Gość: zuzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 10:48 wlasnie przeczytalam na onecie ze snoop bedzie na tym festiwalu heinekena w gdyni, ale na ich stronie nie ma nic o biletach. moze wy wiecie?? pzdr ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xSUICYCOxGROOVERx Re: SNOOP DOGG W GDYNI!!! ZA ILE BILETY?????? IP: *.stacje.agora.pl 10.03.05, 11:04 Zanosi sie na to, że Steve Brunner, który od 3 lat gra na basidle w ST, kilka dni po gigu w Warszawie, poplumka na scenie ze Snoop Doggiem mike.divx.pl/RESISTANCE/strony/059.htm KARNET DWUDNIOWY KOSZTUJE 199 PLN. ->>> www.cgm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryś Ochódzki Re: SNOOP DOGG W GDYNI!!! ZA ILE BILETY?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 11:18 Nie jest dobrze. Jestem zaskoczony, że dopuszcza się promowanie tego typu chałtury w naszym mieście ukochanym. Przecież można było to zorganizować w Sochaczewie, tudzież w Warszawie. Nie wytłumaczę się z tego nikomu. Poza tym w Oliwie jadąc w kierunku obwodnicy po lewej stronie mamy wielu takich artystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: SNOOP DOGG W GDYNI!!! ZA ILE BILETY?????? IP: *.chem.uni.wroc.pl 23.06.05, 13:48 hej mam 2 bilety do odsprzedania na heineneken festiwal, kupiłam 2 za 400 zł, mysle ze jak odsprzedam je za 75 5 wartosci to bedzie uczciwa propozycja...ja nie strace za duzo a ty zaoszczedzisz,,,,,jesli jestes zainteresowany festiwalem kontakt do mnie 668177265 albo ewa1980@o2.pl ale poczte ostanio nie za czesto sprzwdzam, jestem z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś