd IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.05, 17:57
          Ja też pamiętam kiedy był koncert w Warszawie. W maju 96 roku. W podpisach pod
          zdjęciami z koncertu w Poznaniu jest błędna data - czerwcowa. Zgadzam się z
          Jacentym, strona jest brzydka i niechlujna, ale brawo, że ktoś się zajął tematem
        • Gość: thierry Re: błąd IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.05, 17:58
          w każdym razie było napisane, że 26 czerwca, widzę, że po zwróceniu uwagi
          zmieniłaś datę na prawidłową
          • dzasti Re: błąd 07.03.05, 18:53
            to może zamiast krytykować i wytykac błędy pomoglibyście w tworzeniu?
            Bo wytykac czyjeś błędy jest prosto, ale zabrac się do pracy to jakos nikt się
            nie zabierał przez lata.
            • Gość: Jacenty Re: błąd IP: *.chello.pl 07.03.05, 19:19
              Aaaa więc nie wolno krytykować! A to przepraszam smile Szczerze mówiąc wolę
              dziecko przewinąć niż poprawiać Wasze błędy, bo to by niestety była katorżnicza
              robota wink
              • dzasti Re: błąd 07.03.05, 19:34
                Moim zdaniem krytykowac a i można, ale jak się zna na sprawie i jest sie w tym
                dobrym.
                W tym przypadku robi się strony i są one dobre, bo fakt nie uważam moejej za
                cudo, ale ktos kto sie na robieniu nie zna moim zdaniem nie powinien krytykować.
                • Gość: Jacenty Re: błąd IP: *.chello.pl 07.03.05, 19:42
                  Obawiam się, że zaszło nieporozumienie, bo wzięto Cię za osobę dorosłą
                  (sugestia, że byłaś na koncercie). Sposób argumentacji przeczy temu więc nie
                  pozostaje mi nic innego jak grzecznie się wycofać wink
                  • Gość: nitka Re: błąd IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.03.05, 19:51
                    na stronce znajduje sie takie oto cos ---> Masz jakieś uwagi do stronki pisz
                  • Gość: Andrzej Re: błąd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.05, 14:28
                    Moim zdaniem to pan Jacenty okazał sie osobą niedojrzałą, która z braku
                    arumentów podkuliła ogon i uiekła.
                    Zgadzam się z dzasti, że aby krytykować trzeba się znać.
                    Stronka super juz głosowałem.
                    • Gość: Jacenty Re: błąd IP: *.chello.pl 11.03.05, 15:03
                      Za posądzanie o podkulanie ogona w pewnych miejscach bierze się po tak zwanym
                      pysku więc bądź łaskaw zważać na słowa!

Co do wspomnianej strony, już się wypowiedziałem i nie widzę sensu prowadzenia
                      dalszej dyskusji. Nie oceniałem zresztą zawartości merytorycznej, choć mógłbym,
                      a jedynie poprawność języka, która pozostawia wiele do życzenia.
    • Gość: Marysia21 Re: The Levellers - : - : - : - : - : - : - : - : IP: *.toya.net.pl 07.03.05, 20:00
      stronka jest Ok, co od niej chcecie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka